HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 22 august 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 22 august 2019
HOROSCOPUL zilei 22 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Luxul de a spune celor din anturaj adevărul trebuie clădit pe diplomație. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Se întrevăd anumite nedreptăți la locul de muncă, care nu mai pot fi suportate de către tine. Ai muncit, ai depus un efort susținut, iar acum nu ești răsplătit la adevărata valoare, și este momentul să îți ceri dreptul. S-ar putea să ai de suferit și din punct de vedere medical pe fond de stres.

HOROSCOP Taur
Traversezi o zi în care trebuie să-ți stabilești clar prioritățile, pentru a reuși să ai succes în ceea ce ți-ai propus. Deciziile pe care le vei lua implică planul profesional. Dacă te duci la o întâlnire de afaceri este bine să analizezi atent termenii negocierii și condițiile contractuale, deciziile importante să le amâni pentru mai târziu.

HOROSCOP Gemeni
Începi ziua cu entuziasm, însă lucrurile se vor schimba pe parcurs. Nu-ți fă iluzii și scenarii optimiste, în care te regăsești în situaţiile cele mai favorabile. Chiar bucuria planificării unei călătorii poate fi spulberată. Nu ai suficiente resurse financiare de a-ți îndeplini visul.

HOROSCOP Rac
Chiar dacă ești plin de energie, nu încerca să rezolvi azi toate problemele din viața ta. O veste despre evoluția evenimentelor viitoare îți poate schimba programul de lucru. S-ar putea să te suprasoliciți și să clachezi în zilele următoare, ceea ce nu este de dorit. Încearcă să te relaxezi alături de familie, să te implici în treburile casnice.

HOROSCOP Leu
Efectele influxului astral de astăzi se resimt, Univesrul îți ridică mingea la fileu, oferindu-ți posibilitatea de a specula unele situații din punct de vedere financiar Șanse mari ca în ziua aceasta să intri în interacțiune cu persoane noi, posibili clienți, investitori care să te remarce

HOROSCOP Fecioară
Contextul astral al zilei de astăzi vorbește despre tendința de a studia un domeniu nou, de a te înscrie la un curs de calificare, de a pleca într-o călătorie. Vedem că tendința generală este spre emancipare, doborâre a unor noi recorduri, șansele de a te autodepăși sunt mari.

HOROSCOP Balanță
Dacă există ceva probleme pe plan sentimental, contextul astral de azi poate predispune fie la o ruptură, fie la aflarea unor secrete ascunse, la elucidarea unor mistere, ceea ce nu este un lucru așa de rău, evoluția se resimte la nivelul acestui domeniu. Totuși în sinea ta simți o tristețe apăsătoare.

HOROSCOP Scorpion
Atâta timp cât vei munci și pentru ceilalți, ei nu vor avea prilejul de a-și îndeplini misiunea proprie. Încearcă să-i lași să-și rezolve singuri problemele, doar astfel vor evolua. Este o zi potrivită pentru a-ți schimba atitudinea, în sensul că poți deveni mai autoritar, vei observa că ceilați te vor urma.

HOROSCOP Săgetător
Ai de asimilat lecția responsabilității față de cele afirmate, chiar dacă totul s-a constituit cu ceva timp în urmă. Efectele combinațiilor astrale de azi predispun la stres, incapacitate de a finaliza un proiect la locul de muncă, dispute cu șefii și colegii. Încearcă să afli care este scopul a tot ceea ce se întâmplă în viața ta în acest moment, pentru a vedea totul mai clar.

HOROSCOP Capricorn
Nu este exclus să apară dorința de a ieși din anonimat, de a demonstra că ești capabil să te descurci în orice situație. Șefii te apreciază pentru efortul depus, mergi pe principiul „graba strică treaba”, iar asta se va observa în acțiunile tale de azi. Pe seară îți rezervi timp să stai în liniște și să îți analizezi gândurile.

HOROSCOP Vărsător
Azi treci printr-o perioadă de maturizare emoțională și afectivă. Lecția asimilată îți va fi de folos în perioada imediat următoare, numai că ea poate să lase și o urmă de nostalgie în sufletul tău. Caută să îți temperezi instinctul de moment, nu da curs acelor conflicte mocnite de la serviciu

HOROSCOP Pești
Se pare că dacă ești de mult timp într-o relație și ai copii, poți să afli azi despre o ispravă a odraslelor la școală. Încearcă să le explici ce au greșit printr-un discurs clar și concis, fără a folosi violența. Pe seară , dacă vei merge la un eveniment, cel mai probabil că vei fi printre primii care pleacă, din pricina unei tensiuni interioare.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.