HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 06 decembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, 06 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 06 decembrie 2018: O zi cu șanse mari de succes la bani și

reușite profesionale, dar și cu risc de compromisuri pe plan afectiv... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 06 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Entuziasmul de care te bucuri astăzi te va face să îți asumi acele riscuri de care te-ai ferit în ultima vreme. Totuși ți-ar fi de folos mai multă prudență, pentru a nu greși. Pe partea sentimentală, dacă ești singur, vei simți că nu mai ai timp de pierdut, că a venit vremea să faci ceva, să ieși în public, să te pui în evidență.

HOROSCOP Taur
Dai impresia că ești puțin agitat dintr-un anumit motiv. Colegii vor încerca să te contacteze, moment în care vor constata că ești în regulă și că de fapt te preocupă un proiect nou. Este posibil ca astăzi te treci printr-o transformare la nivel interior, să te apropii mai mult de spiritualitate.

HOROSCOP Gemeni
Se pare că stresul generat la locul de muncă se va resimți destul de acut. Te simți singur, colegii nu te ajută să finalizezi un proiect. De aceea ai nevoie de dragoste ca de o gură proaspătă de oxigen, însă deși vei întâlni persoane noi pe seară, nu se va concretiza nimic pe partea sentimentală.

HOROSCOP Rac
Astrele aduc chiar de la începutul zilei noi idei, persoane interesante, provocări din punct de vedere intelectual. O afacere ți se pare profitabilă, dar presupune o implicare totală din partea ta. Se pare că, pentru a reuși, va trebui să alegi între familie și planul financiar, deși îți va fi foarte greu să te decizi.

HOROSCOP Leu
Astrele incurajează astăzi demersurile financiare, se întrevede posibilitatea de a obține câștiguri prin asocieri. Te simți în formă, ai capacitatea de a ține discursuri clare și concise, fapt care îi surprinde în mod plăcut pe cei din anturaj. Prin urmare zodiacool.ro recomandă socializarea, pentru a reuși să-ți îmbunătățești relațiile.

HOROSCOP Fecioară
Unele vești din străinătate se întrevăd, o sumă de bani poate veni de pe urma unei investiții, acest surplus trebuie gestionat cu atenție, pentru a fi plasat la locul potrivit. Cel mai probabil că vei opta pentru a-ți achita unele datorii, poți cumpăra un bun, poți plăti un avans.

HOROSCOP Balanță
Ai parte de efervescență emoțională în această zi, dorești să te implici activ în activitățile casnice. Poate că azi vei face mai multe deplasări, vei merge cu cineva din familie cumpărături ce țin de casă. Încearcă să nu cheltui toți banii din cont, deși tentațiile vor fi mari.

HOROSCOP Scorpion
Se anunță teste dure din partea Universului, menite să îți testeze credința. Astrele vorbesc, de asemenea, de posibile probleme financiare care s-au instaurat în ultima vreme și care au fost amplificate de curând. Simți că este nevoie de o minune care să schimbe situația actuală, pe care cu răbdare vei reuși să o rezolvi.

HOROSCOP Săgetător
Mereu ți-ai dorit ca cineva să se ofere și să te ajute când îți este mai greu, iar astăzi se schimbă totul și observi că există o persoană în anturaj care nu se întoarce împotriva ta, ci te susține. Finele zilei predispune la discuții sincere cu partenerul de viață, cel mai probabil că acesta devine mai realist, dă dovadă de maturitate.

HOROSCOP Capricorn
Se înrevede un risc crescut de amplificare a dorinței de a ține totul sub control, numai că pe plan sentimental această atitudine nu funcționează deloc bine. S-ar putea să ai un șoc la reacția violentă a partenerului de viață, acesta încearcă doar să se apere, de aceea ar fi bine să-i transmiți iubire, apreciere.

HOROSCOP Vărsător
Încăpățânarea îți va aduce azi necazuri la care nici nu te aștepți. În ciuda tuturor eforturilor pe care le vei face, se pare că nu vei reuși să depășești obstacolele inopinate care vor apărea în fața obiectivului propus pe plan financiar. Încearcă să te relaxezi, totul se va rezolva în curând.

HOROSCOP Pești
De dimineață se observă un marcaj puternic ce vizează sănătatea, sunt șanse să ai un accident la locul de muncă, neatenția și irascibilitatea pot genera acest eveniment. Pe seară, acționează cu mai multă diplomație, chiar dacă ai ceva de spus celor dragi, totul va fi receptat mai bine dacă se va folosi un dialog civilizat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
3,6  5
VOTURI
4778
3.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua Zburătoare 7
Steaua zburătoare 7, numită steaua furturilor, aduce un flux de energie negativă, care
ZODIA BALANTA - SANATATE, organe sensibile pentru Balanta
Trebuie să înveți să trăiești mai mult pentru tine decât pentru cei din jur.
Zodiac chinezesc 2019 BIVOL, horoscop BANI Bivol în muncă și carieră
Previziuni pentru zodia Bivol, 2019, domeniul financiar: dacă în 2019 dragostea nu este bine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.