HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 01 octombrie 2018

01.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 01 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 01 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 01 octombrie 2018: Interes crescut pentru.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 01 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Astrele vizează în această zi sfera sentimentală. Simți să fii recunoscător partenerului de viață că a rezistat până acum alături de tine, deși nu de puține ori nu i-a fost tocmai comod. Observi cât de devotat îți este, de aceae s-ar putea să vrei să-l recompensezi cu o vacanță surpriză.

HOROSCOP Taur
Nu se arată perspective bune la orizont, o situație neprevăzută îți poate afecta programul. Dacă ai programat un interviu, posibil să fii defavorizat de cei din comisia de evaluare, care s-ar putea să te prindă pe picior greșit cu o întrebare capcană. Lipsa de concentrare, starea de indispoziție te determină să dramatizezi, o pauză de relaxare ți-ar fi de folos.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Cineva cu influență te poate remarca la un eveniment social, dar trebuie să iei în calcul faptul că uneori oamenii, chiar dacă au deja un anumit statut, posibil că au și un interes, așa că nu te bucura prea tare. zodiacool.ro îți recomandă să dai dovadă de mai multă prudență în acțiunile întreprinse și atenție la comunicare

HOROSCOP Rac
Capitolul sentimental necesită mai multă atenție în prima parte a zilei, deoarece, pe fondul unor amânări, acum se pot înregistra unele discuții în contradictoriu. Este posibil să afli despre unele excapade ale partenerului de viață, ceea ce te va face să-l ataci printr-un discurs agresiv.

HOROSCOP Leu
Există șanse ca în viața ta să apară noi puncte de interes. Încearcă să ierți greșelile celor care cândva au contat în viața ta și să depășești criza emoțională de moment. Vei constata că în acest fel este mai bine atât pentru tine, cât și pentru ceilalți.

HOROSCOP Fecioară
Constați că din cauza unor probleme afective devii confuz și de aici până la a provoca o ceartă cu partenerul de viață nu mai este decât un pas. Pe de altă parte, dacă ești singur vei simți dorința de a se distra, de a ieși din monotonie, de a-și face prieteni noi, de a adera la alte grupuri de influență, ceea ce se va realiza cel mai probabil pe seară.

HOROSCOP Balanță
Reușești să te concentrezi cu ușurință asupra unor chestiuni dificile rămase nerezolvate de ceva vreme. Profită de influxul astral din această zi pentru a găsi cele mai bune soluții. Pe seară, dacă ești singur este posibil ca la un eveniment să te îndrăgostești, să îți găsești sufletul pereche.

HOROSCOP Scorpion
Un lucru este sigur, atenția la detalii și lucrul cu meticulozitate în orice proiect demarat aduc un succes garantat. Însă dacă vei cere și părerea unui expert pe un anumit domeniu, chiar și numai din pură curiozitate, îți vei lărgi perspectiva și vei avea mai multe șanse de reușită.

HOROSCOP Săgetător
Te vei bucura din plin de oportunitățile care apar azi, vei trăi la maximum sentimente de satisfacție, vei descoperi noi provocări pe plan profesional, dacă vei iniția o călătorie în scop de serviciu. Sentimental astrele împiedică orice tentativă de a constrânge, de a manipula, de a domina, se poate ajunge, acolo unde este cazul, la separare.

HOROSCOP Capricorn
Poate chiar pe baza unei interpretări de moment azi vei dori să te retragi dintr-o afacere, asociere, colaborare, doar pentru a-i oferi o lecție celui care ai impresia că a profitat de bunăvoința ta. Totuși nu exagera, s-ar putea să te trezești singur pe viitor. Dacă ești singur, se pare că nici acum nu ai parte de admiratori, vei fi mai distant și nu vei reuși să te faci plăcut.

HOROSCOP Vărsător
Dacă desfășori activități caritabile se pare că vei spune ce ai pe suflet, în spatele tuturor revoltelor acestea nu stă ideea de bani, ci respectul de sine. Apoi bine ar fi să te destinzi cu o activitate relaxantă la finalul unei zile aglomerate la muncă. Dorința ta va fi susținută de partenerul de viață, împreună veți reuși să încheiați ziua cu bine.

HOROSCOP Pești
E timpul să profiți de tot ceea ce înseamnă oportunitate venită azi, deoarece ai șanse sporite de a începe activități pe cont propriu, iar rezultatele financiare pot să apară pe termen lung. Totuși dacă vei fi pus în situația de a semna acte, încearcă să te consulți cu un specialist, în caz contrar, vei suporta consecințele.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5680
4.17
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru nativii Capră pentru dragoste, căsătorie și relații: Orice ar face, în
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.