#reclama0#

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 17 ianuarie 2019

#reclama10#
17.IANUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 17 ianuarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 17 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 17 ianuarie 2019: Spiritualitatea cere un efort atât fizic, cât
#reclama1#

și psihic. Este nevoie de relaxare, de detașare față de tot ceea ce reprezintă stres... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Apare șansa de a te muta, de a pleca într-o deplasare. Poți avea încredere în ceea ce-ți oferă Universul, chiar dacă vrei să amâni, acceptă provocarea.

Trebuie să ceri mai întâi părerea unui specialist, pentru a evita cheltuieli suplimentare. Evită să vorbești pe la spate, sunt șanse să se afle.

#reclama7#

HOROSCOP Taur
Vei constata cu uimire că cei din jur nu țin cont de părerile tale, ba chiar te vor denigra dacă le vei împărtăși din idei, ceea ce te scoate din sărite. Evită subiectele delicate, încearcă să te descurci pe cont propriu și să fii cât mai rezervat, pentru a nu atrage invidie, bârfe fără rost. Nu este o zi bună pentru investiții.

HOROSCOP Gemeni
Astăzi vei avea parte de o provocare în ceea ce privește moralitatea, stima de sine. Nu este exclus ca pentru un interes financiar să menții legătura cu anumite persoane din familie sau din anturaj, însă ar fi bine să te gândești dacă pe termen lung te avantajează acest rol fals pe care îl joci.

#reclama3#

HOROSCOP Rac
Evenimentele zilei se succed în cascadă, te simți de parcă ai fi într-un război, posibil că vei constata și ce jocuri de culise s-au pus la cale împotriva ta. O situație inedită te va face să iei legătura cu un vechi prieten, care speri să te ajute să rezolvi acea chestiune, numai că revederea îți lasă un gust amar, acesta s-ar putea să-ți întoarcă spatele.

HOROSCOP Leu
Posibil că banii vor veni în urma unei deplasări în scop profesional. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci astăzi. Atenție, să mai lași rezerve și pentru altă zi, vorba proverbului ”nu pune toate ouăle în același coș”.

#reclama11#

HOROSCOP Fecioară
În prima parte a zilei poți avea parte de o dezamăgire la locul de muncă din partea unui coleg sau colaborator. Decizia de a pune capăt unor relații toxice este susținută de astre. Sentimental Universul dorește să îți dea o lecție, pot să apară unele neplăceri, însă dacă îți vei face o strategie de împăcare cu partenerul de viață, aceasta va funcționa.

#reclama12#
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.