HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 20 iunie 2019

20.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 20 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 20 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Pierderea echilibrului emoțional și tensiunile zilei pot crea o situație conflictuală cu cei dragi. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Se întrevede o încetinire a unor proiecte, amânarea plăților, însă acest lucru este de bun augur, s-ar putea să te răzgândești deoarece vei calcula și vei constata că ai omis unele cheltuieli, fie te abandonează un colaborator. Ți-ar fi de folos să te sfătuiești cu o persoană de încredere.

HOROSCOP Taur
Concentrează-te asupra sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinești, chiar dacă nu îți sunt neapărat pe plac. Nu îți fă prea multe griji, le vei putea finaliza fără probleme. Dă dovadă de multă sinceritate și pune-ți tot efortul în slujba celorlalți. Vei reuși cu ușurință să te afirmi așa cum îți dorești și poate vei avea ocazia să fii promovat.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Sănătatea riscă să fie afectată doar dacă nu o să-ți asumi responsabilitatea vorbelor, gândurilor, emoțiilor tale. Nu mai sta cu frica în sân, stările de îndoială aduc cu sine probleme, dezechilibru. Eliberează-ți sufletul, caută o persoană de încredere căruia să i te destăinui, este o zi prielnică evoluției.

HOROSCOP Rac
Atenție când abordezi un subiect în fața unor persoane noi, e posibil să nu ai stăpânire de sine și un comportament nervos. zodiacool.ro recomandă cumpătare și respectarea regulilor de la locul de muncă, pentru a evita o posibilă accidentare din pricina lipsei de răbdare. Capitolul sentimental nu cunoaște azi o îmbunătățire, ai tendința de a amâna să fii deschis spre nou, ți-e teamă de o posibilă iubire pătimașă.

HOROSCOP Leu
Îți asculți intuiția, ești plin de entuziasm și te ghidezi pe instincte, șanse mari de a întâlni persoane noi, care să te propulseze în carieră. Însă dezamăgirea poate veni azi din partea partenerului, acesta îți reproșează că nu i-ai cerut părerea. zodiacool.ro te sfătuiește să reacționezi cu calm și diplomație, fiindcă numai așa vei evita un conflict.

HOROSCOP Fecioară
Astrele vin să atenționeze cu privire la un risc, dacă ești printre cei care au dat bani cu împrumut acum câteva săptămâni, se pare că nu acum apar șansele ca aceștia să se întoarcă la tine. Însă ziua aduce în prim plan discuții în contradictoriu cu partenerul, iar dacă el va încerca să-ți îndepărteze supărarea, acceptă să ieșiți la o plimbare.

HOROSCOP Balanță
Nervozitatea te predispune să faci unele greșeli la locul de muncă, care se vor dovedi a fi costisitor de rezolvat. Cântărește cu prudență fiecare pas și fii atent la oportunitățile care ar putea să-ți aducă beneficii pe viitor. Încearcă să nu faci azi schimbări majore, ocupă-te de chestiuni legate de căminul conjugal.

HOROSCOP Scorpion
Este o zi favorabilă de a participa la adunări sociale, deoarece te vei face remarcat cu ușurință și vei atrage un contract de colaborare reciproc avantajoasă. Sfera sentimentală are și ea de câștigat, astăzi vei dori să te implici mai mult în treburile casnice alături de cel drag, ceea ce îl va surprinde într-un mod plăcut și îl va face să te recompenseze cu complimente.

HOROSCOP Săgetător
Grija sporită pentru semeni se poate concretiza într-un gest caritabil care nu va fi uitat ușor. În acest fel îți vei asigura stabilitatea în relațiile sociale și vei atrage mai mulți bani. Ai șanse sporite să obții rezultate pozitive de pe urma unor colaborări în echipă.

HOROSCOP Capricorn
Capitolul financiar îți oferă surprize, cel mai probabil o sumă de bani va ajunge în buzunarele tale ori cineva din familie îți face o surpriză, o scurtă excursie este posibilă astăzi. Chiar dacă întâmpini mici dificultăți, nu te lamenta, bucură-te de această zi și profită la maximum de ea, pentru a scăpa de stres și a-ți reîncărca bateriile.

HOROSCOP Vărsător
O situație care nu mai suportă amânare este posibil să-ți consume o mare parte din timpul liber și să te determine să-i neglijezi pe cei dragi de acasă. Chiar dacă planurile se schimbă într-un mod neașteptat și nu este exclus să ți se reproșeze acest fapt, totuși păstrează-ți calmul și evită să te cerți.

HOROSCOP Pești
Planurile pot fi date peste cap de apariția unei defecțiuni în casă, încearcă să verifici totul în momentul în care părăsești incinta. Pe plan profesional lucrurile se vor tensiona, apar sentimente contradictorii, se pare că a venit vremea să iei o decizie în ceea ce privește locul actual de muncă, încearcă să te relansezi, ceilalți așteaptă fapte nu promisiuni, timpul va fi contracronometru.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1455
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2019: În privința proiectelor și a

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.