Horoscopul zilei, Horoscop de joi 09 iulie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi joi 09 iulie 2020
Horoscopul zilei 09 iulie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Se anunță o zi plină de evenimente neprevăzute. Se impune o amânare a unei plăți astăzi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Ești forțat să amâni pe altă zi începerea unui nou proiect, cel mai probabil unele acte vor suporta amânări sau vor trebui să fie verificate din punct de vedere legal sau tehnic. Dacă ești șef și lucrezi în asociere cu cineva, vei afla că celălalt a profitat de bunătatea ta, pentru a te exclude din afacere. Această descoperire îți va scădea încrederea în ceilalți, dar totuși nu exagera.

Horoscop Taur
O nouă oportunitate de a-ți spori veniturile se întrevede, vei calcula și vei constata că se merită, posibil ca cineva cu influență din anturaj să-ți propună ceva de lucru, cel mai probabil că acesta va viza ceva în afara serviciului. Noile idei îți vor oferi și o altă viziune asupra lumii

Horoscop Gemeni
Astrele vin să pună sub semnul întrebării ceea ai stabilit în ultima vreme, dacă ai dorit să semnezi un contract. La finele zilei încearcă să te documentezi cât de legal este proiectul nou de care te simți atras. Se întrevăd unele escrocherii, iar cum tu ești un om de bună credință, ai putea fi prins în plasă.

Horoscop Rac
Situația dificilă pe care o ai de gestionat la locul de muncă se remediază cu greu, iar colegii sunt nemulțumiți pentru că nu le oferi sfaturi utile. Dorința de a urca pe scara socială va deveni din ce în ce mai acerbă, plus că totul se va datora și unor implicații de ordin moral, etic, social.

Horoscop Leu
Este posibil să fii lăudat de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care îți duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă pe seară un eveniment neprevăzut ar putea să-ți afecteze proiectul la care lucrezi. Nu te necăji, acest incident te va convinge că este momentul să schimbi strategia

Horoscop Fecioară
Sentimental, se întrevăd tensiuni în relația cu partenerul iubit. A se evita în această zi jocurile de noroc sau evadarea de realitate prin dependențe (alcool, fumat, sex). Este posibil ca în viitorul apropiat toate se vor întoarce împotriva ta, deoarece este posibilă o amplificare a unor stări depresive.

Horoscop Balanță
Dacă dorești să începi o activitate nouă, pe cont propriu, să dai un examen în vederea obținerii unui job sau să urci pe scara socială, ai șanse de reușită doar dacă vei veni cu idei geniale. În caz contrat idealismul tău va intra în conflict cu realitatea pe care ți-o prezintă cei din jur și nu vei reuși să te adaptezi la noile condiții.

Horoscop Scorpion
Ai tendința de a deveni irascibil, capricios, probabil din cauza oboselii pe care ai acumulat-o de ceva timp. Recomandăm să eviți discuțiile pe teme de specialitate, se întrevede risc crescut ca acestea să se termine în ceartă. În sfera afectivă dacă ai intrat într-o relație recent, acum poți să te decizi dacă dorești să te muți cu partenerul.

Horoscop Săgetător
Colegii te felicită pentru o reușită și încep să-ți ceară sfaturile în diverse probleme, lucru care te face să te simți mândru de tine. Simbolizezi pentru cei din anturaj prietenul ideal, cu spirit realist, se pot baza pe tine. Din punct de vedere afectiv, se activează dorința de a demonstra cât de mult reprezintă pentru tine cel drag.

Horoscop Capricorn
S-ar putea să fii anunțat astăzi că trebuie să muncești peste program, pentru a finaliza un proiect care nu mai suferă amânare. Disconfortul creat de această situație iniopinată posibil să-ți afecteze relația cu cei dragi de acasă. De aceea ar fi bine ca pe seară să fii cât mai activ, poate că vei opta pentru a pleca împreună cu aceștia în oraș, pentru a te relaxa și distra.

Horoscop Vărsător
Astrele aduc în actualitate unele chestiuni nerezolvate de ordin social, dacă ai promis ceva, se pare că vei fi pus în situația de a remedia problema. Se simte azi un plus de dorință, creativitate, vei dori să îți manifești iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieși în oraș împreună cu partenerul de viață, ceea ce este de bun augur.

Horoscop Pești
Încearcă să nu te izolezi de ceilalți, s-ar putea să pierzi o colaborare cu cineva care îți vrea binele. Prin urmare, profită de aceste aspecte care sunt încurajate de Univers. Din punct de vedere sentimental, ziua aceasta aduce multe provocări, se întrevede o propunere de a pleca cu munca în alt oraș, însă te asiguri că nu îți lași în urmă partenerul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.