HOROSCOPUL zilei, Horoscop de duminică 01 septembrie 2019

01.SEPTEMBRIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi duminică 01 septembrie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 01 septembrie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Dragostea este pe primul plan în această zi, relațiile vor căpăta o nouă perspectivă. Se poate trece la un nou nivel: căsătorie, copii. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Planurile și mișcările secrete te pot costa azi timp și bani. Fii mai maleabil, mai comunicativ, mai atent cu cei din jur și mai puțin mândru cu cei din echipă, pentru a evita situațiile neplăcute și discuțiile în contradictoriu. Pot exista episoade de certuri, dispute, chiar amenințări, va fi nevoie de mai multă diplomație.

HOROSCOP Taur
Astrele te predispun la visare în această zi. Capacitatea de concentrare și simțul practic sunt diminuate și este posibil ca cei din jur să creadă că nu ești cu picioarele pe pământ. Nu insista să-i convingi de realismul tău, vei reveni la normal în scurt timp și vei acționa cu hotărâre.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Mare atenție la tranzacțiile financiare ale zilei, deoarece fie o să găsești ceva ce este prea scump, fie este un produs ce nu pare să funcționeze în anumite norme, fie nu are acte care să ateste proveniența. Încearcă să te abții de la comentarii pentru a nu stârni o discuție în contradictoriu.

HOROSCOP Rac
Nu inițiezi un proiect nou de teamă ca nu cumva să eșuezi, însă vrei să continui să-l lucrezi abia după ce altcineva a făcut primul pas. Acea persoană își va asuma întregul merit în fața șefului sau clientului, iar tu vei suferi. Ia inițiativa pentru a face tu schimbările, întrucât acestea se vor dovedi profitabile pe viitor.

HOROSCOP Leu
Posibil să te întâlnești cu un prieten care prin atitudinea sa optimistă și corectă față de viață să te motiveze să începi ceva nou pe plan profesional, o idee de proiect sau să demarezi o afacere. S-ar putea să fie nevoie de o pregătire mai amănunțită și de o strategie pentru a reuși să planifici o activitate nouă, care ar putea să-ți aducă satisfacții financiare

HOROSCOP Fecioară
Pe plan profesional, inteligența funcționează la cote maxime și ai încredere în judecata ta privind proiectele pe care le expui. Totuși, evită azi să faci efort fizic exagerat. Inclusiv în casă, nu te apuca să muți mobila ori să faci treburi gospodărești ce implică obiecte ascuțite (cuțit, cuie etc.), pentru a nu te accidenta.

HOROSCOP Balanță
Astrele îți oferă azi spirit de inițiativă, curaj, dorință de a evolua. În urma unei discuții serioase cu o persoană mai în vârstă îți dai seama că viața ta merge într-o direcție bună, de aceea, ar fi bine să te retragi și să faci un bilanț pentru ultimile luni, apoi să elaborezi strategii pentru următoarea perioadă.

HOROSCOP Scorpion
Idealismul tău posibil să intre în conflict cu realitatea pe care ți-o prezintă patronii, însă nu respingi ideile lor, dimpotrivă, le consideri utile pe viitor. Ca urmare, alegi să te adaptezi la noile condiții, conștient fiind de faptul că te vei bucura de reușite, poate chiar vei identifica o posibilitate de avansare.

HOROSCOP Săgetător
Situațiile de stres sunt o provocare în această zi. Universul dorește să îți arate că te protejează, o să te îndepărtezi de cei care nu te merită, o să cunoști persoane noi dintr-o altă pătură socială. Dacă vei avea nevoie de un ajutor, este prea puțin probabil să îl primești de la vechii prieteni, șanse mari să intri în legătură cu alte persoane noi, care să te susțină în ceea ce dorești să inițiezi.

HOROSCOP Capricorn
Este o zi bună pentru a face schimbări majore în viață, deoarece azi vei reuși să fii eficient și pragmatic. Ai putea să te orintezi și spre activități artistice, unde vei da dovadă de multă creativitate. Partenerul îți face acum complimente, cadouri, însă în spatele acestor manifestări se pare că stă o oarecare urmă de îndoială, gelozie.

HOROSCOP Vărsător
Te simți impulsionat de un plus de energie, devotament, dorință de reușită, creativitate, iar în relație instinctul amoros  este destul de pronunțat. Agitația mentală te va pune în situații ciudate, poate că te vei trezi căutând prin telefonul sau laptopul celui iubit, pentru a găsi ceva compromițător, însă partenerul îți este alături.

HOROSCOP Pești
Sunt șanse mari de a fi contactat de posibili colaboratori, asociați, pentru a demara un proiect ce poate viza și o legătură cu străinătatea. Succesul de care ai parte în această zi se datorează modului original de a fi, ai lipici la public, faci glume, de aceea toți vor dori să fie în jurul tău în acest interval.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
957
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: nativii Mistreț vor fi
Apar gelozii și competiții acerbe când unul din cei doi Tigri iese mai mult în evidență în
Femeia Vărsător este cea mai visătoare din Horoscop, femeia Varsator indragostita. Bărbatul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.