Horoscopul zilei, Horoscop de duminică 16 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi duminică 16 februarie 2020

Horoscopul zilei 16 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Lipsă de atenție. Profesional, azi Universul va aduce avansare, dar și posibile accidente de muncă. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Nu prea ești ajutat de Univers pentru a rezolva o problemă ce ține de acte, documente oficiale. În plus, cineva din anturaj este posibil să te caute cu scopul de a-i oferi cu împrumut o sumă de bani și ar fi bine să o refuzi, deoarece s-ar putea că nu vei mai vedea banii înapoi.

Horoscop Taur
Astrele îți scot în cale noi oportunități de afaceri, poate să apară o colaborare care să te surprindă, dar înainte de a lua decizia finală cere și sfatul unui specialist în domeniul financiar, pentru a nu greși. Pe plan sentimental nu-ți asuma decizii majore, evită orice fel de risc care ți-ar putea afecta relația.

Horoscop Gemeni
Vei vedea pe cine te poți baza cu adevărat în ceea ce dorești să realizezi, probabil că ai nevoie de un sprijin financiar, moral din partea celor din jur, însă aceștia vor ezita să ți-l ofere. La urechile tale vor ajunge unele destăinuiri, însă nu este vremea să acționezi, se observă o instabilitate pe plan emoțional, prin urmare ești predispus să iei decizii greșite.

161
0
SHARE

Horoscop Rac
Rugăciunea și meditația sunt arme bune pentru procesul de autocunoaștere pe care îl poți iniția astăzi. Nu ar trebui să-ți faci griji, până la urmă banii vor veni. În acest demers probabil că vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții pe termen lung.

Horoscop Leu
Nu este momentul potrivit pentru a începe o discuție pe teme de interes maxim, se poate ajunge la o ceartă. S-ar putea ca interlocutorul să fie mai bine informat decât tine și să te pună în umbră. În schimb este o zi bună pentru reorganizarea locului de muncă, stabilirea priorităților pe plan profesional.

Horoscop Fecioară
Creativitatea este la cote maxime, dar ai idei nonconformiste, ceea ce poate stârni o repulsie din partea celor din jur. Se poate reîntoarce azi o boală mai veche, factorul declanșator este o discuție cu un superior ce profită de bunătatea ta. Încearcă să nu iei totul personal, pentru a nu-ți periclita sănătatea.

Horoscop Balanță
Începi o acțiune, antrenând după tine și pe ceilalți, dar cineva se opune planurilor tale. Se amplifică starea de stres care poate aduce un dezechilibru în relația intimă. Din fericire, această situație este temporară. Este o zi potrivită în care să-ți impresionezi partenerul cu o cină romantică.

Horoscop Scorpion
Este o zi favorabilă pe plan profesional și social. Apreciezi valoarea concurenței și realizezi că în acest mod poți progresa mai mult. În sfârșit scapi de invidia față de cei de la muncă, iar schimbările din mintea ta te fac să perseverezi. Prin urmare îți dedici mai mult timp ca să îți faci planuri de viitor și să îți dai seama cât de aproape poți fi de succes.

Horoscop Gemeni
Vei vedea pe cine te poți baza cu adevărat în ceea ce dorești să realizezi, probabil că ai nevoie de un sprijin financiar, moral din partea celor din jur, însă aceștia vor ezita să ți-l ofere. La urechile tale vor ajunge unele destăinuiri, însă nu este vremea să acționezi, se observă o instabilitate pe plan emoțional, prin urmare ești predispus să iei decizii greșite.

Horoscop Capricorn
Neliniștea care te cuprinde la gândul unor noi schimbări îți poate crea probleme în dragoste. Această stare negativă pare a fi cauzată de preocuparea excesivă pentru planul financiar. Atenție la stres și speculații, nu te implica în prea multe activități pentru a nu-ți neglija relația de cuplu.

Horoscop Vărsător
Tentația de a răspunde unei propuneri de afaceri este mare, dar ar fi indicat să ceri sfatul cuiva apropiat chiar dacă creativitatea este azi la cote maxime. Pe plan sentimental poate chiar te gândești să achiziționezi o casă împreună cu partenerul sau consideri că ar fi vremea să aduci pe lume un copil.

Horoscop Pești
Pe plan profesional ți se propune o colaborare avantajoasă, consultă-te cu persoana îndrăgită înainte de a lua o decizie. În a doua parte a zile te poți confrunta cu un blocaj sentimental, te vei simți controlat, se pare că partenerul este prea gelos, impulsiv. Dar dacă există credință, speranță și iubire din partea ambilor parteneri se poate face ceva.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!