HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 06 octombrie 2019

06.OCTOMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 06 octombrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 06 octombrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Situații neaşteptate, posibile drame din partea celor dragi care tânjesc după ajutor. Se recomandă calm. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Chiar dacă vor fi discuții în contradictoriu, există șansa de a încheia un contract pe care l-ai luat în discuție cu ceva timp în urmă și dacă decizia a fost luată încă de atunci, profită din plin de aceasta. Este o zi favorabilă pentru a observa și corecta desfășurarea activităților celor din jur, dar fără a lua decizii majore, cu atenție la modul de comunicare, să fie pe un ton politicos, amabil.

HOROSCOP Taur
Astăzi te poți baza pe intuiție, dar ar fi bine să ții cont și de sfaturile unui specialist. Poți fi provocat de tot felul de situații sau întârzieri în ceea ce privește banii, motiv pentru care nu te simți în largul tău. Recomandarea astrologului în Horoscop Azi. Recomandarea zodiacool.ro pentru azi este să îți păstrezi calmul pentru a evita discuțiile în contradictoriu.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Încearcă să te axezi pe obiectivul fixat și să-ți concentrezi toată energia asupra lui. Desigur, când vei vedea rezultatele, te vei simți împlinit și vei uita de eforturile pe care le-ai făcut. Pe seară, zodiacool.ro îți recomandă să te detașezi de treburile de la serviciu și să nu neglijezi viața de familie.

HOROSCOP Rac
O destabilizare se va resimți astăzi pe plan sentimental sau profesional. Atenție dacă lucrezi în medii periculoase, deoarece ai șanse să fii prins într-un accident cauzat de neatenția altei persoane. Dacă ai probleme stomatologice sau hormonale, acestea pot să aibă parte de complicații.

HOROSCOP Leu
Dacă la auzirea ideii de a face un curs de perfecționare partenerul va fi mai întâi de acord, se pare că într-un viitor apropiat acesta va deveni reticent, poate din pricina unor probleme financiare cu care se confruntă. Sunt posibile schimbări bruște în programul deja stabilit.

HOROSCOP Fecioară
Vei fi poate nevoit să te scotocești azi prin portofel pentru a achita unele datorii sau pentru a împrumuta cu bani pe cineva drag pe care nu-l poți refuza. Vei încerca noi stări de neliniște, atenție la o călătorie pe distanță mare, aceasta posibil să fie viciată, cel mai probabil fie vei pierde din bagaj, fie vei ajunge prea târziu la destinație.

HOROSCOP Balanță
Pe plan emoțional, o stare de confuzie te face să devii irascibil în aceaastă zi și să cauți să-ți reverși furia asupra celor din jur. zodiacool.ro recomandă să amâni deciziile importante pe altă zi și să încerci să te temperezi. Ar fi bine să te relaxezi mai mult, pentru a evita un acces de furie.

HOROSCOP Scorpion
Îmbunătățiri majore se anunță pentru tine, posibil să apară câștiguri financiare nesperate. Nu este exclus să fii pus în situația de a efectua o deplasare scurtă pentru a reprezenta pe cineva sau poate o firmă. Nu este cazul să îți faci griji, vei fi primit așa cum se cuvine.

HOROSCOP Săgetător
Aspectele astrale de azi favorizează creșterea stimei de sine. Totuși nu acționa în mod egotic, pentru a nu atrage pierderi de timp și bani sau mai rău, invidia celor din jur. Dacă ești singur, se întrevede posibilitatea ca în urma unei călătorii, ieșiri în oraș, să întâlnești o persoană nouă, cu care este posibil să intri într-o relație în următoarea perioadă.

HOROSCOP Capricorn
Trăiești o stare de dispoziție minunată, energie și entuziasm. O nouă persoană își face apariția în viața ta sau cineva din trecut te caută, iar asta te face să radiezi de fericire. Finele zilei va surprinde dorință de distracție, cei din jur se vor molipsi de la tine și vor începe să spună unele lucruri de pe urma cărora vei avea de câștigat în timp.

HOROSCOP Vărsător
Probleme urgente își pot face apariția în agenda de lucru. Însă încăpățânarea de a le rezolva pe toate de unul singur te-ar putea costa pierderea reputației. Relațional, dacă ești singur sau într-o relație dificilă, șansele sunt de partea ta, posibil să întâlnești persoane noi, care să dorească să fie alături de tine, posibil că la locul de muncă pot să apară aceste provocări.

HOROSCOP Pești
Se evidențiază în această zi marcajul pe ruperea relațiilor ce nu mai merg, abia acum simți că trebuie să faci o schimbare. De pe urma acesteia vei avea numai de câștigat pe toate domeniile, acest fapt se datorează și capacității tale de a prevedea cum evoluează lucrurile.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
540
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Feng shui-ul tradițional este un sistem complex de reguli legate de spațiu și de timp bazat pe
Direcția înspre care privim sau dormim cu capul, felul în care sunt orientate obiectele în
Horoscop Berbec 2020 și evenimente importante pentru nativii din zodia Berbec în 2020!

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.