HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 03 octombrie 2019

03.OCTOMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 03 octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 03 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: O zi dominată de stări proaste de dispoziție care afectează gândirea și acțiunile generate. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
O perspectivă promițătoare pare a nu mai avea șanse de reușită, dar e posibil să existe la mijloc motive întemeiate. Controlează manifestările sau gesturile necugetate, nu fă reproșuri, deoarece vei avea la îndemână o soluție pentru problema apărută. Dar deși din exterior totul pare simplu la adresa ta, în interior te confrunți cu unele stări de furie, agitație, totuși merită făcut un efort ca să le stăpânești pentru a nu stârni o ceartă.

HOROSCOP Taur
Pe plan profesional poți să primești propuneri, vești de avansare, mărire de salariu. Iar dacă ai optat pentru a începe o activitate nouă sau pe cont propriu în ultima perioadă, acum te vei de bucura de roade. În a doua parte a zilei acordă mai multă atenție dorinței unei persoane mai tinere, copiilor. Există posibilitatea ca o o situație mai puțin plăcută să apără în mod neașteptat.

HOROSCOP Gemeni
Intervalul analizat aduce posibilitatea ca gelozia sau unele sentimente contradictorii să se manifeste în prima parte a zilei. Însă contextul zilei de astăzi este favorabil pentru dragoste și romantism, dacă îți dorești o relație stabilă, acum ai putea să lansezi această dorință în Univers, pentru a atrage un partener potrivit.

HOROSCOP Rac
O posibilă confruntare care în trecut a generat certuri și nemulțumiri va fi astăzi soluționată, lucru posibil datorită calmului și tăriei de caracter de care trebuie să dai dovadă în interacțiunea cu cei din jur. Dacă le soliciți sprijinul, vei vedea că starea de indispoziție va trece mult mai ușor.

HOROSCOP Leu
Vei avea o zi plină de bucurii, chiar vei constata cât de multe persoane te apreciază cu adevărat, te vei încărca cu complimente venite de la ceilalți. Ba mai mult, poți intra în posesia unei sume mari de bani. Pe plan sentimental, încearcă să-ți temperezi instinctele, sunt posibile ieșiri necontrolate.

HOROSCOP Fecioară
Este important să nu renunți la dorința de a scăpa de un viciu, de fumat, chiar dacă azi nu găsești nicio modalitate viabilă de a te îndrepta. Alege cât mai rapid o modalitate de a-ți distrage atenția de la tentații. Practicarea unui sport sau începerea unui hobby pot fi soluții bune.

HOROSCOP Balanță
Poate nu ai mai trăit de ceva vreme o experiență pe partea sentimentală, acum ți-ar plăcea să dai intensitate iubirii. Însă cel drag nu îți va răspunde așa cum te aștepți și s-ar putea să te dezamăgească reacția sa. Depistezi că există o problemă de comunicare în relație, însă pe baza surplusului energetic din această zi se poate ajunge la ruptură, nu va fi ușor să reziști tentației de a pune punct.

HOROSCOP Scorpion
O zi favorabilă reușitelor pe plan profesional, șanse mari în negocierile pe teme financiare. Încrederea în puterile proprii este la cote maxime, de aceea nu ezita să acționezi. Din punct de vedere afectiv, această zi aduce noi divergențe, de astă dată gelozia este cea care îți macină sufletul.

HOROSCOP Săgetător
Modificarea astral din această zi predispune la schimbarea locului de muncă, la o îmbunătățire a stilului de viață prin alimentație și sport. Partenerul te poate ajuta să faci alegeri bune, cere-i un sfat, dar și o excursie împreună, undeva în natură, te poate ajuta să ieși la liman, să uiți de problemele cotidiene.

HOROSCOP Capricorn
S-ar putea ca ziua de azi să-ți aducă șanse mari de a rezolva unele dificultăți financiare cu care te confrunți de ceva vreme. Orice demers ce vizează sfera profesională este bine susținut. Finele zilei predispune la bună înțelegere, cel mai probabil că persoana iubită va fi într-o dispoziție mai romantică.

HOROSCOP Vărsător
Ai impresia că nu primești aprecierile pe care le meriți, dar întreci măsura cu lauda de sine și nemulțumirile. Ai face bine să acorzi mai multă atenție cheltuielilor, nu fă investiții fără să te consulți cu partenerul de viață pentru că există riscul de a greși. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să te bazezi pe intuiție și să te organizezi mai bine.

HOROSCOP Pești
Nevoia de a acționa, de a-ți face un rost aici pe Pământ va fi acută, însă nu este o zi favorabilă oficializării unei relații, a unei cereri în căsătorie. zodiacool.ro recomandă să ai mai multă răbdare, mai bine aștepți momentul potrivit, decât să fii dezamăgit de răspunsul primit.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.