HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 23 decembrie 2018

23.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 23 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 23 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 decembrie 2018: Greșelile familiei sunt trecute cu vederea

prea repede, dar se exagerează și se recomandă aplicarea unor sancțiuni... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acțiuni riscante, jocuri de noroc. Există șanse mari de a fi prins într-o capcană. Discuțiile în contradictoriu își vor spune cuvântul la locul de muncă. Consultă-te și cu partenerul înainte de a lua o decizie referitoare la o posibilă plecare la un drum lung.

HOROSCOP Taur
Este o zi favorabilă pentru luarea unor decizii majore, sunt șanse să implementezi o idee sau un proiect nou. Succesul de care te vei bucura pe viitor se va datora și sfaturilor pe care le-ai primit în trecut de la cineva din familie. De asemenea, se anunță o zi bună și pe plan sentimental.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
A venit momentul ca instinctul sexual să fie manifestat, vei fi pus în situații delicate: fie vei dori să îți asculți sufletul, fie mintea. Totuși crezi că ai dreptul la iubire din partea unei persoane noi, care să nu implice mult efort pentru a o avea alături de tine.

HOROSCOP Rac
Speculațiile nu sunt de bun augur în această zi, fie că este vorba de un defavor din partea cuiva din anturaj, fie nu intri în posesia unui comision, aceste aspecte sunt slab aspectate. Este o zi favorabilă implementării planurilor de viitor și deciziilor pentru lucruri importante.

HOROSCOP Leu
Este probabil să intri într-un joc amoros periculos, te poți confrunta cu avansuri venite din partea șefilor, colegilor de la locul de muncă, colaboratorilor, prietenilor. Însă ar fi bine să ții cont de faptul că astfel de relații nu îți vor aduce fericire în viitor, ba mai mult, vor pune la test respectul față de propria persoană.

HOROSCOP Fecioară
Partea emoțională este azi supusă stresului. Cel mai probabil că vei fi implicat fără să îți dai seama în unele evenimente alături de prieteni și vei constata că ai fost mințit în ultima perioadă. Există șansa să faci un compromis doar de dragul cuiva și ulterior vei constata că nu s-a meritat.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: PEȘTI BANI: financiar și profesional, 2019 aduce multe oportunități, aceste vor
Ai o lăcomie de neînchipuit, dar reușești să faci bani, deoarece știi cum să îi ții sub
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.