HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 03 martie 2019

03.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 03 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 03 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 03 martie 2019: Noi provocări în relații. Se recomandă o

plimbare în locuri vizitate la începuri cu cel drag... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 03 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Impulsivitatea s-ar putea să pună astăzi probleme, să-ți dea orice plan peste cap, să creeze unele amânări. Încearcă să nu te stresezi pentru a nu amplifica starea de zbucium interior.

Pe seară te poți ocupa de planificarea unei deplasări în scop profesional, posibil îți dorești să pleci la un drum mai lung, ar fi bine să-ți faci o listă cu lucrurile de făcut pe care apoi să o verifici, pentru a nu pierde ceva din vedere.

HOROSCOP Taur
Ai tendința să vezi paiul din ochiul altuia, dar să nu vezi bârna din ochiul tău. Dai dovadă de exigență exagerată cu cineva din anturaj și deși știi că nu te afli în situația de a face asta totuși nu ții cont de dorințele celuilalt. Nu te băga forțat în treburile altora, căci după zbuciumul zilei de azi, pe seară te vei simți împăcat cu tine însuți.

HOROSCOP Gemeni
Activitățile care implică un efort intelectual considerabil, pe cât posibil ar trebui evitate, deoarece în această zi stresul ar putea deveni insuportabil. Mai bine ai acorda mai mult timp activităților recreative. De asemenea zodiacool.ro recomandă mai multă prudență în trafic, încearcă să fii calm.

HOROSCOP Rac
În ceea ce privește cariera, daca nu îți impui să-ți temperezi nervozitatea, există riscul de a fi penalizat pentru că nu termini la timp sarcinile de lucru. Axa relațională este și ea vizată, partenerul va fi surprins de modul în care vei reacționa la o anumită provocare ce vine din partea familiei acestuia.

HOROSCOP Leu
Îți place să fii provocat, doar așa simți că poți să atragi atenția asupra ta. Inteligența contează, dar nu e cazul să o faci pe-a genialul pentru a nu cădea în propria ta plasă. Posibil să îți faci dușmani la locul de muncă din cauza comportamentului impulsiv, încearcă să fii mai calm pentru a evita situațiile neplăcute și certurile cu superiorii.

HOROSCOP Fecioară
Tot ce vine în această zi pe partea profesională este spre a te susține în demersurile premergătoare noilor începuturi din perioada următoare, când vei învăța să faci bani atât cât îți dorești. Pe seară sunt șanse să participi la un eveniment alături de colegi, familie și să constatați că nu toți cei ce te înconjoară se bucură la fel de mult ca tine de prezent.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.