Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul zilei, Horoscop de joi 22 septembrie 2022

Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 22 septembrie 2022

Horoscopul zilei 22 septembrie 2022, horoscop oferit de Zodiacool: A venit momentul bun pentru amplificarea diplomației. Discuții amiabile pot duce la rezolvarea unor probleme vechi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Evită deplasările, nu accepta propunerea prietenilor de a pleca împreună în vacanță, vor fi predispoziții ca mașina să se defecteze sau să pierzi timp și bani din pricina unui posibil accident. În partea a doua a zilei e posibil să faci cunoștință cu o persoană nouă. zodiacool.ro îți recomandă prudență sporită și evitarea riscurilor.

Horoscop Taur
Banii vor fi astăzi subiect de controverse, iar dacă este vorba de divorț, veți constata că partenerul de viață va falsifica informații cu scopul de a avea câștig de cauză. Starea de indispoziție vă consumă energie și resurse, realizați cât de importantă este o stare de sănătate bună. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să dați dovadă de diplomație pentru a vă pune în avantaj.

Horoscop Gemeni
Sentimentul de nesiguranță este firesc, dar renunțați la îndoieli și abordați situațiile cu mai multă înțelepciune pentru a rezolva probleme amânate. Romantismul, iubirea, cu bune și cu rele, trec de această dată prin filtrul rațiunii. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să cereți sfatul unei persoane apropiate, pentru a clarifica o situație cu banii.

Horoscop Rac
Pe plan profesional, astăzi vă sunt de folos insistența și perseverența în afaceri, în negocieri. O revedere cu un amic mai vechi vă lasă o impresie neplăcută, se dovedește că acesta nu mai este persoana care odată vă era alături, acum se pare că invidia și trădarea au luat locul respectului, prieteniei. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să nu puneți la suflet și să vă detașați de situație pentru a vă putea concentra pe perseverență.

Horoscop Leu
Veți simți o mare nevoie de dragoste, dar aceasta este întâmpinată cu o respingere neprevăzută din partea partenerului de viață. Se poate ca acesta să vă dezamăgească profund, ceea ce va duce la o stare generală proastă. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă recomandă să vă controlați emoțiile în relația cu persoana iubită și să vă recunoașteti fiecare greșelile, chiar dacă sunt doar mici scăpări din neatenție.

Horoscop Fecioară
Astăzi se va accentua riscul de a trata cu superficialitate situațiile care vi se par neimportante și de a nu fi atent la detalii. Nu profitați de pe urma prieteniilor și veți evita să deveniți ținta unor manipulări pe viitor. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește, dacă aveți de făcut o deplasare alături de un membru al familiei, să amânați călătoria pe altă zi pentru a evita situațiile neplăcute.

Horoscop Balanță
Ai putea atinge un nivel satisfăcător în ceea ce privește situația financiară, însă nu te lăsa pe o ureche, acum ești în formă și poți progresa mai mult decât crezi că poți. Și pe partea relațională ți se deschid noi orizonturi, mai ales dacă în ultima vreme ai avut probleme sau ai trecut printr-o despărțire.

Horoscop Scorpion
Negocierile pot deveni punctul central al zilei, sunt șanse de a fi contactați de o firmă, un client nou, însă aveți tendința să vă lăsați distras de anturaj. Veți realiza că unele persoane profită de orice oportunitate pentru a-și câștiga o poziție pe plan social și veți hotărî să vă inspirați din atitudinea lor. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să acceptați propunerile dacă veți fi lăsat să rezolvați problemele în stilul propriu.

Horoscop Săgetător
Șansele de a semna un contract cu o persoană importantă din altă localitate și de a demara împreună o activitate profitabilă sunt mari. Acest demers îți poate schimba viața în bine la capitolul financiar. Pe partea afectivă simți că ai nevoie de apreciere, încurajare, sinceritate, iubire, comunicare din partea partenerului de viață.

Horoscop Capricorn
Te simți lezat pentru că alții poate au profit de pe urma ta, dar acum încearcă să îți asimilezi lecția, deoarece orgoliul în această zi va fi pus la încercare și vei acționa în dezacord cu intuiția. Pe de altă parte, dacă ești încă nemulțumit de unele situații în relația de dragoste, sunt șanse mari ca aceasta să se rupă.

Horoscop Vărsător
Astăzi aveți puterea de a vă asuma sarcini suplimentare la locul de muncă, iar pe de altă parte, veți începe să vă apreciați mai mult, să cereți mai mulți bani de la cei cu care colaborați. Sunteți în toane bune și cei din jur sunt surprinși de grija pe care le-o purtați, vă comportați ca o persoană nobilă. Recomandarea zilei. Astrologul zodiacool.ro vă sfătuiește să evitați exagerările și să fiți prudent pentru a vă bucura de satisfacții.

Horoscop Pești
Proiectele inițiate pe plan profesional merg conform planului tău. Cu toate acestea caută să nu răspunzi provocărilor ce vin din partea prietenilor, mai ales dacă este vorba despre un șantaj. Chiar dacă îți va fi greu să te abții, datorită faptului că te ai o stare amplificată de agresivitate, detașează-te și evită posibilele conflicte, certuri.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Viziteaza magazinul online