HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 14 martie 2019

14.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 14 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 14 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 14 martie 2019: Putere și chef de viață. O zi cu împliniri pe

plan social.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 14 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Îndrăznește să-ți pui în aplicare ideile inovative, doar riscând vei câștiga. Totuși se recomandă și prudență pentru a evita problemele de ordin financiar. Ar fi bine să ceri sfatul unui expert înainte de a lua o decizie, astfel vei afla ce va fi în folosul tău.

HOROSCOP Taur
Se pare că astăzi Universul te ajută să iei decizii înțelepte, să intri în noi structuri sociale, de pe urma cărora vei avea de câștigat social și profesional în viitorul apropiat. Capitolul afectiv nu pune probleme, vei dori să oferi mai mult celui iubit, pentru a-ți exprima recunoștința față de acesta, poate că îl vei surprinde cu un cadou pe care și-l dorește de mult.

HOROSCOP Gemeni
Astrele aduc în prim plan dorința de a participa la un eveniment social, acolo vei face o impresie bună și vei întâlni oameni de valoare. Profită de contextul favorabil al zilei de astăzi, ai putea să te orientezi spre vechi tradiții medicale (chineze), poate chiar să testezi pe propria persoană acele efecte vindecătoare.

HOROSCOP Rac
O zi cu multă agitație se întrevede, o stare de irascibilitate te pune în fața unor situații limită. Totul se datorează momentului de revenire a unei probleme pe plan amoros. Nu deforma realitatea, nu exagera cu lucruri care se dovedesc inutile, zodiacool.ro te sfătuiește să îți păstrezi calmul.

HOROSCOP Leu
Încerci să te relaxezi în compania celor dragi, însă nu reușești deoarece gândurile tale sunt preocupate de noi metode de a progresa pe plan profesional. Bine ar fi dacă ai deschide o discuție sinceră cu ei, s-ar putea să ai surpriza plăcută ca aceștia să-ți dea sfaturi înțelepte.

HOROSCOP Fecioară
O idee de afacere inspirată din natură îți vine astăzi în minte. Ești nehotărât și nu o pui în aplicare cât mai repede, deoarece ai impresia că vei găsi mâine o idee mai bună. Ezitarea îți va provoca o stare de iritare și este posibilă o ceartă cu partenerul de viață.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.