Horoscopul zilei, Horoscop de joi 26 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 26 martie 2020

Horoscopul zilei 26 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Sinceritatea și loialitatea sunt două calități pe care fiecare și le-ar dori de la cei dragi, dar aceștia oferă în schimb doar ceea ce primesc. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ziua de azi aduce cel mai probabil o vizită inopinată, poate chiar la rude, numai că nu te vei putea abține și vei spune exact ceea ce gândești, în urma acestei confruntări relația se va altera, dar nu trebuie să te necăjești, aceasta se va remedia pe viitor datorită bunelor tale maniere.

Horoscop Taur
Profesional, maturizarea de care ai avut parte în ultima perioadă acum îți este de folos, Universul se pare că te răsplătește pentru eforturile depuse. La capitolul dragoste, pentru a evita distanțarea de persoana dragă, zodiacool.ro recomandă să apelezi la șarmul tău personal, poate să-i faci acestuia o declarație de dragoste sau, de ce nu, o surpriză romantică.

Horoscop Gemeni
Vei auzi de un chilipir, o oportunitate de investiție, dar atenția ar trebui să cadă pe sănătate, alimentație, deoarece în caz contrar există riscul să fii nevoit să ajungi și la spital. Sentimental, ai tot amânat rezolvarea unei situații tensionate, iar acum aceasta devine destul de presantă.

533
0
SHARE

Horoscop Rac
Situații noi, conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar se prefigurează în această zi. Pe de altă parte, atenția pe care o acorzi relațiilor sociale și căminului conjugal atrage după sine respectul și admirația persoanelor apropiate la care se întrevăd noi strategii de abordare a vieții.

Horoscop Leu
Astrele îți vor aduce unele idei, oportunități, deplasări în interiorul țării, poate chiar și în străinătate, fie pentru a achiziționa ceva, fie pentru a ajuta o rudă într-un demers. Șanse mari să auzi vești bune de la un frate, prieten, posibil apariția pe lume a unui copil, nuntă, mutat într-o casă nouă.

Horoscop Fecioară
Îți faci griji pentru cineva drag, încerci să îl ajuți așa cum poți. Posibil să mergi alături de acesta pentru a face unele investigații medicale sau poate că îl veți însoți pentru a-l încuraja la un examen important în viața sa. Pe seară se întrevede o întâlnire romantică alături de persoana iubită.

Horoscop Balanță
Observi că o propunere venită de la o persoană nouă din anturaj este tentantă, dar nu te grăbi să semnezi un acord, nu se întrevede reușita unei colaborări, prin urmare dă dovadă de înțelepciune. Acasa este posibil ca azi să ai impulsul de a comunica ideea de a divorța, de a rupe relația, dar înainte de a acționa, asigură-te că ai făcut alegerea cea bună.

Horoscop Scorpion
Pe plan emoțional s-ar putea să te simți vulnerabil, ai nevoie să-ți petreci seara cu cineva drag, să-ți împărtășești sentimentele de iubire, să-ți deschizi sufletul, poate chiar să-i spui un secret despre tine. Pe partea de sănătate nu se observă complicații, însă atenție la ceea ce consumi, posibil să apară probleme la nivelul sistemului imunitar.

Horoscop Gemeni
Vei auzi de un chilipir, o oportunitate de investiție, dar atenția ar trebui să cadă pe sănătate, alimentație, deoarece în caz contrar există riscul să fii nevoit să ajungi și la spital. Sentimental, ai tot amânat rezolvarea unei situații tensionate, iar acum aceasta devine destul de presantă.

Horoscop Capricorn
Lipsa temporară de creativitate te poate înfuria, dar pe mai târziu ieșirile necontrolate de azi pot atrage pierderi de bani sau chiar probleme în relația de cuplu. Prin urmare,încearcă să lași acea tendință de a te impune când vine vorba de partener, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate.

Horoscop Vărsător
Neînțelegerile pe plan profesional și sentimental se vor lămuri mai repede în această zi cu influx astral favorabil, dacă vei descoperi soluțiile eficiente. Internetul poate fi o sursă de inspirație pentru soluționarea acestora, dar și sfaturile celor din anturaj sau din familie pot fi de folos.

Horoscop Pești
Te atașezi de o situație și așa vrei să persiste, nu concepi să te adaptezi la schimbări și reacționezi urât când acestea se impun. Defectul multora este încăpățânarea, dar nu este cazul să-i imiți. Dacă vrei să ai parte de un partener sincer și loial, ți-ar prinde bine să te studiezi întâi pe tine, deoarece ceea ce oferi, la fel primești.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!