HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 13 decembrie 2018

13.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 13 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 13 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 13 decembrie 2018: Se fac eforturi susținute pentru a duce la

bun sfârșit un plan, însă aflarea mai multor detalii poate mări productivitatea... Află ce rezervă astrele!

HOROSCOP Berbec

Simți un impuls astral care va scoate în evidență dorința de a te afirma. Nu este de mirare faptul că încerci acum din răsputeri să faci imposibilul posibil, însă nu îți fă prea multe așteptări, s-ar putea ca situațiile să nu decurgă conform planului, de aceea vei fi dezamăgit.

HOROSCOP Taur

Azi ai multe de rezolvat, dar nu intra în panică. Dacă nu te vei încăpățâna să lucrezi numai pe cont propriu, vei avea mai multe șanse de reușită, acceptă faptul că ai nevoie și de colegi, poate de angajați. Pe finele zilei ai putea să organizezi o mică petrecere, pentru a le face o surpriză celor din jur, dar și pentru a te simți apreciat.

Loading...

HOROSCOP Gemeni

Vestea bună vine de la muncă unde se pare că ești apreciat, poate veni în cursul zilei o sumă de bani, la care nici nu te gândeai, dar și instinctul de a cheltui totul dintr-un foc este foarte mare. Acasă lucrurile nu stau la fel de bine. O plimbare în natură împreună cu partenerul ar putea schimba situația.

HOROSCOP Rac

Încearcă în această zi să rezolvi o problemă dificilă de la locul de muncă, din afaceri. Pune la cale un plan de acțiune pe termen scurt și vei constata că vei avea reușite. Sentimental ziua aduce armonie, înțelegere, împărțirea responsabilităților față de cei mici. Sunt șanse să participi la un eveniment, unde te vei relaxa.

HOROSCOP Leu

Azi te vei focaliza pe axa banilor, prin urmare toată ziua îți vei orienta energia pentru a rezolva unele proiecte începute în ultima vreme, cu scopul de a lua bani. Totuși nu exagera cu munca, sănătatea poate să îți atragă atenția, de aceea îți recomandăm să te relaxezi, să încerci să îți planifici responsabilitățile pe care le ai.

HOROSCOP Fecioară

Pe plan profesional este o zi bună pentru a pune în practică un plan mai vechi, pe care l-ai tot amânat. Finele zilei predispune la participarea la un eveniment de familie. Dacă ești singur sau pe cale să te desparți de o persoană, acest interval predispune la întâlniri, distracție, o nouă iubire.

HOROSCOP Balanță

Mândria îți poate afecta astăzi starea de sănătate. În plus, partenerul iubit te poate supăra printr-o mărturisire surprinzătoare. Se recomandă mai multă bunăvoință și înțelepciune dacă ai de luat decizii importante în ceea ce privește viața de cuplu.

HOROSCOP Scorpion

Stresul poate să pună stăpânire pe tine, ca urmare sistemul digestiv poate manifesta unele probleme în această zi. Însă acestea vin să-ți arate de fapt că se înregistrează un blocaj de energie negativă în zona ficatului. Prin urmare încearcă să nu mai fii invidios pe ceilalți, fiecare are viață proprie.

HOROSCOP Săgetător

Pe plan sentimental ai mai multe reproșuri de făcut, ți se pare că cel drag nu te înțelege, încearcă să-i explici ceea ce simți printr-un discurs clar, altfel acesta nu are de unde să știe prin ce frământări treci. Sănătatea poate avea și ea de suferit de pe urma unei ușoare depresii.

HOROSCOP Capricorn

Rezultatele apărute în urma proiectului finalizat la locul de muncă nu îți sunt tocmai favorabile. Încearcă să ceri și sfaturile colegilor înainte de a lua o decizie, vei constata că îți pot fi de folos. Dacă te gândești să părăsești țara poți să primești o veste îmbucurătoare pe email sau din străinătate.

HOROSCOP Vărsător

Capitolul sentimental va fi primul vizat de astre în această zi. Se pare că afișezi în relația de dragoste o atitudine prea onestă, poate cam prea credulă, însă recomandăm să fii mai atent la detalii, pentru a anticipa pe viitor cum vor evolua lucrurile și a nu suferi.

HOROSCOP Pești

Vei căuta azi să-ți impresionezi partenerul de viață cu rezultatele obținute la locul de muncă, însă iubirea va prezenta un posibil coborâș, de aceea ar fi bine să nu negrijezi acest aspect împortant pentru reușita relației. Finele zilei te va surprinde pe gânduri, posibil să alegi să te izolezi de acesta, pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5547
4.67
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.