HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 07 martie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 07 martie 2019
HOROSCOPUL zilei, 07 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 07 martie 2019: Se manifestă o nevoie acută de a primi ajutorul

celor din familiei. Totuși, condițiile care se impun sunt prea mari și poate apărea o stare de dezamăgire... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 07 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Energia zilei vine să activeze noi dorințe ce țin de capitolul financiar, însă nu te grăbi să achiziționezi ceva costisitor, amână acest moment pentru perioada următoare.

Azi riscul de a pierde bani este crescut. Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, astrele nu îți oferă susținere în activitățile inițiate alături de partenerul drag.

HOROSCOP Taur
Rezolvarea unor probleme financiare devine prioritară, totuși nu încerca să le rezolvi prin acțiuni riscante, jocuri de noroc sau afaceri ilegale. Pe partea sentimentală începe să se resimtă stresul adus de la locul de muncă de către partenerul drag, pe finele zilei sunt șanse mari să apară discuții tensionate, totul poate pleca de la modul în care se gestionează banii.

HOROSCOP Gemeni
Vești proaste vin de la locul de muncă, sunt șanse mari ca eforturile tale să nu fie apreciate de șef, însă te vei putea detașa de acestea cu o cină plăcută care îl va face pe partener să-și arate dragostea. Încearcă să te detașezi, pentru a nu strica atmosfera.

HOROSCOP Rac
Se întrevede apariția unui avantaj pentru tine: șanse mari de a obține o custodie, un bun, un chilipir, de a lupta pentru a dezbate o moștenire. Relațional, ține cont și de părerea partenerului de viață atunci când vrei să cheltui banii comuni pe lucruri pentru casă. Ai putea să eviți atât o investiție proastă, cât și o ceartă cu acesta.

HOROSCOP Leu
Discuțiile avute cu persoana iubită te vor face să-ți dorești să cauți o soluție de a reduce timpul de muncă, pentru ca să ai mai mult timp liber pe care să-l dedici poate treburilor casnice, plimbărilor. Astfel vei constata cu uimire că și din activitățile de rutină reușești să înveți ceva folositor.

HOROSCOP Fecioară
Ingeniozitatea în această zi nu te ajută pe plan financiar, nu reușești să faci o strategie bună care să-ți aducă un câștig substanțial. Se pare că nu vei trage azi lozul câștigător. Pe partea sentimentală s-ar putea ca un conflict mai vechi să revină în actualitate.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.