Aplica

Horoscopul zilei, Horoscop de duminică 09 februarie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi duminică 09 februarie 2020

Horoscopul zilei 09 februarie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Situații stresante la locul de muncă. Apare dorința de schimbare. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Problemele digestive pot să-ți dea peste cap programul, ele sunt rezultatul unor constatări ce nu pot fi spuse rudelor, partenerului sau a unor reproșuri venite din partea celor de la serviciu. Încearcă să te eliberezi de ceea ce te macină, dar fii atent la vorbele care le spui ca să nu rănești pe cineva.

Horoscop Taur
Posibil ca la locul de muncă stresul să se resimtă, te deranjează faptul că nu primești recompensări la nivelul așteptărilor pe partea financiară, ceea ce îți poate stârni sentimente în contradictoriu, dar azi o persoană îndrăgită se va arăta dispusă să te ajute să te relaxezi. Ține cont de sfaturile acestei persoane pentru că vei reuși să-ți limpezești gândurile.

Horoscop Gemeni
Neîncrederea pe care o ai în tine te poate face să creezi o legătură nepotrivită cu cineva mai în vârstă decât tine, crezând că experiența acesteia te va ajuta să evoluezi. Se pare că te înșeli, din această uniune vei ieși șifonat, poate chiar cu mai multe tensiuni pe plan psihic decât înainte. Chiar dacă te afli în dificultate, discuția sau vestea nu-ți convine, păstrează-ți calmul și nu acționa la primul impuls.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Horoscop Rac
Se arată oportunități de câștig pe plan profesional, ziua vine cu multe oferte noi pentru tine, nu le refuza. Sentimental, o dezamăgire profundă din trecut nu a reușit să se desprindă din amintirile tale și te împiedică să mergi cu încredere înainte. Ar fi bine să realizezi că aceasta trebuie să rămână în urmă, prezentul este cel care contează. Ar fi bine să-ți rezervi timp pentru introspecție, vei descoperi o nouă latură de-a ta.

Horoscop Leu
Posibil să fii nevoit să te ocupi și de rezolvarea sarcinilor de muncă ale unor colegi, fapt care îți crează nervozitate, frustrare. Însă nu lua acasă problemele de la serviciu pentru a nu strârni o ceartă cu partenerul de viață, mai bine acordă-i cât mai multă atenție, pentru că împreună vă veți putea relaxa.

Horoscop Fecioară
Chiar dacă ai o relație deja consolidată, tentațiile pot să apară de unde nici nu te aștepți, cel mai probabil că ele se vor ivi prin intermediul tehnologiei. Îți stă mintea în altă parte, iar acest lucru îți crează o stare de disconfort și nervozitate, însă tu alegi cât de lungă este calea de la zis până la făcut.

Horoscop Balanță
Chiar dacă nu te simți în largul tău și ai o dispoziție mai proastă, nu lăsa totul la îndemâna sorții, deoarece contextul generat cere de această dată muncă, responsabilitate, conceperea unui plan de viitor, iar ideile trebuie implementate chiar de tine, pentru a avea reușite.

Horoscop Scorpion
Te ambiționezi să rezolvi în sfârșit unele probleme legate de serviciu sau de locuință. Nu vei întâmpina dificultăți, dar este bine să accepți și ajutorul celor din jur. Unele neînțelegeri s-ar putea soluționa în urma unor sfaturi pe care le primești de la cineva mai în vârstă din familie sau din cercul apropiat de prieteni.

Horoscop Săgetător
O zi încărcată de emoții negative se anunță. Felul tău direct de a vorbi va răni partenerul, deoarece îi comunici într-o manieră jignitoare ceea ce te-a deranjat. Caută să fii mai cumpătat în exprimare dacă îți dorești ca relația să continue într-o manieră adecvată.

Compatibilitate zodii

Horoscop Capricorn
Simți că nu îți mai găsești echilibrul în relația actuală, motiv pentru care ești tentat să te regăsești într-o altă persoană. Atenție, tentația te poate costa scump. Dacă îți iubești cu adevărat partenerul, nu-i da curs, deoarece persoana care te va seduce nu va ține cont de suferința pe care o poți provoca acasă.

Horoscop Vărsător
În contexul zilei, vei fi cel mai favorizat dacă vei desfășura activități pe cont propriu, însă dacă depinzi de o instituție, posibil să întrezărești unele dezavantaje. Încearcă să nu te lași influențat de problemele ce vor veni pe parcurs: amânări, stat pe la cozi.

Horoscop Pești
Se anunță o zi nefavorabilă pe plan profesional. Posibil că vei avea parte de o întâmplare ciudată, mai greu de înțeles. Se pare că unele alegeri din trecut încă au consecințe negative care se manifestă în prezent. Pe partea de sănătate zodiacool.ro recomandă să nu faci excese (medicamente, alcool, tutun).

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!