HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 23 mai 2019

23.MAI.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 23 mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

Horoscopul zilei 23 mai 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Posibile supărări din partea celor din anturaj. Totuși îndepărtarea de planul social nu este o soluție. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Astrele susțin astăzi orice inițiativă, ceea ce este un lucru bun, nu este exclus să primești ceva bani, iar cu aceste sume să poți acoperi unele datorii. Iubirea, respectul și bunătatea sufletească de care dai dovadă astăzi te pot face să crești în ochii partenerului de viață. Relația are șanse mari să se îmbunătățească.

HOROSCOP Taur
Un prieten vine în vizită pentru a-ți dezvălui un secret de care depinde fericirea lui. Apreciezi faptul că te-a ales tocmai pe tine drept sfătuitor, de aceea ești tentat să îl ajuți. Totuși nu te implica prea mult, s-ar putea ca inițiativa ta să fie interpretată greșit.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Stima de sine este pe cale să scadă astăzi, deoarece constați că nimeni din jurul tău nu îți acordă atenția cuvenită. Te vezi nevoit să faci totul pe cont propriu. Dar pe de o parte, această experiență este spre binele tău, te vei maturiza, vei trece la un nou nivel de evoluție.

HOROSCOP Rac
Ziua de astăzi poate fi destul de problematică din pricina apariției unor dificultăți de a economisi banii. Poate că stresul acumulat este de vină sau poate că pur și simplu nu te poți abține să cheltui pe ceva ce ți-ai dorit de mult, dar care nu neaparat îți este folositor. Pe plan sentimental, se întrevăd unele schimbări, tot ceea ce vei decide va fi în favoarea iubirii.

HOROSCOP Leu
Pe partea profesională, se întrevede posibilitatea să ți se deschidă noi uși, tot ce ține de aprobări, interviuri, negocieri, este bine aspectat astăzi. Afectiv, îți dorești să o impresionezi pe persoana iubită pentru felul nobil în care se poartă cu tine, sunt șanse să-i faci cadou o lenjerie intimă. Pe seară răsplata primită în așternut va fi garantată.

HOROSCOP Fecioară
Vei fi supus în această zi la unele examene ale vieții fără să îți dai sema. Sfera sentimentală are de suferit astăzi, posibil ca partenerul de viață să se simtă neglijat, te preocupă mai mult aspectul material al vieții, de aceea ai tendința de a-l trata pe cel drag cu superficialitate.

HOROSCOP Balanță
La capitolul financiar se cunoaște o îmbunătățire, azi este posibilă o deplasare care să te facă să rezonezi cu ceva nou. Chiar dacă dispui de banii necesari, se pare că Universul dorește să îți încerce răbdarea, azi putem vedea cel mai probabil un eșec. Pe seară încearcă să nu întârzii acasă, partenerul îți va reproșa lipsa de implicare în relație.

HOROSCOP Scorpion
Azi nu ai parte de prea multă vitalitate, de aceea încearcă să nu te lași condus de dorința de a stabili o colaborare nouă cu un posibil investitor, chiar dacă dorința de afirmare este imensă. Se pare că întâlnești persoane invidioase, care nu au intenția de a te susține în acele demersuri care urmează a fi începute, ceea ce te întristează.

HOROSCOP Săgetător
În ceea ce privește cariera se pare că vei fi pus în postura de a iniția un proiect nou, deoarece vei reuși să termini unul mai vechi, posibil ca o propunere inedită să vină de la cineva din anturaj. Energia pozitivă te va face să îți dorești să evoluezi din punct de vedere spiritual, profesional, intelectual.

HOROSCOP Capricorn
Se prefigurează o zi bună pentru a căuta noi colaboratori, pentru a-ți pune în practică ideile pe care Universul ți le-a comunicat în ultima perioadă. Întocmește un plan concret de afaceri, nu trebuie să îți faci griji, vei reuși datorită spiritului tău luptător.

HOROSCOP Vărsător
O atenție venită din partea cuiva din anturaj îți va crește stima de sine. Totuși se recomandă prudență, nu toți oamenii sunt sinceri, uneori ei au și anumite scopuri ascunse. Dacă ai abandonat cândva un vis, acum el se va reactiva și vei relua acele studii. Aceste informații noi îți vor fi utile pentru a crește spiritual.

HOROSCOP Pești
Dacă faci o deplasare în scop de serviciu sau prestezi activități de distribuție este posibil să ai probleme atât cu mașina, cât și cu produsele sau locul unde se livrează, șanse mari să apară tot felul de evenimente neașteptate, care să îți strice starea de spirit, dar care să te coste și timp, bani.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

O relație destul de liniștită, fără evenimente surprinzătoare. Încăpățânarea poate
Astrologia Stelelor Zburătoare este derivată din observarea constelației Ursa Mare, a stelei
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.