HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 17 martie 2019

17.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 17 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 17 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 17 martie 2019: Cei din anturaj refuză să primească orice sfat,

ceea ce ar putea conduce la o stare acută de furie.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 17 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Se poate observa tendința de a te perfecționa pe partea profesională, dar s-ar putea să rămâi doar la stadiul de idee, deoarece crezi că acest lucru nu îți va aduce bani în plus.

Încearcă să nu respingi colaborările profesionale, evită discuțiile în contradictoriu și ascultă-ți intuiția pentru a reuși.

HOROSCOP Taur
Ar fi bine să analizezi mai atent propunerea cuiva de a face o activitate part-time, chiar dacă va implica și unele cheltuieli (investiții), nu rata oportunitatea de a-ți redresa bugetul. Pe seară, comunicarea cu frații sau cunoscuții reprezintă catalizatorul noilor experiențe, de acolo vor veni revelațiile.

HOROSCOP Gemeni
Se pare că acum încep să revină în actualitate unele probleme ce au fost amânate sau trecute cu vedea în ultima perioadă. Încearcă să găsești soluțiile cu calm, chiar dacă nimeni nu îți sare în ajutor. Pe partea sentimentală nu te vei simți deloc protejat, tendința de a rezolva o problemă mai veche se pare că nu aduce o mai bună înțelegere.

HOROSCOP Rac
Cel mai probabil, pentru un scop anume, vei iniția activități financiare. Din această cauză mândria pe care o afișezi față de cei din familie te poate prezenta ca pe o persoană arogantă. Comportă-te cât mai firesc, pentru a nu-i îndepărta pe cei dragi de lângă tine.

HOROSCOP Leu
Poate că ar fi mai bine să eviți astăzi întâlnirile cu prietenii. Se pare că nu vei fi bine văzut, deoarece nu vei putea renunța să afișezi un aer de superioritate. Mai bine te sfătuiești cu cineva din familie care te-ar putea ajuta cu un sfat înțelept cu privire la acea decizie importantă pe care vrei să o iei.

HOROSCOP Fecioară
Astrele vin astăzi cu mai multe elemente negative, însă cele mai periculoase vizează sănătatea. Evită astăzi să-ți programezi o intervenție chirurgicală, s-ar putea ca în zilele următoare să te răzgândești în ceea ce privește acest demers. În plus, acum există risc crescut de sângerare.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.