HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 14 octombrie 2018

14.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 14 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 14 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 14 octombrie 2018: Curajul și energia.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 14 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Dușmanii pot în această zi să fie mai agresivi, de aceea rugăciunea va face minuni, te poate proteja de gândurile negative venite de la alții. Încearcă să fii cât mai rezervat, pentru a nu crea premisele unui conflict. Pe de altă parte te îngrijorează și relația cu partenerul de viață, tristețea poate lua proporții.

HOROSCOP Taur
Pe partea de carieră vei fi influențat de un influx astral benefic, apar șanse mari de a avansa, de a fi recunoscut din punct de vedere social. Pe de altă parte, impulsivitatea este posibil să te facă să iei decizii greșite în ceea ce privește rezolvarea unor probleme de familie. Nu te grăbi în rezolvarea unei situații inopinate, caută mai multe date înainte de a acționa.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Îți faci griji în legătură cu unele datorii de bani, plăți de facturi, starea de tensiune nu se va elimina cu ușurință. Ai șanse scăzute de a elucida misterul care stă la baza problemelor tale sentimentale. Discuțiile cu partenerul nu îți vor face deloc bine, chiar dacă te simți încrezător.

HOROSCOP Rac
Un nou proiect de afaceri îți captează toată atenția și îți consumă toate resursele de energie vitală. Ai mai multă grijă de tine, încearcă să nu te epuizezi. Astrele activează posibilitatea de a relua o relație din trecut, atât de prietenie, cât și sentimentală. Rezultatul va fi același, însă Universul te testează dacă ți-ai învățat lecția.

HOROSCOP Leu
Desigur că vei avea de câștigat în urma încrederii în sine dobândită la finalul unei afaceri reușite, totuși nu exagera cu mândria, ține cont și de sfaturile partenerului de viață. Acesta îți poate sugera să te oferi să îi ajuți pe cei apropiați, pentru ca să devii un om mai bun și a primi mai multă atenție, iubire și înțelegere.

HOROSCOP Fecioară
Oferi impresia că ești interesat de cineva, dar în realitate acea persoană este doar o victimă, intențiile tale nu sunt tocmai serioase, te interesează o aventură de moment. Nu pune gaz pe foc, nu o lăsa să-și facă speranțe inutile, încearcă să ai un discurs clar și sincer.

HOROSCOP Balanță
Dacă ești într-o funcție de conducere și ești responsabil pentru o echipă, vei face tot posibilul ca fiecărui membru să îi fie bine, astfel îți asiguri o imagine bună pe plan profesional. O faptă bună nu este uitată niciodată, ajutorul pe care l-ai oferit în trecut îți va fi astăzi de folos.

HOROSCOP Scorpion
Poate că azi ar fi bine să optezi pentru a menține tăcerea, să te folosești de puterea secretului. Partenerul de viață nu înțelege starea ta de entuziasm pe care o simți cu privire la o idee ingenioasă ce promite creșterea veniturilor familiei, de aceea încearcă să te îndepărteze de la planul tău prin tot felul de manevre.

HOROSCOP Săgetător
Se anunță o zi plină de complicații pe plan profesional. Pot apărea anumite probleme la locul de muncă, din cauza unor acte neclare. Șefii îți pot cere socoteala pentru o situație care nu ține neapărat de tine. Ai grijă cui ceri ajutorul, colegii pot fi și ei implicați. Totul se poate accentua pe fond de stres.

HOROSCOP Capricorn
Se anunță o zi împlinită din punct de vedere profesional. Îți place să lucrezi în echipă, mai mult pentru atmosfera de la locul de muncă. Ai răbdarea necesară ca să explici fiecare etapă a proiectului pe care îl demarezi, colegii te ascultă. De aceea rezultatele pozitive își fac apariția.

HOROSCOP Vărsător
Pe partea sentimentală, bucură-te de ceea ce îți oferă astăzi Universul, declarațiile de dragoste vor fi deliciul zilei. Prin urmare nu îți înfrâna pornirile romantice, partenerul de viață va fi surprins în mod plăcut și poate că drept răsplată îți va propune să petreceți o seară romantică.

HOROSCOP Pești
Vei avea parte de multă creativitate, imaginație, inspirație. Astfel speculațiile din această zi vor avea un efect pozitiv asupra planului financiar. Nu este exclus să intri în posesia unei sume substanțiale de bani, care să îți poată oferi posibilitatea de a investi într-o activitate pe cont propriu, cel mai probabil online.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
5169
4.75
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Stăpânul zilei pe momentul de trecere la anul Șobolanului este Focul yin, ceea ce va face ca
Cum face dragoste un nativ din Gemeni. Cum seduci o femeie din zodia Gemeni și cum se comportă

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.