HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 07 iulie 2019

HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 07 iulie 2019

HOROSCOPUL zilei 07 iulie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Ideile extravagante și de avangardă sunt de actualitate. Tot ceea ce a fost inițiat deja ajută acum la ascensiunea scara socială. Meritele sunt recunoscute. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Astăzi se întrevede o tendință de schimbare, de a reorganiza o echipă, de a aduce ceva nou în activitatea desfășurată. Însă vei constata că nimeni nu te susține și te vei simți singur. Prin urmare sunt șanse mai mari să te apropii de sufletul tău, pe care să îl hrănești cu compasiune, încredere, înțelepciune, devotament și recunoștință față de tine.

HOROSCOP Taur
În sfera profesională, dacă ai ajuns la capătul răbdării la locul de muncă și dorești să fii răsplătit pentru efortul depus, încearcă să îți ceri drepturile. Pe seară, sunt șanse mari să auzi vești despre un prieten care a încercat să profite de tine, însă nu te necăji, vei deveni mult mai înțelept în urma acestei posibile experiențe neplăcute.

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, pe toate domeniile vieții. Fii vigilent, încearcă să-ți controlezi lipsa de răbdare, pentru a nu lua decizii greșite. Pe seară , nu este exclus să inițiezi o discuție din dorința de a ajuta o rudă pentru a a-și obține drepturile în instanță

1012
1.00
SHARE

HOROSCOP Rac
Dacă ai schimbat relativ recent locul de muncă, în această zi sunt șanse să ieși în oraș cu noii colegi de muncă, să îi analizezi, pentru a ști cum să lucrezi mai eficient cu ei pe viitor. Totuși nu exagera cu întrebările indiscrete, s-ar putea ca aceștia să nu înțeleagă adevăratul tău motiv și să creadă că vrei să-i manipulezi.

HOROSCOP Leu
O faptă bună este principala reușită a zilei de azi, aduci speranță în sufletul unui prieten care îți cere ajutorul, ceea ce îl va ajuta să iasă din starea negativă în care se află. Pe de altă parte se recomandă vigilență, apare riscul de a pierde un lucru de valoare.

HOROSCOP Fecioară
O zi cu surprize plăcute la negocieri, dezbateri, discuții cu prietenii. De aceea fii cât mai atent la oportunitățile care vor apărea și valorifică-le în timp util. Totuși, atenție la deplasări, chiar dacă mergi regulamentar, cineva din trafic poate să aibă ceva cu tine. Pe seară, nu se întrevăd tensiuni cu partenerul de viață.

HOROSCOP Balanță
Ziua de azi va fi asemenea unei călătorii de inițiere, posibil că vei fi nevoit să renunți la unele persoane din anturaj, pentru a-ți acorda mai multă libertate, atenție, iubire. În schimb astrele pot să îți aducă și o veste bună, un contract, o posibilă deplasare în alt oraș sau reîntâlnirea cu o rudă de la care ai de primit bani

HOROSCOP Scorpion
Atenție la unele treceri bruște de la bucurie la supărare, deoarece în final se poate ajunge la o depresie, cauzată de incapacitatea de a comunica ceea ce te deranjează în timp real. Trecutul familiei te poate interesa, de aceea vei utiliza o știință nouă pentru a elucida unele mistere.

HOROSCOP Gemeni
Ai șanse mari de a beneficia de oportunități noi oferite de Univers, pe toate domeniile vieții. Fii vigilent, încearcă să-ți controlezi lipsa de răbdare, pentru a nu lua decizii greșite. Pe seară , nu este exclus să inițiezi o discuție din dorința de a ajuta o rudă pentru a a-și obține drepturile în instanță

HOROSCOP Capricorn
Traversezi o zi cu intensitate maximă pe plan financiar, dar te simți în formă să treci peste orice obstacol care ar putea să apară în mod surprinzător, prin urmare ai șanse mari să reușești. Sentimental simți un impuls care te va face să-ți asculți intuiția, să te pui pe tine pe primul plan.

HOROSCOP Vărsător
O călătorie în această zi nu este recomandată, ea trebuie amânată pe altă zi. Posibil să-ți pierzi un document important, ceea ce te va împiedica să ajungi la timp unde trebuie. Rămâi focusat pe obiectivele fixate pe plan sentimental și mulțumește-te cu o seară în familie.

HOROSCOP Pești
Posibil dacă suferi de o boală cronică să afli acum de un remediu naturist care să te ajute să-ți îmbunătățești sănătatea. Nu este exclus ca cineva de departe să te îndrume spre un bun terapeut sau chiar tu să mergi în alt oraș din țară sau din străinătate pentru a-l întâlni.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!