HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 09 decembrie 2018

09.DECEMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 09 decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 09 decembrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 09 decembrie 2018: Un gol sufletesc interior riscă să devină

tot mai mare, dar poate fi umplut de discuțiile romantice cu cei dragi... Află ce rezervă astrele!

Horoscopul zilei, 09 decembrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Pe tot intervalul acestei zile ți se oferă posibilitatea de a te reorganiza. Astrele aduc în discuție o sumă de bani, cel mai probabil acest surplus financiar poate fi datorat unei activități extraprofesionale. În sfera sănătății ar fi bine să încerci să-ți îmbunătățești modul de alimentație sau să începi să practici un sport nou.

HOROSCOP Taur
Ești pus astăzi în situația de a alege pe partea financiară: fie să pleci într-o altă țară pentru a câștiga mai bine, fie să rămâi la locul de muncă actual și alături de partener. Situațiile vor fi multiple, însă imprevizibile. Poate că înainte de a te decide ar trebui să-ți amintești că este ”rău cu rău, dar mai rău fără de rău”.

HOROSCOP Gemeni
Se pare că ești hotărât să rezolvi azi o problemă mai veche legată de planul profesional. S-ar putea chiar să reușești dacă vei face efortul să eviți o ceartă cu cei din echipă. Pe partea de sănătate este posibil să apară ceva dereglări, însă toate aceste semnale îți vor fi de folos pentru a accelera procesul de autovindecare.

HOROSCOP Rac
În această zi consideră că trebuie să pui punctul pe i, să-i înfrunți pe toți. Deși această abordare nu este cea mai bună, totuși sunt momente în care trebuie să mai spui și ceea ce gândești, asumându-ți consecințele. Seara va începe romantic pentru tine, astrele activează creativitatea, încrederea în partenerul de viață.

HOROSCOP Leu
Nu te poți obișnui cu atitudinea ostilă a partenerului, te doare faptul că el își ascunde în mod intenționat sentimentele. Gesturile sale reci te-ar putea transforma într-o persoană închisă, reticentă. Astfel apare dorința de a te retrage, de a sta mai mult singur, pentru a găsi răspunsuri la criza pe care o trăiești.

HOROSCOP Fecioară
Posibil să fii nevoit să treci printr-o situație ciudată la locul de muncă, în urma căreia îți vei da seama că ai lăsat prea mult de la tine și ai muncit prea mult peste program, fără să ți se răsplătească efortul. Poate chiar vei conștientiza că a venit vremea să pleci într-o minivacanță împreună cu partenerul de viață, pentru a te relaxa.

HOROSCOP Balanță
Posibil să apară sentimentul apăsător că ești singur, că toți te-au abandonat. Însă Universul acum îți atrage atenția asupra propriei persoane, tot ce ar trebui să faci este să profiți de acest moment pentru a te orienta spre evoluția ta spirituală. Nu este exclus ca acum să te decizi să adopți un stil de viață sănătos.

HOROSCOP Scorpion
O scurtă excursie cu mașina ți-ar putea fi benefică pentru a-ți regăsi echilibrul pe plan psihic, emoțional, dar se recomandă prudență în trafic. Nu te lăsa furat de gânduri, probleme, ci fii atent la volan, pentru a evita situațiile neplăcute, accidentele.

HOROSCOP Săgetător
Participarea la un interviu va fi încununată de succes, vei face o impresie bună, cei din comisie vor aprecia dinamismul și dorința ta de a progresa pe plan profesional. Totuși nu exagera, încearcă să-ți dozezi entuziasmul, pentru a nu le da de înțeles că depinzi în totalitate de obținerea acestui loc de muncă.

HOROSCOP Capricorn
Ziua aduce iubire, creativitate, romantism, plecarea alături de cel drag într-o excursie este posibilă. Însă nu te lăsa șantajat emoțional de acesta, în această zi s-ar putea să cheltui mult pentru un anumit bun, spre a-i face pe plac, dar oare chiar se merită să faci acest efort?

HOROSCOP Vărsător
Acasă știi cum să te comporți cu cei mici, le vei trezi curiozitatea și chiar dorința de a studia un nou domeniu. Pe plan profesional apar șanse mari de a găsi un nou loc de muncă care promite câștiguri mai mari, de a face o impresie bună la o prezentare sau de a susține o conferință sub o altă formă.

HOROSCOP Pești
Pe plan intelectual este posibil să ai unele idei creative. Este o zi potrivită pentru a găsi soluții optime necesare în finalizarea unui proiect mai dificil care necesită o atenție sporită din partea ta. De asemenea sunt șanse mari să intri în posesia unei sume de bani, să începi o colaborare, să implementezi un proiect.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.