HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 22 noiembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 22 noiembrie 2018
HOROSCOPUL zilei, 22 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 22 noiembrie 2018: Intuiția nu funcționează la parametri

normali. Risc crescut de pierderi financiare... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 22 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ziua aduce momente tensionate din mai multe punct de vedere. În primul rând este bine să fii atent la persoanele noi care apar în cercul de cunoștințe. Acestea s-ar putea să vrea să profite de bunătatea ta. Pe seară evită sporturile extreme, deoarece se întrevede riscul să fii protagonistul unui accident.

HOROSCOP Taur
Astăzi este posibil că vei participa la un eveniment social, iar acolo vei aavea șansa de a întâlni pe cineva nou. Se pare că norocul îți va surâde atât pe plan afectiv, dar mai cu seamă îți vei găsi starea de împlinire de la aflarea unei vești bune pe plan profesional.

HOROSCOP Gemeni
Poate că a venit timpul să trăiești mai mult pentru tine, să nu te mai expui, să nu mai dai detalii despre viața ta privată, îți dai seama că de aceea ai parte frecvent de dușmani și discriminări. Rezultatele vor fi de bun augur, numai că nu vor ține mult.

HOROSCOP Rac
Nu căuta explicații plauzibile pentru situația în care te afli pe partea financiară. Nu exagera, acceptă situația prezentă, mulțumește-te cu ce ai. Pe cât posibil ar fi de evitat speculaţiile, dacă ai ceva de achiziţionat demersul trebuie amânat, altfel riști să rămâi cu portofelul gol.

HOROSCOP Leu
Este posibil să ai astăzi momente de revelație în ceea ce privește o strategie de a face ceva bani în plus. Însă dorința egoistă de a fi independent pe partea financiară te poate face să forțezi limitele. Posibil ca discursul tău să devină destul de agresiv și să provoace confuzie printre cei dragi.

HOROSCOP Fecioară
Ziua analizată presupune apariția unor situații benefice din punct de vedere financiar, astrele activează energii pozitive pe casa muncii. Comunicarea cu persoanele singure este de bun augur, dacă te interesează o relație de cuplu de lungă durată, nu ezita să faci primul pas. Reușita te va încânta și îți va crește stima de sine.

HOROSCOP Balanță
Devotamentul, genialitatea și iscusința te vor face să fii remarcat de cineva din anturaj, care s-ar putea să-ți propună o colaborare ce promite reușite pe plan profesional. Totuși ai grijă să nu te îndrăgostești de aceasta, pentru că acest fapt ar putea complica mult situația în care te afli.

HOROSCOP Scorpion
Dacă ești printre cei dornici de a învăța lucruri noi, astăzi poți începe un curs, un program de dezvoltare personală, pentru a te pune la curent cu noile informații în domeniul în care dorești să activezi. Pe de altă parte ține cont de recomandarea zilei, aceea de a nu împrumuta bani, întrucât sunt șanse mari ca acele sume să nu se întoarcă înapoi în buzunar.

HOROSCOP Săgetător
Se pare că astăzi te bucuri de o mulțime de idei, pe care încerci să le valorifici cât mai repede, pentru a nu le pierde. Însă ai grijă, există posibilitatea de a nu ajunge să le finalizezi din pricina faptului că începi prea multe lucruri deodată și nu te poți organiza în mod corespunzător.

HOROSCOP Capricorn
Atenție la vicii, toate acestea vor cauza avarii atât bugetului familiei cât și stării afective. Cel mai important, din punct de vedere medical se poate manifesta o depresie mascată, care într-un moment de slăbiciune, de lașitate, poate duce la alterarea relațiilor cu familia, cu rudele.

HOROSCOP Vărsător
Te poți bucura de comunicare, apreciere, încurajare, se pare că acum știi ce îți dorești de la viață. Acționează, pentru a nu pierde valul de energie pozitivă care se manifestă astăzi. Pe seară apar șanse de a participa la evenimente, petreceri, iar acolo vei obține validarea muncii elaborate în ultima perioadă.

HOROSCOP Pești
În prima parte a zilei se manifestă o stare de irascibilitate față de colegii de la muncă, mulți au mizat pe faptul că o să le rezolvi și problemele lor, dar se înșeală, nu ești dispus să-ți încarci agenda. Pe seară sunt șanse să primești o veste nouă de la o rudă mai îndepărtată sau din altă localitate.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.