HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 23 decembrie 2018

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 23 decembrie 2018
HOROSCOPUL zilei, 23 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 23 decembrie 2018: Greșelile familiei sunt trecute cu vederea

prea repede, dar se exagerează și se recomandă aplicarea unor sancțiuni... Află ce rezervă astrele! HOROSCOP Berbec: Nu lăsa stresul din familie să te împingă la acțiuni riscante, jocuri de noroc. Există șanse mari de a fi prins într-o capcană. Discuțiile în contradictoriu își vor spune cuvântul la locul de muncă. Consultă-te și cu partenerul înainte de a lua o decizie referitoare la o posibilă plecare la un drum lung.

HOROSCOP Taur
Este o zi favorabilă pentru luarea unor decizii majore, sunt șanse să implementezi o idee sau un proiect nou. Succesul de care te vei bucura pe viitor se va datora și sfaturilor pe care le-ai primit în trecut de la cineva din familie. De asemenea, se anunță o zi bună și pe plan sentimental.

HOROSCOP Gemeni
A venit momentul ca instinctul amoros să fie manifestat, vei fi pus în situații delicate: fie vei dori să îți asculți sufletul, fie mintea. Totuși crezi că ai dreptul la iubire din partea unei persoane noi, care să nu implice mult efort pentru a o avea alături de tine.

HOROSCOP Rac
Speculațiile nu sunt de bun augur în această zi, fie că este vorba de un defavor din partea cuiva din anturaj, fie nu intri în posesia unui comision, aceste aspecte sunt slab aspectate. Este o zi favorabilă implementării planurilor de viitor și deciziilor pentru lucruri importante.

HOROSCOP Leu
Este probabil să intri într-un joc amoros periculos, te poți confrunta cu avansuri venite din partea șefilor, colegilor de la locul de muncă, colaboratorilor, prietenilor. Însă ar fi bine să ții cont de faptul că astfel de relații nu îți vor aduce fericire în viitor, ba mai mult, vor pune la test respectul față de propria persoană.

HOROSCOP Fecioară
Partea emoțională este azi supusă stresului. Cel mai probabil că vei fi implicat fără să îți dai seama în unele evenimente alături de prieteni și vei constata că ai fost mințit în ultima perioadă. Există șansa să faci un compromis doar de dragul cuiva și ulterior vei constata că nu s-a meritat.

HOROSCOP Balanță
Se pare că acum vei avea posibilitatea de a scoate la suprafață o atitudine de lider. Astrele produc o reechilibrare emoțională, psihică și vei reuși să preiei controlul asupra unor situații tensionate, încercând să le dizolvi, iar rezultatul final va fi obținut în zilele următoare.

HOROSCOP Scorpion
Astrele activează sectorul profesional și pot să aducă vești despre o avansare, posibilitatea de a pleca într-o deplasare în afara granițelor pentru a repezenta o instituție sau o firmă. În acest demers este posibil să te lovești de reticența partenerului de viață, însă acesta ți-ar putea da un sfat care să te ajute să reușești mai ușor în carieră.

HOROSCOP Săgetător
Te atașezi de cineva care știe cum să îți vorbească. Aceasta dă dovadă de răbdare și toleranță și se arată dispusă să aibă grijă de tine. De aceea hotărăști să îți deschizi sufletul în fața acesteia și să îți exprimi intențiile pe care le ai cu ea. Cel mai important din tot acest moment de evoluție este faptul că începi iarăși să ai încredere în tine.

HOROSCOP Capricorn
Cineva cu poziție socială mai bună ar putea sa-ți confirme faptul că satisfacțiile pe plan profesional întârzie să apară pentru că te implici cu prea mult egoism în munca ta și nu ții cont de sfaturile celor din jur. Ai putea să asculți și de ceea ce-ți recomandă cei dragi, aceștia îți vor tot binele.

HOROSCOP Vărsător
Simți nevoia de a ieși din rutină, de a-ți folosi capacitățile intelectuale pentru a cuceri pe cineva, plus că vei avea șanse mari să întâlnești astfel de oportunități. Totuși, dacă ești deja într-o relație de cuplu, fii pe cât posibil discret, pentru a nu provoca suferință partenerului de viață.

HOROSCOP Pești
Ar fi bine să ai mai multă grijă de starea ta fizică, psihică și morală în aceastăă zi. Posibil că vei fi ajutat de cei dragi sau de un prieten din anturaj pentru a reuși să începi un proces de autocunoaștere. În urma acestui demers vei evolua pe toate planurile, dar în special pe plan profesional.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.