HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 22 august 2019

22.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 22 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 22 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Luxul de a spune celor din anturaj adevărul trebuie clădit pe diplomație. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Se întrevăd anumite nedreptăți la locul de muncă, care nu mai pot fi suportate de către tine. Ai muncit, ai depus un efort susținut, iar acum nu ești răsplătit la adevărata valoare, și este momentul să îți ceri dreptul. S-ar putea să ai de suferit și din punct de vedere medical pe fond de stres.

HOROSCOP Taur
Traversezi o zi în care trebuie să-ți stabilești clar prioritățile, pentru a reuși să ai succes în ceea ce ți-ai propus. Deciziile pe care le vei lua implică planul profesional. Dacă te duci la o întâlnire de afaceri este bine să analizezi atent termenii negocierii și condițiile contractuale, deciziile importante să le amâni pentru mai târziu.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Începi ziua cu entuziasm, însă lucrurile se vor schimba pe parcurs. Nu-ți fă iluzii și scenarii optimiste, în care te regăsești în situaţiile cele mai favorabile. Chiar bucuria planificării unei călătorii poate fi spulberată. Nu ai suficiente resurse financiare de a-ți îndeplini visul.

HOROSCOP Rac
Chiar dacă ești plin de energie, nu încerca să rezolvi azi toate problemele din viața ta. O veste despre evoluția evenimentelor viitoare îți poate schimba programul de lucru. S-ar putea să te suprasoliciți și să clachezi în zilele următoare, ceea ce nu este de dorit. Încearcă să te relaxezi alături de familie, să te implici în treburile casnice.

HOROSCOP Leu
Efectele influxului astral de astăzi se resimt, Univesrul îți ridică mingea la fileu, oferindu-ți posibilitatea de a specula unele situații din punct de vedere financiar Șanse mari ca în ziua aceasta să intri în interacțiune cu persoane noi, posibili clienți, investitori care să te remarce

HOROSCOP Fecioară
Contextul astral al zilei de astăzi vorbește despre tendința de a studia un domeniu nou, de a te înscrie la un curs de calificare, de a pleca într-o călătorie. Vedem că tendința generală este spre emancipare, doborâre a unor noi recorduri, șansele de a te autodepăși sunt mari.

HOROSCOP Balanță
Dacă există ceva probleme pe plan sentimental, contextul astral de azi poate predispune fie la o ruptură, fie la aflarea unor secrete ascunse, la elucidarea unor mistere, ceea ce nu este un lucru așa de rău, evoluția se resimte la nivelul acestui domeniu. Totuși în sinea ta simți o tristețe apăsătoare.

HOROSCOP Scorpion
Atâta timp cât vei munci și pentru ceilalți, ei nu vor avea prilejul de a-și îndeplini misiunea proprie. Încearcă să-i lași să-și rezolve singuri problemele, doar astfel vor evolua. Este o zi potrivită pentru a-ți schimba atitudinea, în sensul că poți deveni mai autoritar, vei observa că ceilați te vor urma.

HOROSCOP Săgetător
Ai de asimilat lecția responsabilității față de cele afirmate, chiar dacă totul s-a constituit cu ceva timp în urmă. Efectele combinațiilor astrale de azi predispun la stres, incapacitate de a finaliza un proiect la locul de muncă, dispute cu șefii și colegii. Încearcă să afli care este scopul a tot ceea ce se întâmplă în viața ta în acest moment, pentru a vedea totul mai clar.

HOROSCOP Capricorn
Nu este exclus să apară dorința de a ieși din anonimat, de a demonstra că ești capabil să te descurci în orice situație. Șefii te apreciază pentru efortul depus, mergi pe principiul „graba strică treaba”, iar asta se va observa în acțiunile tale de azi. Pe seară îți rezervi timp să stai în liniște și să îți analizezi gândurile.

HOROSCOP Vărsător
Azi treci printr-o perioadă de maturizare emoțională și afectivă. Lecția asimilată îți va fi de folos în perioada imediat următoare, numai că ea poate să lase și o urmă de nostalgie în sufletul tău. Caută să îți temperezi instinctul de moment, nu da curs acelor conflicte mocnite de la serviciu

HOROSCOP Pești
Se pare că dacă ești de mult timp într-o relație și ai copii, poți să afli azi despre o ispravă a odraslelor la școală. Încearcă să le explici ce au greșit printr-un discurs clar și concis, fără a folosi violența. Pe seară , dacă vei merge la un eveniment, cel mai probabil că vei fi printre primii care pleacă, din pricina unei tensiuni interioare.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1159
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.