HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 17 ianuarie 2019

Horoscop. Zodii AUTOR: Delia Elena

HOROSCOPUL zilei, 17 ianuarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști

HOROSCOP 17 ianuarie 2019: Spiritualitatea cere un efort atât fizic, cât și psihic. Este nevoie de relaxare, de detașare față de tot ceea ce reprezintă stres.... Află ce rezervă astrele!

 

Horoscopul zilei, 17 ianuarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Apare șansa de a te muta, de a pleca într-o deplasare. Poți avea încredere în ceea ce-ți oferă Universul, chiar dacă vrei să amâni, acceptă provocarea, doar să ceri mai întâi părerea unui specialist, pentru a evita cheltuieli suplimentare. Evită să vorbești pe la spate, sunt șanse să se afle.

HOROSCOP Taur
Vei constata cu uimire că cei din jur nu țin cont de părerile tale, ba chiar te vor denigra dacă le vei împărtăși din idei, ceea ce te scoate din sărite. Evită subiectele delicate, încearcă să te descurci pe cont propriu și să fii cât mai rezervat, pentru a nu atrage invidie, bârfe fără rost. Nu este o zi bună pentru investiții.

HOROSCOP Gemeni
Astăzi vei avea parte de o provocare în ceea ce privește moralitatea, stima de sine. Nu este exclus ca pentru un interes financiar să menții legătura cu anumite persoane din familie sau din anturaj, însă ar fi bine să te gândești dacă pe termen lung te avantajează acest rol fals pe care îl joci.

HOROSCOP Rac
Evenimentele zilei se succed în cascadă, te simți de parcă ai fi într-un război, posibil că vei constata și ce jocuri de culise s-au pus la cale împotriva ta. O situație inedită te va face să iei legătura cu un vechi prieten, care speri să te ajute să rezolvi acea chestiune, numai că revederea îți lasă un gust amar, acesta s-ar putea să-ți întoarcă spatele.

HOROSCOP Leu
Posibil că banii vor veni în urma unei deplasări în scop profesional. Dacă vei dori să investești într-un bun, chiar este recomandat să o faci astăzi. Atenție, să mai lași rezerve și pentru altă zi, vorba proverbului ”nu pune toate ouăle în același coș”.

HOROSCOP Fecioară
În prima parte a zilei poți avea parte de o dezamăgire la locul de muncă din partea unui coleg sau colaborator. Decizia de a pune capăt unor relații toxice este susținută de astre. Sentimental Universul dorește să îți dea o lecție, pot să apară unele neplăceri, însă dacă îți vei face o strategie de împăcare cu partenerul de viață, aceasta va funcționa.

HOROSCOP Balanță
Influxul energetic adus de această zi îți oferă multă imaginație, creativitate, dorință de a ieși în evidență. Se anunță o zi împlinită și din punct de vedere sentimental. O nouă persoană își poate face apariția în viața ta, iar atracția față de ea trezește la viață sufletul tău romantic, generând dorința de a avea o nouă relație.

HOROSCOP Scorpion
Oportunitatea unui nou proiect sau job se ivește astăzi. Experiența pe care o ai în mai multe domenii de activitate va face să fie grea decizia de a hotărî ce cale să urmezi. Dacă ești orientat spre tehnologie, inovație, se pare că vei prinde lozul cel mare, de pe urma căruia vei reuși să îți asiguri profitul pentru restul vieții.

HOROSCOP Săgetător
Dorința de a semna un nou contract este susținută în această zi de astre. Posibil să apară oportunitatea de a face o călătorie importantă din care să îți iasă și ceva bani. În schimb, pe partea relațională, dacă în ultima vreme ai încercat să treci cu vederea peste unele nemulțumiri venite din partea celor dragi, acum te simți constrâns, folosit, neînțeles.

HOROSCOP Capricorn
Ai tendința de a exagera, însă nu se observă probleme financiare majore. Totuși pe fondul unor mici nedreptăți din partea unor așa ziși prieteni, vei da de înțeles că doar banii te interesează, ceea ce nu este adevărat. Încearcă fii mai discret. Sentimental, vei constata că relația a trecut la un alt nivel, ai evoluat.

HOROSCOP Vărsător
Începutul zilei poate fi mai tumultos, ai de rezolvat unele activități ce au rămas restante la locul de muncă. De aici ar putea rezulta un program mai prelungit. Prudența te va ajuta să nu te enervezi fără rost, să nu-ți asumi responsabilitatea celor din jur. Vei observa că șeful va fi mulțumit că ți-ai îndeplit sarcinile de lucru.

HOROSCOP Pești
Ai parte de efervescență emoțională în această zi și vrei să te implici activ în activitățile casnice. Însă pe aseară este posibil să simți o stare de detașare față de grupul de prieteni în care activezi, întrucât se vor auzi zvonuri despre tine, despre familia ta sau poate chiar vei fi șantajat de către aceste persoane cu un secret.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,33  3
VOTURI
5373
4.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 BALANTA BANI, carieră, profesie
Horoscop 2019: BALANȚĂ BANI: veți începe să câștigați de pe urma muncii depuse
Feng shui 2019 pentru zodia chinezeasca CÂINE. Remedii feng shui 2019
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.