HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 04 august 2019

04.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 04 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 04 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Universul susține ideile ingenioase și conduce la alegeri bune. Șansele de reușită pot fi ratate din cauza unor certuri, dispute sau ieșiri necontrolate. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Ziua începe în forță, se pare că vei investi o anumită sumă de bani într-un bun, într-un studiu de cercetare, dar chiar dacă vei simți că acei bani au plecat și nu se vor mai întoarce, scopul merită orice sacrificiu. Un prieten bun îți reproșează că nu i-ai mulțumit pentru ajutorul acordat, încearcă să-ți exprimi recunoștința prin cuvinte atent alese, pentru a evita situațiile neplăcute.

HOROSCOP Taur
Se observă o dorință de demarare a unei colaborări cu o persoană care a apărut în viața ta în ultima perioadă, chiar sunt șanse să te întâlnești cu aceasta din întâmplare, ceea ce este un semn că ar fi bine să acționezi. Relațional, ziua poate aduce confirmarea unor temeri: partenerul cheltuie banii familiei pe o dependență, fie are probleme la muncă și a fost sancționat.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Dacă îți dorești să-ți schimbi locul de muncă, se pare că nu vei ezita, cel mai probabil vei primi un pont, poate cineva drag îți oferă un sfat. De asemenea, astrele vin să te susțină în sfera afectivă, aduc șanse mari să-și întâlnești sufletul pereche, orice ipostază îți este favorabilă, pentru tine dragostea plutește în aer.

HOROSCOP Rac
Este posibil să vină bani de la o persoană mai în vârstă sau cu statut social înalt și situația ta financiară să se redreseze în mod surprinzător. Fie este vorba despre o recomensă pentru merite, fie semnezi un contract. Pe seară se va amplifica dorința de a te apropia mai mult de spiritualitate.

HOROSCOP Leu
Universul vine să ceară răbdare și poate, cel mai important lucru, aplecarea spre spiritualitate. Relația sentimentală cunoaște un avânt, vei constata o amplificare a stării de recunoștință față de partener. Șanse mari ca pe seară să mergeți împreună într-o vizită sau să ieșiți în natură.

HOROSCOP Fecioară
Ascultă-ți intuiția pentru a nu greși. Dacă la serviciu nu se pune problema constrângerilor, vei căuta metode noi de relaxare, cel mai probabil că vei opta pentru a te vedea cu prietenii, însă atenție la vicii, fumat. Partenerul iubit nu va fi satisfăcut de apariția ta acasă, este posibilă o ceartă din cauză că ai întârziat.

HOROSCOP Balanță
Iată că a venit și ziua în care ai nevoie de reformă, după o perioadă în care s-a renunțat la propria persoană și la idealurile personale, acum trebuie să manifești o dorință egoistă pentru a-ți oferi mai multă iubire, fericire, dragoste și respect. Nu este ușor, dar va trebui să asculți de ceea ce îți transmite intuiția.

HOROSCOP Scorpion
Bazează-te pe intuiție pentru a lua cele mai bune decizii în această zi în care îți este testată abilitatea de a te adapta la stres. Sau ai putea să cauți o persoană expertă, pentru a te minuna să auzi ce gândește. Pe partea afectivă, ziua de astăzi poate să reprezinte un nou început, vei face complimente partenerului iubit.

HOROSCOP Săgetător
Se anunță reproșuri dure din partea partenerului de viață, în spatele acestora stă lipsa de iubire, gelozia, posibil o relație extraconjugală sau dorința de a lăsa totul în urmă pentru a începe ceva nou. De aceea există riscul să apară o destabilizare pe planul sănătății.

HOROSCOP Capricorn
Bazează-te pe intuiție, vei reuși să eviți riscul de a intra în conflict cu autoritățile. Este o zi potrivită pentru speculații financiare. Finele zilei îți oferă posibilitatea de a-ți lua revanșa față de cei care au abuzat de încrederea ta, numai că se pare că vei mai aștepta pentru a acționa, astfel încât ceilalți să nu anticipeze ceea ce vei face.

HOROSCOP Vărsător
Ai tendința de a vedea dincolo de aparențe, detaliile vor face diferența. Apar surprize de tot pasul, se activează casa banilor veniți de la alții, dar cel mai important element este modul de gestionare a resurselor. Dacă se va face cu responsabilitate, cel mai probabil vei primi mai mult, în caz contrar, Universul poate lua totul pentru a îți oferi șansa să începi altceva.

HOROSCOP Pești
Stresul de la muncă îți va afecta capacitatea de a lucra și de a acționa în această zi, iar greșelile pe care le vei face vor avea repercusiuni negative asupra ta. Este o zi în care trebuie să decizi dacă să mergi pe un alt drum din punct de vedere profesional sau dacă să optezi pentru a rămâne în aceeași situație tensionată.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Cu ajutorul busolei se identifică poziția unor încăperi, clădiri sau orientarea unei persoane
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.