HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 18 iulie 2019

18.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 18 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 18 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Încrederea ia amploare la locul de muncă. Noile proiecte sunt susținute de cei din echipă. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Este recomandat să încerci să rezolvi pe rând orice provocare va veni azi. Sănătatea poate fi încercată de un consum mare de energizante, caută să îți regăsești echilibrul în natură, nu pe cale artificială. În acest fel îți vei proteja sănătatea pe termen lung.

HOROSCOP Taur
Vestea bună pentru tine este că vei întâlni persoane noi, dornice de a începe împreună cu tine un proiect de natură financiară. În încercarea de a-ți exprima afectivitatea s-ar putea să te pierzi cu firea, însă partenerul de viață te va îndrăgi și mai mult pentru curajul de a-i arăta că ești și tu vulnerabil.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Unele traume psihice se vor putea vindeca, acum vei găsi persoanele ideale pentru a te ajuta să te cunoști mai bine. Realizezi că în trecutul tău se află un mister ce trebuie elucidat, pentru a aduce mai multă lumină trebuie să lucrezi cu subconștientul. Nu este exclus să te simți tensionat, dar totul va trece.

HOROSCOP Rac
Simți că a venit momentul să insiști pe activitățile de rutină, fără să devii indispus din cauza lor. Noua ta abordare va aduce un plus de calitate vieții și mai multe satisfacții pe viitor. Sentimental, astrele activează posibilitatea să te îndrăgostești, șanse de a aduce pe lume un copil.

HOROSCOP Leu
Universul va scoate la suprafață un context favorabil pentru a face bani, trebuie doar să te folosești de oportunitățile pe care le vei întâlni, astfel vei reuși să valorifici tot ceea ce îți este rezervat. Sentimental, ești preocupat de rezolvarea unor probleme mai vechi. Însă nu-ți fă griji, totul se poate rezolva printr-o discuție sinceră cu partenerul de viață.

HOROSCOP Fecioară
Din pricina mândriei excesive te poți alege cu răzbunări sau cu dușmani pe care, dacă stai bine să te gândești, nu ți-i dorești. Mai bine lasă de la tine și fii mai prietenos cu cei din anturaj, pentru a te feri de probleme ulterioare.

HOROSCOP Balanță
Partea financiară poate pune probleme, dacă vei opta spre a începe o renovare, pentru a repara ceva în casă cu surplusul tău financiar, se pare că banii vor fi risipiți degeaba. Prin urmare, mai bine amâni acest demers pe altă zi.

HOROSCOP Scorpion
Problemele financiare vor fi mai ușor de depășit atâta timp cât partenerul de viață va avea aceleași idei ca tine. Situația pe plan sentimental s-ar putea îmbunătăți pe parcursul acestei zile, dacă ai lăsa deschisă poarta inimii. Se întrevede o seară romantică, cu declarații de dragoste din partea persoanei iubite.

HOROSCOP Săgetător
Astrele încurajează pentru tine contractele, discuțiile importante, examenele, clarificarea unui statut în cazul unei afaceri. Sfera afectivă a vieții va cunoaște un progres de pe urma unor transformări metafizice, încearcă să simți ceea ce trimite Universul spre tine, pentru a evita să treci prin unele probleme de sănătate.

HOROSCOP Capricorn
Astrele îți pun bețe în roate, s-ar putea ca cei din jur vor adopta o atitudine mai rece, pentru că succesul tău financiar îți aduce și un orgoliu exagerat. Fii mai îngăduitor cu cei care nu pot fi la același nivel cu tine, caută să asculți mai mult de ceea ce ți se spune, pentru a preveni pe viitor cheltuieli neprevăzute, discuții tensionate.

HOROSCOP Vărsător
Vorbele pe la spate ale unui coleg s-ar putea să ajungă la urechile tale, totul se datorează invidiei că ești mai bine pregătit profesional decât el. Riscul de te implica într-un scandal este mare. Deși ai dreptate, încearcă să-ți controlezi nervozitatea, agresivitatea și să abordezi situația cu mai multă înțelepciune și calm.

HOROSCOP Pești
Oameni băgăcioși și invidioși au tendința să îți caute compania. Aceștia încearcă să te manipuleze, dar fiecare trebuie să se descurce pe cont propriu. Nu îți asuma obligații în plus, iar vezi că te scufunzi în relația cu aceștia, nu îți fie teamă să acționezi, doar riscând vei reuși să-ți regăsești pacea interioară.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
2018
2.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Scorpion este pasională și 90% din timpul unei zile Bărbatul Scorpion se gândește la
Horoscop Berbec bani în 2020: vor să se impună, iar începutul anului vine cu încasări
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.