HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 21 februarie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 21 februarie 2019

HOROSCOPUL zilei, 21 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 21 februarie 2019: Există șanse ca cineva nou să apară azi

în anturaj și să aducă tentații menite să testeze credința, fidelitatea... Află ce rezervă astrele în această zi! Horoscopul zilei, 21 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec:Astrele vin azi cu bune și rele, partea bună este că vei învăța noi lucruri legate de muncă, partea proastă va fi că sunt șanse să nu fii plătit.

Îți dorești ca cel drag să te ajute în a rezolva o problemă sau măcar să-ți ofere suportul moral, numai că aceste cerințe nu au cum să fie satisfăcute, ceea ce va genera o stare de tensiune și iritabilitate.

HOROSCOP Taur
Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ține de finanțe, totuși amână deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Poți avea șanse de reușită în negocieri, tranzacții, comerț, dacă te limitezi la activități simple. Profesional, dacă ești la început de drum poți să studiezi un domeniu nou, atipic, care însă să îți aducă succes în carieră.

5101
4.00
SHARE

HOROSCOP Gemeni
Ceea ce vei auzi în această zi nu va fi de bun augur pentru a pune în practică un plan pe partea profesională, cineva din anturaj poate să te conducă pe o pistă greșită, fie din necunoștință de cauză, fie din invidie. Recomandăm să mai aștepți până ce ți se vor limpezi gândurile, astfel vei evita un eșec.

HOROSCOP Rac
Sănătatea nu pune probleme majore în această zi, însă atenție, dacă muncești în medii periculoase, pot fi șanse să fii implicat într-un accident de muncă. Nici acasă lucrurile nu stau chiar roz, încearcă să eviți lucrul cu obiecte ascuțite care pot provoca răni.

HOROSCOP Leu
Este posibil să fii lăudat de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care îți duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă pe seară un eveniment neprevăzut ar putea să-ți afecteze proiectul la care lucrezi. Nu te necăji, acest incident te va convinge că este momentul să schimbi strategia

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să eviți criticile aduse celor din jur, iar dacă ai ajuns să intri într-o dispută cel mai indicat este să privești totul cu detașare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă și unele probleme medicale, atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șansa să fii surprins de un accident, cauzat de neatenție.

HOROSCOP Balanță
Astrele vor lucra în favoarea ta pentru a finaliza un proiect, însă lucrul intens te va obosi. De aceea vei manifesta irascibilitate față de partener, ceea ce îl va determina pe acesta să adune frustrări și să își schimbe comportamentul. Deschide pe seară o discuție cu acesta și dă dovadă de răbdare în rezolvarea problemei.

HOROSCOP Taur
Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ține de finanțe, totuși amână deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Poți avea șanse de reușită în negocieri, tranzacții, comerț, dacă te limitezi la activități simple. Profesional, dacă ești la început de drum poți să studiezi un domeniu nou, atipic, care însă să îți aducă succes în carieră.

HOROSCOP Săgetător
Ai darul de a vedea tot ceea ce este mai bun la o persoană, ceea ce va atrage simpatia unor oameni. O persoană pe care ai ajutat-o atunci când avea mai mare nevoie, te va răsplăti pentru bunătatea de care ai dat dovadă. Pe plan relațional, dacă ești într-un cuplu tânăr poți să afli de venirea pe lume a unui copil, însă lipsa unei locuințe sau nesiguranța locului de muncă poate să întristeze mai mult decât să bucure.

HOROSCOP Capricorn
Profesional, se vede că ești pe val, faci impresie bună, îți poate solicita cineva expertiza, de acolo pot ieși ceva bani în plus. Relațional, încearcă să-ți păstrezi calmul și să ai un dialog bazat pe afectivitate pentru a nu stârni o ceartă. În caz contrar, riști să faci afirmații necontrolate care îți vor aduce tensiuni în relația de dragoste sau cea cu prietenii.

HOROSCOP Vărsător
Vei fi prins în proiecte noi, dar nu te poți concentra, vei simți nevoia de a te relaxa, de a te interesa de sănătate, de a fi alături de cei dragi. Dacă ești într-o relație de mai puțin de un an împreună cu partenerul iubit, poți să auzi azi despre vestea apariției pe lume a unui copil sau vei primi complimente, declarații de dragoste.

HOROSCOP Pești
În această zi norocul surâde din punct de vedere financiar, Universul are grijă în acest moment să fii răsplătit. O relație de prietenie chiar de lungă durată se poate rupe în această zi, doar că pe ultima sută de metri poate să apară un ajutor de la cineva din anturaj care să salveze situația.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!