Horoscopul zilei, Horoscop de joi 19 decembrie 2019

Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 19 decembrie 2019

Horoscopul zilei 19 decembrie 2019, horoscop oferit de Zodiacool: Mândria din reușite profesionale se admite, dar dacă vorbim de credulitate, prioritatea numărul 1 este cunoașterea echipei, pentru a se evita minciuna. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece se poate manifesta pe seară o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica în timp real ceea ce te deranjează. Din punct de vedere afectiv ziua aduce unele discuții conjugale, ele au menirea de a lămuri aspecte importante legate de finanțe.

Horoscop Taur
Ai putea avea parte de o zi excepțională din toate punctele de vedere, dar se pare că șefii acum încep să nu-ți dea crezare, posibil pentru a găsi un motiv de a nu te recompensa pentru munca depusă suplimentar. Pe seară ar fi bine să încerci să te relaxezi împreună cu cei care cu adevărat contează în viața ta.

Horoscop Gemeni
Întâlnirea cu prietenii ar putea lua o întorsătură surprinzătoare din pricina invidiei acestora pe propria ta valoare. Însă nu te lăsa influențat negativ, deoarece acum este momentul tău să te afirmi și de aceea încearcă să-i determini măcar să nu te mai judece, chiar dacă aceștia nu te susțin în demersurile întreprinse.

1425
0
SHARE

Horoscop Rac
Ai posibilitatea de a demara în timp record o strategie, pentru a începe să câștigi de pe urma unui talent, colaborări, afaceri. Recomandăm să nu te bazezi pe ajutorul nimănui, mergi pe ceea ce-ți spune intuiția, deoarece încrederea oarbă în cei din anturaj te va costa scump.

Horoscop Leu
Dacă te deplasezi astăzi cu mașina personală, poți să fii amendat în trafic, pe fondul unui stres psihic. Încearcă să te detașezi de toate problemele, cu răbdarea trecem marea. Certurile pot să facă și ele parte din viața ta astăzi, ideal ar fi să te îndepărtezi de cei care te țin în loc.

Horoscop Fecioară
Ai noroc în ceea ce privește studiile și colaborările, apar și șanse de a atrage câștiguri bănești. Este posibil să fii nevoit să iei o decizie majoră, însă nu te arunca cu capul înainte, analizează cu atenție situația. Pe partea sentimentală, astrele îți pot aduce surprize din partea partenerului drag: cadouri, complimente, însă nu neaparat acestea vor fi sincere.

Horoscop Balanță
Rezultate frumoase pe termen lung se anunță în urma unei decizii majore pe care trebuie să o iei astăzi. Încearcă să nu dai înapoi de la ceea ce ți se propune, pentru a nu regreta mai târziu. Tensiunile vor lua sfârșit și pe partea sentimentală, cel mai probabil că te vei interioriza, vei simți nevoia de a rezolva o problemă, ceea ce va fi pe placul partenerului iubit.

Horoscop Scorpion
Tot ce este posibil că va fi o zi cu relaxare și împlinire în cuplu. Vei petrece timp prețios împreună cu partenerul și te vei bucura de prezența sa. Pe seară nu este exclus să faci anumite planuri de viitor, iar acestea au șanse mari să se materializeze.

Horoscop Gemeni
Întâlnirea cu prietenii ar putea lua o întorsătură surprinzătoare din pricina invidiei acestora pe propria ta valoare. Însă nu te lăsa influențat negativ, deoarece acum este momentul tău să te afirmi și de aceea încearcă să-i determini măcar să nu te mai judece, chiar dacă aceștia nu te susțin în demersurile întreprinse.

Horoscop Capricorn
Intervii în mod creativ cu noi idei de dezvoltare și planul profesional are șanse crescute de a intra pe un trend ascendent. Ar fi bine să nu mai treci cu vederea faptul că ceilalți profită de ideile tale, chiar dacă acest lucru duce la rezultate în folosul tuturor, totuși păstrează și unele proiecte numai pentru tine.

Horoscop Vărsător
Încearcă să nu mai dai vina pe cei din jur, ziua de azi cere disciplină, ea se poate învăța, treptat, dar de voie de nevoie, la finele zilei vei observa un progres, atunci eforturile depuse nu se vor mai resimți. Tot ceea ce îți este necesar Universul îți va pune la dispoziție, esențial este să ceri.

Horoscop Pești
Relațional, ziua aduce tensiuni în relația de dragoste, irascibilitate, deoarece cel mai probabil că partenerul de viață nu poate să te ajute într-un demers. Pe seară s-ar putea să rămâi cu un gust amar, și vei fi mai greu de suportat, de aceea încearcă să-ți consumi excesul de energie printr-o activitate casnică sau prin sport.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!