HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 04 august 2019

04.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 04 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei 04 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Universul susține ideile ingenioase și conduce la alegeri bune. Șansele de reușită pot fi ratate din cauza unor certuri, dispute sau ieșiri necontrolate. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Ziua începe în forță, se pare că vei investi o anumită sumă de bani într-un bun, într-un studiu de cercetare, dar chiar dacă vei simți că acei bani au plecat și nu se vor mai întoarce, scopul merită orice sacrificiu. Un prieten bun îți reproșează că nu i-ai mulțumit pentru ajutorul acordat, încearcă să-ți exprimi recunoștința prin cuvinte atent alese, pentru a evita situațiile neplăcute.

HOROSCOP Taur
Se observă o dorință de demarare a unei colaborări cu o persoană care a apărut în viața ta în ultima perioadă, chiar sunt șanse să te întâlnești cu aceasta din întâmplare, ceea ce este un semn că ar fi bine să acționezi. Relațional, ziua poate aduce confirmarea unor temeri: partenerul cheltuie banii familiei pe o dependență, fie are probleme la muncă și a fost sancționat.

HOROSCOP Gemeni
Dacă îți dorești să-ți schimbi locul de muncă, se pare că nu vei ezita, cel mai probabil vei primi un pont, poate cineva drag îți oferă un sfat. De asemenea, astrele vin să te susțină în sfera afectivă, aduc șanse mari să-și întâlnești sufletul pereche, orice ipostază îți este favorabilă, pentru tine dragostea plutește în aer.

HOROSCOP Rac
Este posibil să vină bani de la o persoană mai în vârstă sau cu statut social înalt și situația ta financiară să se redreseze în mod surprinzător. Fie este vorba despre o recomensă pentru merite, fie semnezi un contract. Pe seară se va amplifica dorința de a te apropia mai mult de spiritualitate.

HOROSCOP Leu
Universul vine să ceară răbdare și poate, cel mai important lucru, aplecarea spre spiritualitate. Relația sentimentală cunoaște un avânt, vei constata o amplificare a stării de recunoștință față de partener. Șanse mari ca pe seară să mergeți împreună într-o vizită sau să ieșiți în natură.

HOROSCOP Fecioară
Ascultă-ți intuiția pentru a nu greși. Dacă la serviciu nu se pune problema constrângerilor, vei căuta metode noi de relaxare, cel mai probabil că vei opta pentru a te vedea cu prietenii, însă atenție la vicii, fumat. Partenerul iubit nu va fi satisfăcut de apariția ta acasă, este posibilă o ceartă din cauză că ai întârziat.

HOROSCOP Balanță
Iată că a venit și ziua în care ai nevoie de reformă, după o perioadă în care s-a renunțat la propria persoană și la idealurile personale, acum trebuie să manifești o dorință egoistă pentru a-ți oferi mai multă iubire, fericire, dragoste și respect. Nu este ușor, dar va trebui să asculți de ceea ce îți transmite intuiția.

HOROSCOP Scorpion
Bazează-te pe intuiție pentru a lua cele mai bune decizii în această zi în care îți este testată abilitatea de a te adapta la stres. Sau ai putea să cauți o persoană expertă, pentru a te minuna să auzi ce gândește. Pe partea afectivă, ziua de astăzi poate să reprezinte un nou început, vei face complimente partenerului iubit.

HOROSCOP Săgetător
Se anunță reproșuri dure din partea partenerului de viață, în spatele acestora stă lipsa de iubire, gelozia, posibil o relație extraconjugală sau dorința de a lăsa totul în urmă pentru a începe ceva nou. De aceea există riscul să apară o destabilizare pe planul sănătății.

HOROSCOP Capricorn
Bazează-te pe intuiție, vei reuși să eviți riscul de a intra în conflict cu autoritățile. Este o zi potrivită pentru speculații financiare. Finele zilei îți oferă posibilitatea de a-ți lua revanșa față de cei care au abuzat de încrederea ta, numai că se pare că vei mai aștepta pentru a acționa, astfel încât ceilalți să nu anticipeze ceea ce vei face.

HOROSCOP Vărsător
Ai tendința de a vedea dincolo de aparențe, detaliile vor face diferența. Apar surprize de tot pasul, se activează casa banilor veniți de la alții, dar cel mai important element este modul de gestionare a resurselor. Dacă se va face cu responsabilitate, cel mai probabil vei primi mai mult, în caz contrar, Universul poate lua totul pentru a îți oferi șansa să începi altceva.

HOROSCOP Pești
Stresul de la muncă îți va afecta capacitatea de a lucra și de a acționa în această zi, iar greșelile pe care le vei face vor avea repercusiuni negative asupra ta. Este o zi în care trebuie să decizi dacă să mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă să optezi pentru a rămâne în aceeași situație tensionată.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.