HOROSCOPUL zilei, Horoscop de joi 01 noiembrie 2018

01.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi joi 01 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 01 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 01 noiembrie 2018: Selecție în anturaj... Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 01 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Ceva te pune pe gânduri, simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a privi în ansamblu situația. Ziua vine cu intuiție și creativitate ce sunt de folos pentru a pune în practică o idee, să duci la bun sfârșit ceea ce ai început. Partenerul apreciază comportamentul tău și se gândește să îți facă un cadou surpriză. Pe de altă parte, în urma evenimentelor de azi vei constata că ar trebui să fii mai organizat.

Loading...

HOROSCOP Taur
La locul de muncă posibil că va apărea ceva neprevăzut, care va trebui rezolvat până pe seară. Încearcă să te apleci mai mult spre sfera comunicării, astfel vei observa că dacă vei acorda mai multă atenție detaliilor vei reuși să eviți o confuzie creată din cauza interpretării greșite a unei situații.

HOROSCOP Gemeni
La locul de muncă se poate să porți unele discuții tensionate, nu vei mai tolera ca cineva din exterior să îți strice planurile, însă totul se va rezolva destul de repede. În schimb, momentele de intimitate sunt susținute de astre. Dacă ești singur, ai putea opta să ieși în oraș alături de prieteni, s-ar putea ca peste ani să-ți aduci aminte cum te-ai îndrăgostit acum.

HOROSCOP Rac
Un eveniment social îți poate aduce noi prieteni în anturaj, contracte sau susținători. Noi oportunități se întrezăresc la orizont în ceea ce privește capitolul sentimental. Nu este exclus ca o persoană cu statut social înalt să se intereseze de tine, pentru a lega o relație pe termen lung. Din această asociere ar putea să iasă și ceva bani în plus.

HOROSCOP Leu
Tot ceea ce gândești legat de bani se pare că prinde contur, astrele predispun la materializarea oricărei inițiative. Pe de altă parte universul îți va oferi astăzi noi oportunități în ceea ce privește viața sentimentală, dar pentru a le atrage în viața ta ar fi ideal să ieși și să te întâlnești cu persoane noi, pentru ca să trăiești experiențe inedite

HOROSCOP Fecioară
Astrele, în aspectele pe care le formează în această zi, pot să genereze unele discuții, neînțelegeri între parteneri, asociați. Rezultatul acestor dispute se va vedea pe zilele următoare, când vei afla că cel în cauză își cere scuze sau caută să îți obțină iertarea.

HOROSCOP Balanță
Vei avea parte de o zi explozivă pe partea profesională, ai senzația că nu ai parte de recunoaștere, admirație din partea celor de la muncă. Totuși evită un dialog agresiv cu aceștia, s-ar putea să nu ai dreptate. Dacă se impune o ruptură în relație, suferința poate pune stăpânire pe sufletul tău, însă nu îți face griji, Universul se va reorganiza și va trimite pe cineva nou, care să te aprecieze așa cum ești.

HOROSCOP Scorpion
O întrevedere cu superiorii te-ar putea motiva să pornești ceva pe cont propriu în afara serviciului actual. Se anunță laude, aprecieri, însă în spatele acestor cuvinte mărețe adresate de șefi stă o oarecare doză de ipocrizie, în fond ei doresc să profite la maximum de tine. De aceea, în momentul demarării acestui demers, cere și părerea partenerului de viață.

HOROSCOP Săgetător
A venit momentul ca experiența ta de viață să fie valorificată, totul depinde de modul în care vei negocia un contract. În cuplu, depresiile prin care trece partenerul te pot afecta și pe tine, nu te implica prea tare. Sănătatea ta ar putea fi în pericol. Totul este trecător, cei dragi vor fi bine.

HOROSCOP Capricorn
Nu este exclus ca astăzi să fii mai deschis la noutate, posibil că te vei orienta spre cercetare, vei lega relații mai ușor, te vei implica în proiecte de avengură. Pe seară, vei fi tentat să cheltui o sumă de bani pentru a cumpăra ceva potrivit pentru partenerul de viață. Gestul nu va trece neobservat și răsplata va fi pe măsura efortului depus.

HOROSCOP Vărsător
S-ar putea să vrei să te întâlnești cu prietenii, posibil să nu refuzi nicio invitație în oraș sau să ieși împreună cu o persoană pe care o îndrăgești. Ține cont și de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, pentru ca dialogul cu cei din jur să fie corect înțeles și să-ți poți îndeplini obiectivele.

HOROSCOP Pești
Se anunță o zi plină de ispite pe toate planurile. Pe partea socială nu trebuie să te încrezi orbește în cei din anturaj, pentru a nu avea parte de dezamăgiri pe viitor. Mai bine ar fi dacă ai cere sfatul unui membru din familie sau a partenerului drag, aceștia vor fi de partea ta.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

În feng shui-ul Stelelor Zburătoare, busola este împărțită în 8 puncte cardinale și
Feng Shui este o știință la care apelează din ce în ce mai mulți români, reușind să
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.