HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 02 iunie 2019

02.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 02 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 02 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: E timpul numai bun pentru o renovare. O sumă neașteptată de bani sau un ajutor de la cei dragi este pe cale să apară. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Problemele digestive pot să-ți dea peste cap programul, ele sunt rezultatul unor constatări ce nu pot fi spuse rudelor, partenerului sau a unor reproșuri venite din partea celor de la serviciu. Încearcă să te eliberezi de ceea ce te macină, dar fii atent la vorbele care le spui ca să nu rănești pe cineva.

HOROSCOP Taur
Posibil ca la locul de muncă stresul să se resimtă, te deranjează faptul că nu primești recompensări la nivelul așteptărilor pe partea financiară, ceea ce îți poate stârni sentimente în contradictoriu, dar azi o persoană îndrăgită se va arăta dispusă să te ajute să te relaxezi. Ține cont de sfaturile acestei persoane pentru că vei reuși să-ți limpezești gândurile.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Neîncrederea pe care o ai în tine te poate face să creezi o legătură nepotrivită cu cineva mai în vârstă decât tine, crezând că experiența acesteia te va ajuta să evoluezi. Se pare că te înșeli, din această uniune vei ieși șifonat, poate chiar cu mai multe tensiuni pe plan psihic decât înainte. Chiar dacă te afli în dificultate, discuția sau vestea nu-ți convine, păstrează-ți calmul și nu acționa la primul impuls.

HOROSCOP Rac
Se arată oportunități de câștig pe plan profesional, ziua vine cu multe oferte noi pentru tine, nu le refuza. Sentimental, o dezamăgire profundă din trecut nu a reușit să se desprindă din amintirile tale și te împiedică să mergi cu încredere înainte. Ar fi bine să realizezi că aceasta trebuie să rămână în urmă, prezentul este cel care contează. Ar fi bine să-ți rezervi timp pentru introspecție, vei descoperi o nouă latură de-a ta.

HOROSCOP Leu
Posibil să fii nevoit să te ocupi și de rezolvarea sarcinilor de muncă ale unor colegi, fapt care îți crează nervozitate, frustrare. Însă nu lua acasă problemele de la serviciu pentru a nu strârni o ceartă cu partenerul de viață, mai bine acordă-i cât mai multă atenție, pentru că împreună vă veți putea relaxa.

HOROSCOP Fecioară
Chiar dacă ai o relație deja consolidată, tentațiile pot să apară de unde nici nu te aștepți, cel mai probabil că ele se vor ivi prin intermediul tehnologiei. Îți stă mintea în altă parte, iar acest lucru îți crează o stare de disconfort și nervozitate, însă tu alegi cât de lungă este calea de la zis până la făcut.

HOROSCOP Balanță
Chiar dacă nu te simți în largul tău și ai o dispoziție mai proastă, nu lăsa totul la îndemâna sorții, deoarece contextul generat cere de această dată muncă, responsabilitate, conceperea unui plan de viitor, iar ideile trebuie implementate chiar de tine, pentru a avea reușite.

HOROSCOP Scorpion
Te ambiționezi să rezolvi în sfârșit unele probleme legate de serviciu sau de locuință. Nu vei întâmpina dificultăți, dar este bine să accepți și ajutorul celor din jur. Unele neînțelegeri s-ar putea soluționa în urma unor sfaturi pe care le primești de la cineva mai în vârstă din familie sau din cercul apropiat de prieteni.

HOROSCOP Săgetător
O zi încărcată de emoții negative se anunță. Felul tău direct de a vorbi va răni partenerul, deoarece îi comunici într-o manieră jignitoare ceea ce te-a deranjat. Caută să fii mai cumpătat în exprimare dacă îți dorești ca relația să continue într-o manieră adecvată.

HOROSCOP Capricorn
Simți că nu îți mai găsești echilibrul în relația actuală, motiv pentru care ești tentat să te regăsești într-o altă persoană. Atenție, tentația te poate costa scump. Dacă îți iubești cu adevărat partenerul, nu-i da curs, deoarece persoana care te va seduce nu va ține cont de suferința pe care o poți provoca acasă.

HOROSCOP Vărsător
În contexul zilei, vei fi cel mai favorizat dacă vei desfășura activități pe cont propriu, însă dacă depinzi de o instituție, posibil să întrezărești unele dezavantaje. Încearcă să nu te lași influențat de problemele ce vor veni pe parcurs: amânări, stat pe la cozi.

HOROSCOP Pești
Se anunță o zi nefavorabilă pe plan profesional. Posibil că vei avea parte de o întâmplare ciudată, mai greu de înțeles. Se pare că unele alegeri din trecut încă au consecințe negative care se manifestă în prezent. Pe partea de sănătate zodiacool.ro recomandă să nu faci excese (medicamente, alcool, tutun).

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 9 are o energie duală care multiplică o energie deja existentă într-o
Femeia Capricorn are o rezistență sexuală deosebită, ea poate face amor ore întregi. Bărbatul
În filosofia Taoistă Yin și Yang sunt două tipuri de energie complementară ce compun universul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.