HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 08 septembrie 2019

08.SEPTEMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 08 septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 08 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Sinceritatea este apreciată. Discursul pe teme sentimentale decurge într-o manieră frumoasă. Eventualele neînțelegeri sunt rezolvate cu calm. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Acum vei începe să conștientizezi dacă alții profită de pe urma muncii tale, dar nu vei mai lăsa ca această situație să mai continue. Nu te îngrijora, acțiunile desfășurate azi vor avea urmări pozitive pe viitor. Tot acest context astral aduce pe finele zilei stare de irascibilitate, nervozitate, posibilă ceartă din cauza rudelor.

HOROSCOP Taur
O persoană nouă își face apariția în viață, cucerită iremediabil de sinceritatea de care dai dovadă în cadrul evenimentului la care este posibil să participi. Nu este exclus ca o relație de iubire să ia naștere. Pe partea profesională zodiacool.ro te sfătuiește să fii atent și să nu îți asumi niciun risc major.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Posibil ca astăzi să nu te mai simți protejat și susținut de familie și să ai impresia că toți s-au întors împotriva ta. Se pare că ai nevoie de spațiu intim, vrei să te izolezi de ceilalți și nu dorești să socializezi cu ei. O ușoară stare de depresie este pe cale să ia naștere, dar nu-ți fă griji, totul va reveni la normal în curând.

HOROSCOP Rac
Pe partea profesională este posibil să te simți vinovat de faptul că faci promisiuni pe care nu le poți respecta sau realizezi că te-ai înșelat în privința unor persoane care acum te dezamăgesc. Nu-ți mai fă atâtea griji, cu sprijinul familiei vei reuși să corectezi acest sentimente trecătoare.

HOROSCOP Leu
Este posibil să îți oferi sprijinul unei persoane mai tinere pe care nu o cunoști. Această persoană îți va oferi în schimb încredere, pentru că tu vezi potențialul în ea. Se pare că intuiția nu te minte și poate efortul tău va fi apreciat, vei primi complimente. Este o zi favorabilă pentru a clarifica acțiuni viitoare.

HOROSCOP Fecioară
Cineva din anturaj sau chiar din familie este posibil să te trădeze sau să schimbe ceva în planurile comune, dar nu te enerva, sunt lucruri noi pe care ai putea să le înveți din această experiență neplăcută. Pe viitor sigur nu vei mai face anumite greșeli. zodiacool.ro îți recomandă să petreci o seară liniștită în sânul familiei, spre bucuria celor dragi.

HOROSCOP Balanță
Discuții tensionate se întrevăd în această zi ca urmare a unor intrigi venite din rândul rudelelor, cel mai probabil ale partenerului. S-ar putea să nu mai reziști, vei dori să spui tot ce ai pe suflet, însă ai grijă la comunicare, s-ar putea ca vorbele tare să provoace suferință, ceea ce vei regreta mai târziu.

HOROSCOP Scorpion
În această zi relația cu partenerul poate avea de suferit, se pare că nu vei avea răbdarea necesară să îl asiști în periplul său de a se autocunoaște, ceea ce îl poate face să se simtă singur. Încearcă să nu fii indifferent, caută o modalitate ca să-l susții cu sfaturile tale înțelepte sau măcar ascultă ce are de spus.

HOROSCOP Săgetător
Partea sentimentală se îmbunătățește în urma unei călătorii inopinate în care poți avea norocul de a întâlni persoana potrivită care să-ți dea sfaturi utile de viață. Pe seară, ai putea folosi cele învățate pentru a-i face partenerului de viață o surpriză inedită. Acesta va aprecia din plin gestul tău generos și neașteptat.

HOROSCOP Capricorn
Aspectul astrologic de azi zădărnicește orice demers care se dorește a fi pus în practică. Se recomandă să aduni date pentru o anumită confruntare ulterioară sau este posibil să fi ajuns la urechile tale un zvon supărător, al cărui efect va începe să se resimtă în perioada imediat următoare.

HOROSCOP Vărsător
Nevoia de dragoste și afecțiune este întâmpinată azi cu o respingere neprevăzută din partea partenerului. Acest tip de răspuns din partea lui te va dezamăgi profund și îți va crea o stare proastă de dispoziție. Nu este cazul să dramatizezi, relația se va armoniza în perioada imediat următoare. Îndreaptă-ți atenția asupra unui sport sau a unui hobby, ca să scapi de surplusul de energie.

HOROSCOP Pești
Stresul din ultima perioadă revine în actualitate, se resimte dorința de evadare, ar fi bine să nu treci cu vederea peste semnalele trimise de organism, pentru a nu avea parte de depresii, înăbușirea tristeții în dependențe, excese alimentare care îți vor perturba sănătatea. Nu te panica, depășirea acestei situații limită nu necesită un efort supraomenesc, vei reuși.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
732
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Fecioară este poate cea mai cameleonică din Horoscop. Bărbatul Fecioară merge pe
Cum face dragoste un nativ Berbec. Cum seduci o femeie Berbec și cum se comportă barbatul Berbec
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Dragon: ani: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.