HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 09 mai 2019

09.MAI.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 09 mai 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 09 mai 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 09 mai 2019: Evenimentele noi pot fi o sursă bună pentru a

mări cercul de prieteni cu persoane care vibrează pe aceeași frecvență. Horoscopul zilei, 09 mai 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Agitația zilei de astăzi și lipsa de concentrare te-ar putea predispune la certuri, chiar răniri cauzate de obiecte ascuțite. Astrologul ZODIACOOL recomandă atenție, prudență și concentrare. Nu este o zi potrivită pentru decizii majore, intervenții chirurgicale, deplasări lungi cu mașina și lucrări casnice care necesită unelte. De asemenea, atenție la foc în timp ce gătești, nu este exclus să te trezești cu o arsură pe piele.

Loading...

HOROSCOP Taur
Ai o predispoziție la visare și încerci să te folosești de toată diplomația de care dai dovadă ca să abordezi azi o discuție clarificatoare, pentru evoluția relației. S-a acumulat mult stres, așa că nu acționa sub influența primului impuls și vei constata că tensiunile acumulate în ultima vreme se vor risipi, ca norii după furtună. Astrologul ZODIACOOL recomandă a nu se ridica tonul în discuții, va fi de folos mai multă răbdare.

HOROSCOP Gemeni
Extravaganța în dormitor te tentează astăzi, dar lucrurile pot lua o întorsătură în defavoarea ta. Partenerul este posibil să nu te înțeleagă și să-ți dezamăgească așteptările, iar acest lucru să-ți afecteze reputația. Alege să nu faci lucruri noi pentru că pot fi interpretate greșit. Evită discuțiile în contradictoriu, abordează situațiile cu tact.

HOROSCOP Rac
Se ivește oportunitatea unui nou proiect. Atracția unui nou început pe partea profesională îți stârnește dorința de a schimba mediul actual de lucru și de a începe să lucrezi într-un alt domeniu. Chiar dacă simți că nu ești întru-totul pregătit, cineva te va ajuta, va pune o vorbă bună pentru tine.

HOROSCOP Leu
Configurația astrală de astăzi se pare că nu este favorabilă deciziilor majore mai ales în plan financiar. Prin urmare nu provoca discuții legate de bani, mai bine ai da dovadă de mai multă răbdare, deoarece în zilele următoare este posibil că vei constata că unele capcane ascunse vor ieși la suprafață.

HOROSCOP Fecioară
O posibilă relație karmică se poate astăzi contura, o persoană nouă vine să-ți schimbe percepția despre viața amoroasă, sentimentală, ceea ce îți crează o stare de disconfort. Ca urmare ai tendința de a-ți schimba ușor părerea și mai bine ar fi să amâni pentru mai târziu deciziile ce țin de lucrurile importante.

HOROSCOP Balanță
În prima parte a zilei vei simți că este necesar să faci o radiografie corectă asupra situației financiare, însă rezultatele nu te vor mulțumi. Încearcă să te gândești la strategii noi, nu lăsa totul la îndemâna sorții, cu un anumit efort sau cu ajutorul cuiva din familie poți ajunge acolo unde îți dorești.

HOROSCOP Scorpion
O persoană mai în vârstă din anturaj sau o rudă te-ar putea ajuta cu o sumă de bani. Ți-ar plăcea să o folosești pentru a intra în posesia unui bun material, a unei proprietăți, ca să-ți împlinești un vis. Pe de altă parte, ajutorul din partea acestora ar putea veni și sub formă de sfaturi, idei, de aceea nu te atașa de ideea de a primi bani, pentru a nu fi dezamăgit.

HOROSCOP Săgetător
Neînțelegeri acasă sau în cuplu, datorate unor implicări ale familiei. Multă agitație, nervozitate și certuri total nefondate. Îndepărtezi partenerul din cauza comportamentului rece pe care îl ai față de el. Dacă vrei să continui relația, permite-i să te cunoască și să îți câștige încrederea.

HOROSCOP Capricorn
Planurile par să stagneze pe plan profesional. Răspunsurile pe care le aștepți întârzie să apară, ceea ce va genera stres și o stare de nesiguranță. Colegii te stresează, atmosfera de muncă pare insuportabilă, totuși nu te lăsa doborât, încearcă să te focalizezi pe treburi de rutină.

HOROSCOP Vărsător
Partenerul de viață joacă un rol împortant în acest scenariu astral, doar că el te poate determina să te focusezi pe ceea ce îți dorești să obții. Însă cheltuielile de azi îți pot afecta bugetul familiei, recomandăm să fii atent la partea financiară, totuși dacă vei opta să achiți o vacanță împreună cu cei dragi, investiția îți va aduce satisfacții.

HOROSCOP Pești
O zi cu armonie este obiectivul tău, însă observi cum unele persoane profită de ideile și de bunătatea ta pentru a se face remarcate. Vei constata că lumea nu este așa cum îți dorești și vei alege să trăiești retras, de teamă ca cineva să nu profite de tine. Totuși, nu te lăsa pradă sentimentelor de frustrare, dezamăgire, pentru a nu-ți afecta sănătatea.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Capră și Maimuță este Sud-Vestul. Nativii din
Steaua zburătoare 4 este numită steaua romantismului, a fertilității, aduce un flux de energie

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.