HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 29 noiembrie 2018

29.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 29 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 29 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 29 noiembrie 2018: O discuție importantă se anunță. Cei

dragi se confesează, demonstrând încredere... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 29 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Stresul din familie te împinge la acțiuni riscante, participarea la jocuri de noroc îți poate aduce pagube. Decât să faci scenarii nerealiste, mai degrabă consultă-te cu cei apropiați și află părerea lor cu privire la planurile tale. Dacă practici regulat un sport, ar fi bine să iei o pauză, așa îți iei timp și pentru odihnă.

Loading...

HOROSCOP Taur
Poate că ar fi mai bine să amâni luarea unei decizii în ceea ce privește evoluția ta pe plan profesional. Apelează la sfatul cuiva cu experiență din familie sau înscrie-te la un curs de perfecționare. Astfel vei constata că îți vei da frâu liber imaginației pentru a te bucura de tot ce este mai bun în viață.

HOROSCOP Gemeni
Nu pleca urechea la ceea ce spun cei din anturaj, s-ar putea ca aceștia să aibă scopul de a te destabiliza sau de a te înlătura din funcție.Evită să începi ceva nou, risc crescut de a experimenta pierderi financiare. Configurația astrală este favorabilă mai degrabă pentru a face planuri profitabile de viitor.

HOROSCOP Rac
Familia se plânge de acțiunile tale de astăzi și de comportamentul mai greu de înțeles. Încearcă să le explici motivele pentru care ești indispus, așa vei atrage compasiunea lor. zodiacool.ro recomandă mai multă diplomație și sinceritate, pentru a evita conflictele.

HOROSCOP Leu
Observăm faptul că astăzi poți să afli despre o posibilă fraudă făcută de un prieten, partener, șef. Cu toate că aceste informații vor fi utile pe viitor pentru a-i confrunta pe cei care vor încerca să profite de tine, totuși acum încearcă să nu faci uz de ele, decât în caz de forță majoră.

HOROSCOP Fecioară
Acum a venit vremea în care trebuie să realizezi că te autosabotezi, iar nimeni nu poate să trăiască în locul tău. Posibil că îți va fi mai greu, deoarece va trebui să te orientezi spre interior mai mult decât spre exterior. S-ar putea să te simți vulnerabil în special pe ceea ce ține de intervenții chirurgicale, probleme respiratorii.

HOROSCOP Balanță
Se pare că astăzi beneficiezi de o putere de focusare impresionantă, care îți poate face cunoștință cu partea spiritual a vieții, și vei observa că nimic nu este întâmplător. Dacă ești stresat din cauza unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă pe cât posibil să nu o transferi celor din anturaj și nici partenerului de viață. Caută soluții și metode pentru a îmbunătăți ceea ce ai de făcut.

HOROSCOP Scorpion
Din ce se poate observa, vedem că ești tentat să dai curs provocărilor venite din Univers, însă ar fi bine să mai lucrezi la capitolul de asumare a responsabilități. Nu este o zi bună pentru a face acțiuni riscante pe plan financiar. Impulsivitatea de acum te poate costa timp și bani, mai bine acumulează mai multe informații înainte de a acționa.

HOROSCOP Săgetător
Grija obsesivă este sufocantă și te conduce la un comportament care poate fi interpretat greșit. Încearcă să îți stăpânești gândurile negative și să trăiești în prezent. Ideile creative pe care le generezi te ajută să găsești soluții la orice problemă. Această abilitate este ca un colac de salvare și în relație.

HOROSCOP Capricorn
Ziua vine cu momente de revelație pe partea profesională, un nou job, o posibilă călătorie în scop de serviciu. Pe de altă parte se întrevede apare risc crescut de a provoca o ceartă cu partenerul de viață, care ar putea avea urmări neplăcute pe termen lung. Încearcă să-ți temperezi nervozitatea și să te detașezi de ceilalți și de probleme.

HOROSCOP Vărsător
În sfera profesională, astrele vor începe să activeze noi posibilități de afirmare, însă și ceva stres, revin proiectele nefinalizate. Din punct de vedere afectiv, s-ar putea ca azi să începi să primești complimente, declarații de dragoste, chiar va fi un moment în care totul va părea prea frumos ca să fie adevărat.

HOROSCOP Pești
Începutul zilei este marcat de tendința de afirmare în carieră, vei căuta calea optimă pentru a rezolva unele responsabilități la locul de muncă, ceea ce îi va mulțumi pe șefi. Pe partea de sănătate se pare că te vei simți impulsionat să începi o dietă, să mergi la sală, să adopți un stil de viață sănătos.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5198
4.25
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Bazată pe sentimente de suspiciune și caracterizate de multe bănuieli de gelozie, care vor face

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.