HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 28 martie 2019

28.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 28 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 28 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 28 martie 2019: Sfaturile celor din anturaj pot avea și capcane

ascunse. Toți se pot schimba pe fond de stres.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 28 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Se pare că pentru tine ziua de azi va fi favorabilă pentru a face o analiză a activităților din perioada care tocmai a trecut. Simți nevoia de a aduce o schimbare majoră pe plan profesional, ce te va impulsiona să acționezi.

HOROSCOP Taur
Pe acest influx astral al zilei de astăzi poți să demarezi acțiuni ce vor implica deplasări scurte, fie la o rudă, la o altă firmă, posibil să conduci un partener într-un alt oraș. Recomandăm să fii atenți la trafic, întrucât este posibil să fii sancționat de pe urma grabei.

HOROSCOP Gemeni
Ai tendința să o manipulezi subtil pe persoana iubită, iar aceasta își dă seama și îți reproșează că încerci să o schimbi, să o păcălești. Urmărește să fii mai maleabil dacă vrei ca relația să continue în pace și armonie. O declarație sinceră de dragoste ar putea dizolva tensiunile.

HOROSCOP Rac
Semnare de contracte importante nu este recomandată, riscul de a fi victima unui furt este mare. În relația de dragoste e necesar să acorzi mai mult timp și atenție persoanei iubite. Însă astrele aduc un potențial de infidelitate, așadar, va fi greu să reziști tentației.

HOROSCOP Leu
În ceea ce privește planul financiar ar fi bine să te documentezi temeinic înainte de a achiziționa un bun alături de partener, deoarece se pare că acest plan reprezintă o schimbare majoră în viața ta și de aceea este important să îți expui punctul de vedere.

HOROSCOP Fecioară
Îți dorești relaxare, detașare de tot ceea ce te înconjoară, drept pentru care planifici o ieșire cu cei dragi în afara orașului, dar orice ai face, nu reușești să te detașezi. Încearcă să te bucuri de prezent, nu mai ține supărarea pe cei care au încercat să profite de bunătatea ta. Cei dragi sunt de partea ta.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.