Horoscopul zilei, Horoscop de joi 21 noiembrie 2019

21.NOIEMBRIE.2019
Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 21 noiembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

Horoscopul zilei 21 noiembrie 2019, horoscop oferit de Zodiacool: Există șanse ca cineva nou să apară azi în anturaj și să aducă tentații menite să testeze credința, fidelitatea. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
O trădare din rândul colegilor se poate ivi în această zi. Posibil că din pricina geloziei, un coleg la care nu te aștepți îți întinde o capcană, cu scopul de a-ți crea o imagine negativă în fața șefilor. Cu toate acestea, situația te va ambiționa pentru a evolua și mai mult.

Horoscop Taur
Astrele îți oferă o viziune de ansamblu asupra modului în care partenerul își transmite sentimentele, încearcă să te adaptezi, pentru a te înțelege mai bine cu acesta. Pe de altă parte, dacă ești singur, acum vei începe să simți că trăiești, vei reuși să ieși din depresie, te poți îndrăgosti la prima vedere.

Horoscop Gemeni
Vestea bună pe care ți-o dă cineva din anturaj în ceea ce privește succesul său financiar te încurajează să te dedici mai mult planurilor tale de viitor, ai încredere în intuiție și nu vei da greș. Sentimental, nu îți va fi greu să îți exprimi sentimentele, deoarece vei simți o dorință acută de împlinire sufletească, iar în final vei dobândi liniștea interioară.

Horoscop Rac
O zi cu multă agitație se întrevede, o stare de irascibilitate te pune în fața unor situații limită. Totul se datorează momentului de revenire a unei probleme pe plan amoros. Nu deforma realitatea, nu exagera cu lucruri care se dovedesc inutile, zodiacool.ro te sfătuiește să îți păstrezi calmul.

Horoscop Leu
Conjunctura astrală a zilei s-ar putea dovedi dificil de gestionat, se recomandă prudență. Chiar dacă ambițiile tale pe plan profesional au șanse de reușită, totul se poate nărui din cauza aroganței pe care o afișezi. Se întrevede și un posibil conflict cu legea, poate fi vorba de nerespectarea unui ordin de restricție, condus sub influența alcoolului, probleme în trafic.

Horoscop Fecioară
O atenție sporită asupra stării sufletești a partenerului de viață care posibil că se confruntă cu supărări mari și generozitatea te-ar ajuta să-i faci ziua reușită. Și mai mult, vei constata că această inițiativă va fi răsplătită pe viitor cu împliniri pe plan afectiv.

Horoscop Balanță
Dorința de iubire se manifestă pe chipul tău, vei radia de fericire, iar la locul de muncă vei face glume, întreținând atmosfera. Ziua aduce și atenționări în ceea ce privește ritmul de muncă, atenție la efort, stres. Pe seară ar fi bine să-ți rezervi timp pentru relaxare, împreună cu cei dragi.

Horoscop Scorpion
Învață să te faci plăcut și vei observa cum atitudinea celorlalți se va schimba. Totul pleacă de la dialog și de la limbajul trupului, fii mai atent la gesturi și la ceea ce spui. Dacă ești singur, astrele îți aduc multă energie pe partea sexuală, poți să întâlnești persoane noi de care te poți îndrăgosti.

Horoscop Săgetător
Astrele dezvăluie necesitatea de a face un oarecare compromis pe partea profesională, însă această restricționare va fi resimțită sub formă agitație, stres. Încearcă să nu te lași dus de val. Relațional, caută pe cât posibil să nu îți lași liberă imaginația, mai bine îți pui bariere pentru a nu-ți înșela partenerul de viață, pe viitor totul poate să iasă la iveală și să regreți.

Horoscop Capricorn
Apar șanse mărite de a primi oferte neașteptate de colaborare de la concurență. Dacă îți dorești să începi o activitate pe cont propriu astăzi poți beneficia de energie pozitivă. Atmosfera tensionată din relație nu ar trebui să te descurajeze. Prin șarmul tău irezistibil vei reuși să aduci un plus de romantism care va vindeca relația.

Horoscop Vărsător
Posibil ca acțiunile tale pe plan financiar să implice eforturi mici, dar riscuri mari. Cere sfatul unui specialist pentru a evita posibilele pierderi. Emoțional se pare că ziua aduce multă intuiție, spirit de inițiativă, cumpătare, dorință de relaxare, conflicte la locul de muncă, alterarea stării de bine-stres

Horoscop Pești
Relația pe care tocmai ai început-o îți oferă în mod miraculos mai multă putere și chef de viață. Bucură-te de prezența partenerului și mulțumește-i pentru tot ceea ce îți oferă, pentru implicarea sa în treburile din casnice, pentru a evita pe viitor un reproș din partea acestuia.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.