HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 11 noiembrie 2018

11.NOIEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 11 noiembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 11 noiembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 11 noiembrie 2018: Se opune rezistență în fața

provocărilor de la serviciu și nu se dă libertate imaginației, ceea ce face ca răspunsurile pozitive să întârzie să apară... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 11 noiembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Discuțiile cu șefii se vor purta azi la un alt nivel pe scara evoluției în carieră, ei te vor privi cu admirație și poate că îți vor propune o bine-meritată funcție de conducere. Pe partea afectivă ești bine susținut, sentimentele pure vor ieși la suprafață, sunt încurajate discuțiile sincere cu partenerul drag.

Loading...

HOROSCOP Taur
Cunoștințele profesionale și experiența acumulată anterior posibil că te vor ajuta să intri acum în posesia unei sume de bani cu care să scapi de unele probleme financiare. Însă există șanse de a te implica într-o discuție delicată. zodiacool.ro îți recomandă prudență în ceea ce afirmi, mai ales dacă interlocutorul este foarte bine pregătit

HOROSCOP Gemeni
Stresul îți afectează relația cu partenerul de viață. Încearcă să faci un bilanț și să vezi încotro se îndreaptă relația voastră de cuplu. Chiar dacă îți este greu să nu te gândești la obligațiile de la muncă, nu uita că pe termen lung fericirea personală este mai importantă decât cea profesională.

HOROSCOP Rac
Se observă că vei primi vestea sosirii unei sume de bani, însă ea nu se ridică la înălțimea așteptărilor, poate de aceea vei dori să identifici de unde vine problema banilor. Diverse încurcături ar putea apărea pe parcursul zilei, s-ar putea să faci niște afirmații cu tentă amoroasă care vor fi prost înțelese de cei din anturaj.

HOROSCOP Leu
Dorința de introspecție generează stări interioare noi, vei cauta în această zi sensul vieții tale. Însă pe seară, gândurile ți se vor îndrepta spre persoana iubită. Vei dori să îți satisfaci anumite dorințe neîmplinite sau secrete din trecut. Totul va decurge de la sine și ai șanse mari de a-ți împlini visele amoroase.

HOROSCOP Fecioară
Pe fondul unei stări de agitație este posibil să iei o decizie greșită pe plan profesional. Sfatul unui specialist cu experiență în domeniu te va ajuta să treci de perioada de criză. Sănătatea poate să manifeste unele disfuncționalități, sistemul imunitar și cel digestiv sunt afectate.

HOROSCOP Balanță
Posibil să fii forțat de serviciu să consumi alcool, deși acest lucru nu îți face deloc plăcere. Nu ezita să îți schimbi locul de muncă dacă vezi că sănătatea îți este afectată. Învăță să ai mai multă răbdare, până la urmă vei obține ceea ce îți dorești, fără a-ți mai face atâtea griji inutile și fără a te enerva. Micile obstacole te vor face să devii de neînvins pe viitor.

HOROSCOP Scorpion
Dacă cineva va încerca să te distragă de pe drumul tău, ar fi bine să nu ții cont de părerile sale. Ideal ar fi să îți notezi unele idei care îți vor veni astăzi, deoarece s-ar putea să ai nevoie de ele pe parcursul următoarelor luni. Șansa este de partea ta, doar dacă vei fi atent la detalii.

HOROSCOP Săgetător
Îți place să fii provocat de parteneră, dar vei fi dezamăgit dacă tu vei abandona lupta pe parcurs și nu vei ține ritmul cu ea. Dacă te afli într-o relație care nu mai merge, ar fi bine să optezi pentru a lua o pauză, însă dacă ai copii, încearcă în această zi să nu te răzbuni pe ei pentru nereușitele tale.

HOROSCOP Capricorn
Încearcă să aduci mai multă iubire în viața ta, pe cât posibil să treci la un alt nivel din punct de vedere afectiv, deoarece partea financiară nu va fi nici ea bine susținută azi. Se prefigurează unele pierderi de bani din cauza grabei de a investi în ceva ce promite câștiguri rapide.

HOROSCOP Vărsător
Ți se poate împlini un vis la care ai muncit în ultima perioadă: avansare la locul de muncă, oportunități de dezvoltare pe plan profesional, recunoașterea unei bune reputații. Din punct de vedere sentimental, ziua vine cu vești bune, predispune la ieșiri romantice, dragoste la prima vedere, distracție.

HOROSCOP Pești
Planuri îndrăznețe de viitor se întrevăd la orizont. Ai șanse mari de reușită, cu condiția să nu te lăcomești și să nu vânezi doar afacerile care promit câștiguri rapide. Posibil că vei dori să schimbi ceva la locul de muncă, poate că te nemulțumește statutul tău și vrei ceva mai bun pe partea profesională.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
4556
3.67
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Adevăruri despre zodia Vărsător în dragoste și relații, cum iubește femeia Vărsător și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.