HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 25 aprilie 2019

25.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 25 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 25 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 25 aprilie 2019: Astrele scot la iveală greșeli din

trecut. Pe cât posibil se recomandă repararea acestora, prin antrenarea intuiției.

Horoscopul zilei, 25 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Deși sesizezi toate aspectele unei situații inopinate, vei încerca să lași de la tine, numai că această atitudine s-ar putea să-ți creeze o tensiune psihică, de aceea este posibilă o ieșire necontrolată. Păstrează o atitudine pozitivă cu impact direct asupra relațiilor, evită să te implici în bârfe și comploturi întrucât riști să fii discreditat.

Loading...

HOROSCOP Taur
Pe parcursul zilei s-ar putea să fii atras în situații care să-ți afecteze activitățile cotidiene. Posibil să cunoști persoana potrivită pentru a întemeia o relație de cuplu dar trebuie să faci un efort pentru ca să o cucerești. Și pe plan profesional este necesar să dai dovadă de stăpânire, fii mai reținut, nu acționa impulsiv, pentru a nu amplifica starea de tensiune deja existentă.

HOROSCOP Gemeni
Este posibil să apară probleme pe starea de sănătate sau în situația cu banii. Pentru a ocoli o posibilă boală acută verifică ceea ce mănânci, încearcă să faci mai multă mișcare și să te detașezi de problemele de la locul de muncă pentru a nu aduna frustrări, stres.

HOROSCOP Rac
Înțelepciunea de care dai astăzi dovadă în a-i asculta și înțelege pe cei din jur te ajută să pui capăt unor tensiuni pe plan profesional și să obții câștiguri în afacerile pe care le desfășori. Ce-i drept există și șanse să primești sfatul unui specialist care te va scuti de timp și nervi.

HOROSCOP Leu
Ai parte de imaginație, claritate în gândire, prin urmare discuțiile la care vei participa în această zi vor fi scurte și la obiect, nu vor lăsa loc de interpretări. Poți valorifica ideile, dar amână deciziile importante întrucât oboseala acumulată își spune cuvântul și răbdarea va fi pusă la încercare.

HOROSCOP Fecioară
Te așteaptă o zi mai stresantă, încearcă să nu exagerezi cu mândria, pentru că astrele predispun la mici câștiguri, cel mai probabil acestea vor veni de pe urma unor activități începute în ultima perioadă. Poate că vei cheltui pe ceva util pentru casă sau pe ceva ce îți dorești de ceva vreme.

HOROSCOP Balanță
Se anunță o zi mohorâtă, simți că folosești la maximum toate energiile pentru a rezista stresului, efortului depus la muncă, numai că pot să apară și unele probleme de sănătate. De aceea ar fi bine să-ți dozezi eforturile, pentru a nu se ajunge la impulsivitate.

HOROSCOP Scorpion
Dispoziția ta afectivă este bună, te aștepti la o surpriză romantică de la partenerul de viață, posibil să fii suprins în mod plăcut de acesta, ceea ce te va face fericit. Pe partea profesională, fii precaut cu o posibilă colaborare, s-ar putea ca aceasta să-ți aducă magia unui flirt, însă nu te aștepta la câștiguri financiare.

HOROSCOP Săgetător
Dacă te vei orienta astăzi spre partea profesională, următoarea perioadă nu va pune probleme în dobândirea succesului, îmbunătățirea situației financiare. Încearcă să nu lași totul la îndemâna sorții, deoarece contextul generat de influxul astral al zilei cere muncă, conceperea unui plan de viitor.

HOROSCOP Capricorn
Îți dorești de la partener un sprijin constant și încurajări. În schimb oferi iubire, dar te trezești cu un ou aruncat în față, ceea ce te face să suferi mult. Ai tendința să îți sacrifici timpul liber pentru a fi alături de o persoană care se află într-o situație de sănătate precară, dar te neglijezi. Se recomandă mai multă prudență.

HOROSCOP Vărsător
Tot acest contex astral de astăzi aduce posibilă epuizare, simți că nu te mai regăsești în proiectele în care te afli. Însă lucrurile se rezolva, începi să ai mai multă imaginație, creativitate, încredere în forțele proprii, iar efectele deciziilor luate acum se vor manifesta în perioada următoare.

HOROSCOP Pești
Tot ceea ce vrei să inițiezi implică anumite responsabilități, costuri, care trebuie făcute pe cont propriu. Ai vrea ca cineva să te ajute, dar fiecare are viața sa, îndatoririle sale financiare, profesionale și spirituale, nu o să ai pe cine să te poți baza, iar în fața unei astfel de situații vei fi nevoit să îți folosești creativitatea.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1902
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.