HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 04 iulie 2019

04.IULIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 04 iulie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 04 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Deciziile majore trebuie analizate cu atenție: mariaj, cerere în căsătorie, începerea unui tratament medical. Sunt șanse crescute de reușită. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
La locul de muncă constați că șefii te susțin în activitățile întreprinse și îți oferă sfaturi înțelepte, însă numai dacă o să le soliciți. Pe de altă parte apar șanse mari ca în această zi să intri în posesia unei sume neașteptate de bani, pe care o vezi ca fiind necesară pentru a finaliza unele demersuri începute în casă.

HOROSCOP Taur
Această zi poate să debuteze cu o dorință puternică de schimbare a aspectului fizic, mers la sala de fitness, dar tensiunile pe care le vei resimți pe timpul zilei te vor face ca pe seară să renunți la acest deziderat. Discuțiile referitoare la o situație inopinată de la locul de muncă pot amplifica impulsul de a provoca o ceartă.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
În ultima vreme ai adunat o serie de întrebări la care nu găsești răspunsul potrivit. Cere sfatul unui specialist în domeniu, pentru a nu risca să faci greșeli. Vei constata că aceștia te pot ajuta să-ți rezolvi unele probleme pe plan profesional, într-un mod la care nu te-ai fi gândit.

HOROSCOP Rac
În sfera profesională sunt șanse mari de a avea parte de surprize plăcute, avansare, bonusuri. Sentimental, posibil să descoperi o ispravă a partenerului, poți constata unele minciuni cu privire la ceea ce a comunicat acesta familiei din care provine, ceea ce te înfurie și te face să provoci o ceartă.

HOROSCOP Leu
Nici colegii și nici șefii nu înțeleg încăpățânarea de care dai dovadă astăzi. Încearcă să accepți și sfaturile celor din jur, vei vedea că în final te vor ajuta să-ți îmbunătățești munca. zodiacool.ro te sfătuiește să profiți de toate oportunitățile care ți se deschid. Este o zi bună pentru a face noi descoperiri.

HOROSCOP Fecioară
Apar șanse mari de succes din colaborări, dar teama de a nu pierde oportunitățile sau de a fi înșelat te poate face să acționezi impulsiv. Sfaturile celor apropiați te vor ajuta să te temperezi. Sentimental, dacă ești singur exisă riscul să intri în relații complicate, care nu promit pe viitor.

HOROSCOP Balanță
Este posibil ca o veste bună de la cineva din anturaj să-ți de aripi. Folosește această energie pozitivă pentru a începe ceva nou pe cont propriu sau poate împreună cu partenerul de viață. În relația de dragoste vei descoperi o metodă de a scăpa de anumite tensiuni, de a vindeca o distanțare față de cel iubit.

HOROSCOP Scorpion
Colegii caută astăzi prezența ta pentru a-i ajuta să meargă mai departe, să ia decizii potrivite, simt că se pot încrede în tine. Prin urmare vei reuși să influențezi pe cineva, și o vei face cu responsabilitate, pentru a-l ajuta să evolueze în viață.

HOROSCOP Săgetător
Șanse mari ca cineva să încerce să profite de pe urma instabilității tale emoționale. Nu îți mai da cu părerea la adresa unor persoane influente pe care nu le cunoști, mai ales dacă ești pus în situația să pleci împreună cu ele într-o călătorie în interes de serviciu. Fii cât mai rezervat și vei avea de câștigat.

HOROSCOP Capricorn
Nu are rost să te zbați pentru a finaliza ceea ce ți-ai propus, deoarece metodele tale nu coincid cu planurile șefilor. Treci cu vederea prea repede greșelile colegilor, în schimb, când exagerezi tu, ești sancționat, ceea ce te face să-ți pierzi elanul de muncă. Afectiv, ai șanse mari să intri în discuții aprinse cu partenerul de viață, din pricina rudelor.

HOROSCOP Vărsător
Dai dovadă azi de o gândire ordonată, planificată, nu amesteci treburile între ele și de aceea este momentul să-ți organizezi atent agenda de lucru, chiar pentru o perioadă mai lungă de timp. Sănătatea iese din starea de avarie, șanse de a găsi un tratament potrivit, în cazul în care te confrunți cu o dereglare la nivelul ficatului.

HOROSCOP Pești
Experimentezi o stare de dinamism interior, simți că ești pe val și ai tendința să ceri prea mult de la cei din jur. Încearcă să înțelegi faptul că aceștia s-ar putea să nu fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Dacă vei avea de efectuat călătorii, zodiacool.ro recomandă să te încadrezi în vitezele legale, posibil să fii sancționat în trafic.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Dragon: Universul le oferă
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
Horoscop 2019 SCORPION DRAGOSTE: acest domeniu va aduce cele mai frumoase evenimente în acest an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.