HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 10 octombrie 2019

10.OCTOMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 10 octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 10 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Instabilitate în relații. Schimbările majore sunt cam forțate. Intuiția trebuie amplificată. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Discuțiile, afișările în public, negocierile nu sunt bine susținute, însă încearcă să lași acele tendințe de a te impune cu forța atunci când vine vorba de partenerul de viață, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate. Acesta este posibil să se simtă neglijat, poate chiar vrea să încheie relația, ceea ce nu îți dorești.

HOROSCOP Taur
Capacitatea de comunicare posibil să fie afectată și pentru a nu risca să nu te faci înțeles sau a indispune pe cineva din anturaj, încearcă să fii mai tolerant. Afectivitatea atinge cote maxime, dar nu exagera cu exprimarea emoțiilor, fii mai rezervat și păstrează unele secrete doar pentru tine, iar în final vei fi mult mai mulțumit de rezultat.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Pe plan sentimental evită discuțiile în contradictoriu, insistențele sau aroganțele față de partenerul iubit. Pe de altă parte, încearcă să-ți concepi începând din această zi un plan alimentar sănătos și să faci mai multă mișcare, deoarece în perioada viitoare vei putea suferi de pe urma amânării acestor acțiuni.

HOROSCOP Rac
Partenerul de afaceri sau superiorul direct se arată mulțumiți de modul în care te dedici planurilor comune, faci o artă din rutina zilnică. Dacă ai de susținut azi un interviu îi vei impresiona în mod plăcut pe examinatori. Este o zi în care pot să apară oportunități financiare, iar intuiția este la cote maxime.

HOROSCOP Leu
Ideea de asociere, de colaborare, se pare că prinde contur, încearcă să fii sincer și cu propria persoană în momentul în care vei primi propuneri, pentru a alege ce este mai bun pentru tine. Imaginația te ajută să iei decizii inspirate în activitatea profesională, dar este nevoie de prudență în acțiuni.

HOROSCOP Fecioară
Pentru a-ți crește șansele de câștig pe partea profesională trebuie să faci un efort și să-ți temperazi orgoliul. Tentații stau la pândă pe partea sentimentală, iar loialitatea îți este pusă la încercare. O persoană încearcă să te cucerească, însă dorința de a trata persoană iubită cu mult respect te va face să reziști avansurilor.

HOROSCOP Balanță
Se pare că sentimentul de satisfacție afectivă este sub nivelul așteptărilor, simți că ai nevoie să renaști, să trăiești ceva inedit ce nu se poate explica prin cuvinte. Din această perspectivă nu este exclus „să calci strâmb” pentru a-ți dovedi că poți. Comunicarea cu cei din jur, explicațiile și detaliile oferite, te poate ajuta să ieși din impas.

HOROSCOP Scorpion
Astrele îți vor influența astăzi modul de gândire sceptic, se pare că vei avea parte de inspirație, creativitate. Relațional, unele neînțelegeri mai vechi cu persoana iubită se vor putea lămuri astăzi destul de ușor, dacă îți vei exprima sentimentele de afectivitate prin gesturi și cuvinte frumoase.

HOROSCOP Săgetător
Vei avea parte de o zi specială, Universul te vrea fericit: banii vor veni, veștile mult așteptate vor ajunge la urechile tale. Șanse mari de a stabili noi colaborări dacă lucrezi în domenii de cercetare, terapii alternative, deoarece vei vedea cu proprii ochi cum știința și ocultismul lucrează împreună.

HOROSCOP Capricorn
Tentația de a face acțiuni nefavorabile este mare. Nu te lăsa influențat de cei din jur, încearcă să rămâi focusat pe ceea ce ai început. Nu lăsa anumite întâmplări din trecut să îți decidă prezentul. Ai șansa să dovedești că poți să schimbi percepția celor care încă au tendința să te judece, fără să te cunoască prea bine.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca cineva apropiat sau din familie să-ți reproșeze că a cheltuit prea mult pentru educația ta și tu nu o valorifici suficient de mult. Acum este momentul să-ți pui cunoștințele în acțiune și să-ți găsești un serviciu pe măsura pregătirii tale, pentru a-i demonstra că poți și că a meritat efortul său.

HOROSCOP Pești
Se vede o zi cu posibile probleme la muncă, dispute pe teme juridice cu colegii pot apărea. Dacă nu cunoști foarte bine acest subiect, încearcă să te retragi, înainte ca situația să scape de sub control. De asemenea, în relația sentimentală atmosfera se poate tensiona, posibil să primești reproșuri de la cel drag.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1590
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Nativii
Femeia Capricorn are o rezistență deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Pentru a dormi bine, foarte importantă este alegerea unei direcții de dormit cu capul către un

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.