HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 30 septembrie 2018

30.SEPTEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 30 septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 30 septembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 30 septembrie 2018: Moment favorabil pentru a.. Află ce

rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 30 septembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Reușitele întârzie să apară, astăzi nu prea îți ies bine calculele financiare. Intuiția nu funcționează la cote maxime, de aceea nu poți pune în practică tot ceea ce gândești. Amână pentru altă zi investițiile majore și evită discuțiile pe teme importante. Este o zi bună pentru odihnă, relaxare și treburi casnice, de rutină.

HOROSCOP Taur
Iubirea și bunătatea sufletească te pot face să crești în ochii partenerului de viață. Dă dovadă de înțelegere și răbdare față de partener pentru că relația are șanse să se îmbunătățească. Vei dori să îți manifestați iubirea prin fapte, cel mai probabil vei căuta să ieși în oraș împreună cu cel drag.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Vei afla o veste care te va pune pe gânduri, va crea o stare de indispoziție și se pare că nu te simți destul de pregătit pentru a-i face față. Nu te mai frământa să găsești azi un răspuns, vei vedea totul într-o altă lumină în perioada imediat următoare. În partea a doua a zilei evită să dezbați subiecte delicate, deoarece riști o ceartă cu partenerul.

HOROSCOP Rac
O plecare scurtă, o detașare temporară, ar putea fi mai mult decât necesară pentru a-ți da seama dacă îți iubești partenerul actual sau nu. Trebuie să te supui acestui test, chiar dacă va fi greu. Ar fi bine să eviți întâlnirile de afaceri, din cauză că ești predispus la neatenție și greșeli grave.

HOROSCOP Leu
Deși s-ar putea să nu îți vină să crezi, o persoană apropiată se pare că acum nu poate să-și stăpânească invidia. Prin urmare acum nu este momentul potrivit să-i demonstrezi ceea ce reprezinți cu adevărat și ceea ce cunoști pe partea profesională, pentru a nu pune paie pe foc. Mai bine te retragi și abordezi discuția de pe o poziție inferioară, pentru că de aici ai mai multe șanse de reușită în această zi.

HOROSCOP Fecioară
Există șanse mari de a provoca discuții aprinse la serviciu și ar fi bine să cedezi tu primul pentru a nu strica relațiile cu șefii, colegii. Acasă, nu este exclus ca un membru al familiei să aibă azi de suferit de pe urma unei accidentări, cel mai probabil unul din părinți, de aceea tu vei fi nevoit să te ocupi de remedierea problemei.

HOROSCOP Balanță
La muncă șefii văd că îți faci bine treaba și prin urmare îți oferă mai multe resurse. Te simți apreciat și vrei să le demonstrezi că nu s-au înșelat în privința ta, îți dublezi eforturile, însă se merită să faci acest sacrificiu? Fii atent la sănătate, în caz contrar te vei confrunta cu probleme de sănătate.

HOROSCOP Scorpion
Încearcă să copii din înțelepciunea și experiența pe care o observi la persoanele mai în vârstă din anturaj și din familie, deoarece acesta va fi un pas decisiv spre maturizarea ta. Iar dacă dorești să înveți o limbă străină, acum poți să te înscrii la cursuri, să întâlnești persoane din acel stat, care să te învețe ceea ce ai nevoie.

HOROSCOP Săgetător
Participarea la un eveniment social va aduce cu sine o situație neprevăzută, dar favorabilă pentru dezvoltarea pe plan profesional. O persoană nouă își poate face apariția, atrasă de eleganța pe care o afișezi. O relație este posibilă între voi, dar se recomandă puțină discreție, pentru anu-ți pierde reputația.

HOROSCOP Capricorn
Riscul de a intra în conflicte azi este extrem de redus, de aceea, ai putea încerca să-ți exprimi nemulțumirile față de job sau relația sentimentală. Vei avea surpriza plăcută că cei din jur înțeleg corect mesajul pe care dorești să-l transmiți și se vor conforma propunerilor tale.

HOROSCOP Vărsător
Dacă ai o idilă cu cineva din mediu online, acum se pare că a sosit momentul să vă întâlniți. Acest gest nu va fi pe placul familiei, dar până la urmă se vor conforma, fericirea ta contează cel mai mult. În schimb, dacă ești într-o relație de lungă durată poți încerca să-i spui partenerului drag ceea ce ai pe suflet, să rezolvi ceva ce nu mai merge.

HOROSCOP Pești
Profesional, dacă îți dorești un loc nou de muncă acum te poți prezenta la interviuri, vei face o impresie bună. Se observă o oarecare agitație psihică, capitolul sentimental poate avea de suferit de pe urma unor neînțelegeri, dar cineva din familie te poate ajuta cu un sfat bun ca să scapi de aceste neajunsuri.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de
Horoscop Balanță 2019, evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Balanță! Anul
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.