HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 21 februarie 2019

21.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 21 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 21 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 21 februarie 2019: Există șanse ca cineva nou să apară azi

în anturaj și să aducă tentații menite să testeze credința, fidelitatea... Află ce rezervă astrele în această zi! Horoscopul zilei, 21 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec:Astrele vin azi cu bune și rele, partea bună este că vei învăța noi lucruri legate de muncă, partea proastă va fi că sunt șanse să nu fii plătit.

Îți dorești ca cel drag să te ajute în a rezolva o problemă sau măcar să-ți ofere suportul moral, numai că aceste cerințe nu au cum să fie satisfăcute, ceea ce va genera o stare de tensiune și iritabilitate.

HOROSCOP Taur
Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ține de finanțe, totuși amână deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Poți avea șanse de reușită în negocieri, tranzacții, comerț, dacă te limitezi la activități simple. Profesional, dacă ești la început de drum poți să studiezi un domeniu nou, atipic, care însă să îți aducă succes în carieră.

HOROSCOP Gemeni
Ceea ce vei auzi în această zi nu va fi de bun augur pentru a pune în practică un plan pe partea profesională, cineva din anturaj poate să te conducă pe o pistă greșită, fie din necunoștință de cauză, fie din invidie. Recomandăm să mai aștepți până ce ți se vor limpezi gândurile, astfel vei evita un eșec.

HOROSCOP Rac
Sănătatea nu pune probleme majore în această zi, însă atenție, dacă muncești în medii periculoase, pot fi șanse să fii implicat într-un accident de muncă. Nici acasă lucrurile nu stau chiar roz, încearcă să eviți lucrul cu obiecte ascuțite care pot provoca răni.

HOROSCOP Leu
Este posibil să fii lăudat de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care îți duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă pe seară un eveniment neprevăzut ar putea să-ți afecteze proiectul la care lucrezi. Nu te necăji, acest incident te va convinge că este momentul să schimbi strategia

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să eviți criticile aduse celor din jur, iar dacă ai ajuns să intri într-o dispută cel mai indicat este să privești totul cu detașare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă și unele probleme medicale, atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șansa să fii surprins de un accident, cauzat de neatenție.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.