HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 08 noiembrie 2018

08.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 08 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 08 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 08 noiembrie 2018: Dorințele de a descoperi.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 08 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Deși plănuiești să pleci într-o călătorie pentru a te mai relaxa, evită extravaganțele financiare, pentru a nu te trezi cu portofelul gol. Apare și posibilitatea de a remedia unele situații limită fără a cheltui mult, totul este să-ți păstrezi calmul și discernământul.

HOROSCOP Taur
Începutul zilei aduce în discuție obținerea unei sume de bani, acest demers va fi cel mai probabil în colaborare cu un prieten care a fost plecat o perioadă din viața ta. Relațional, nu este momentul să o faci pe-a timidul, încearcă să-ți exprimi sentimentele de dragoste. Chiar dacă o vei face într-un mod stângaci, partenerul de viață te va găsi irezistibil.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Accentul cade în prima parte a zilei pe stresul cauzat de o așteptare, de o amânare, venită din partea unei persoane care dorește să colaboreze cu tine, însă lipsa banilor face ca rezultatele să se lase așteptate. Pe seară va fi foarte greu să te focusezi pe treburile casnice, deoarece toate gândurile sunt îndreptate spre partea profesională.

HOROSCOP Rac
Te concentrezi pe rezolvarea unor probleme legate de viața ta socială și sentimentală. Simți că ai puterea de a reuși în ceea ce ți-ai propus, însă acest lucru se va rezolva numai cu ajutorul cuiva din anturaj. Finele zilei aduce relaxare, probabil că un membru al familei îți va spune o veste bună.

HOROSCOP Leu
Dorința de a face bani se ciocnește de posibilitățile reduse oferite de locul de muncă actual. Acum ar fi bine să începi să ceri ceea ce este al tău, vei constata că Universul te va asculta. La nivel fizic nu se semnalează probleme medicale majore, însă există un surplus energetic care te va ajuta în refacerea echilibrul interior.

HOROSCOP Fecioară
Ești tentat să îți faci un prieten care are o situație financiară și socială mai bună ca a ta, crezând că acesta te va ajuta să ajungi la un alt nivel. Însă această atitudine poate atrage numeroase consecințe negative, de aceea încearcă să fii sincer cu tine, astfel vei descoperi că ești în formă și că poți să evoluezi datorită meritelor tale.

HOROSCOP Balanță
Posibile obstacole se întrevăd, există posibilitatea să interpretezi unele gesturi nu tocmai așa cum erau ele menite să fie transmise, probabil la mijloc este vorba de o neînțelegere. Decizii grele, posibile tensiuni în relație, dar faptul că te vei ghida după principii morale corecte te va ajuta să reușești să-ți convingi partenerul de fidelitatea ta.

HOROSCOP Scorpion
În sfera sentimentală vei simți că iubești și că ești iubit, apreciat, susținut de către partenerul de viață. Însă dacă ești deja într-o relație de cuplu care nu mai funcționează, încearcă să-i pregătești persoanei iubite o surpriză romantică. Vei fi uimit de reacția sa, iar pe viitor gestul te va face de neprețuit în ochii săi.

HOROSCOP Săgetător
Conștientizezi care este cauza unei suferințe mai vechi, ești pe punctul de început al unor noi trăiri afective, pe baza cărora se va cunoaște o îmbunătățire în viața ta sentimentală. Nu este exclus să întâlnești o persoană specială, care să te încurajeze să faci primul pas, pentru a-ți îndeplini visele.

HOROSCOP Capricorn
Nu te poți obișnui cu schimbările dese de dispoziție ale partenerului de viață, descoperi că acesta are tendința de a-și ascunde sentimentele reale, ceea ce pune o umbră gri pe sufletul tău. Nici pe partea profesională treburile nu merg așa cum ar trebui, prin urmare, ai putea opta să te relaxezi și să nu mai pui totul la suflet.

HOROSCOP Vărsător
S-ar putea să câștigi o reputație proastă printre prieteni, datorită aerului de superioritate pe care încerci să îl afișezi. Mai bine ar fi să-ți folosești cunoștințele academice într-un fel care nu supără pe nimeni, cu mai multă înțelepciune. În acest fel te vei face plăcut în anturaj și te vei maturiza.

HOROSCOP Pești
Bârfe pe baza unor probleme de natură legală pot apărea, iar acuzațiile te dor. Încearcă să eviți compania unor oameni băgăcioși, pentru ca ei să nu te influențeze negativ. Dacă vezi că nu mai ai scăpare dintr-o relație toxică, nu îți fie teamă să acționezi acum, se pare că doar riscând vei cunoaște împlinirea și îți vei recâștiga pacea sufletească.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4514
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Previziuni pentru nativii din zodia Iepure zodiac chinezesc 2020: în anul 2020, ideal ar fi să
Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.