HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 07 octombrie 2018

07.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 07 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 07 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 07 octombrie 2018: Epuizare fizică și.. Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 07 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Pentru a face planuri potrivite de viitor încearcă să te detașezi de trecut, să scapi de frica de a nu greși în prezent. Se întrevăd reușite și satisfacții profesionale. Dacă ești singur sau într-o relație dificilă, șansele sunt de partea ta, posibil să întâlnești persoane noi, care să dorească să fie alături de tine.

HOROSCOP Taur
O situație neașteptată poate apărea la locul de muncă, generată de neatenția unui coleg. În loc să-l pedepsești, ajută-l și vei descoperi că împreună găsiți rezolvarea problemei. Dacă ești singur te vei îndrăgosti, apar șanse de a trăi momente unice în viața ta, poate chiar vei realiza că nu ai iubit niciodată până acum la o așa intensitate.

HOROSCOP Gemeni
Deși te simți înțeles, iubit, apreciat, totuși ceva te nemulțumește. Un val de emoții negative te fac să vrei să te izolezi de cei din jur, pentru a căuta răspunsuri la întrebări existențiale. Însă această manevră nu este tocmai cea mai potrivită, deoarece starea ta negativă se va accentua în singurătate.

HOROSCOP Rac
Se întrevede apariția unei vești mai puțin bune de la o persoană dragă, care s-ar putea să te neliniștească. Verifică informația înainte de a te panica, s-ar putea să fie doar o alarmă falsă. Pe seară, se pare că vei opta pentru a ieși în oraș alături de prieteni, însă nu te confesa acestora, s-ar putea ca ei să nu înțeleagă zbuciumul prin care treci.

HOROSCOP Leu
Consideri că doar dacă vei implici cu responsabilitate poți să schimbi ceva în lume. Determinarea de care dai dovadă te face să ai parte de sprijinul prietenilor apropiați. Din punct de vedere sentimental te simți romantic, dornic de viață, vei face complimente, vei dori să faci cadouri. Pe seară poate că vei participa la un eveniment fericit.

HOROSCOP Fecioară
Poți fi pus într-o situație neplăcută, nu este exclus să ajungi la o dispută cu cel drag sau cu cineva din anturaj, totul poate izbucni de la o problemă minoră, așa că ar fi bine să nu exagerezi. Dacă ești singur, posibil ca acum să simți dorința de a te distra, de a ieși din monotonie, de a-ți face prieteni noi.

HOROSCOP Balanță
Ziua îți oferă avantaje dacă activezi în domenii artistice s-ar putea să ți se propună un contract în alt oraș sau în străinătate. Ar fi bine să profiți de această oportunitate care promite satisfacții profesionale pe viitor. Pe de altă parte, dacă ai promis ceva copiilor, încearcă să te ții de cuvânt.

HOROSCOP Scorpion
Simți o energie tumultoasă care agită lucrurile pe plan afectiv. Dacă ești singur, ești avantajat, deoarece poți să întâlnești persoane noi, însă dacă ai deja un istoric în relație, se pare că vor apărea unele ciocniri. Ar fi mai bine să pleci într-o călătorie alături de partenerul de viață, pentru a schimba mediul și a reuși să porți o discuție cordială cu acesta.

HOROSCOP Săgetător
Dorința de a începe ceva diferit este în tandem cu astrele și acest lucru se va concretiza doar dacă vei încheia socotelile cu trecutul. Se întrevăd șanse mari de a întâlni persoane dornice să-ți ofere sprijin sub formă de idei, relații sau chiar bani. Relațional, vei simi nevoia să-ți dedici mai mult timp celor mici, să le dai sfaturi înțelepte.

HOROSCOP Capricorn
Participarea la o întrunire se anunță a fi de bun augur, nu este exclus ca acolo să auzi unele informații ce par a fi de viitor, nimic nu este întâmplător, prin urmare, fii atent la semnalele trimise de Univers. Pe de altă parte, dacă ai stări de frică în luarea unor decizii radicale, te poți confrunta cu amânarea unui contract.

HOROSCOP Vărsător
O întâlnire inopinată cu o persoană din trecut va stârni în tine unele amintiri neplăcute și chiar ranchiună. Se pare că nu ai putut uita trecutul, încearcă să o ierți, pentru a nu suferi tot tu. Acest eveniment îți va fi de folos pentru a-ți crea o viziune de ansamblu asupra vieții.

HOROSCOP Pești
Atenție la modul în care conduci mașina, ai șanse mari să plătești o amendă. Partea bună este că azi vei reuși să te detașezi de ceilalți pentru a concepe ceva nou, vei renunța să te mai plângi de tot ceea ce ți se întâmplă, cu toate că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.