HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21-27 Mai 2018 pentru zodia Taur

5631
5.00
SHARE

Informații detaliate cu privire la schimbările astrale din decursul săptămânii 21-27 Mai 2018 pentru nativii din Taur

Horoscop săptămânal și previziuni astrologice pentru nativii din zodia Taur. Vezi și horoscop săptămânal pentru toți nativii din semnele zodiacale.

Taur previziuni 21-27 Mai 2018

Vești bune aduce săptămâna pentru nativii Taur. Soarele intră pentru 4 săptămâni pe casa banilor, prin urmare preocupările voastre vor fi centrate pe acest domeniu.

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, acesta poate să apară în intervalul 23-25 Mai. Chiar dacă va fi necesar un examen pentru a ocupa un post, nu vă faceți probleme, deoarece veți face față.

Dacă doriți să părăsiți un loc de muncă pentru a vă dedica tot timp unei pasiuni de pe urma căreia să faceți bani, săptămâna analizată vă susține, plus că veți găsi și oameni dornici de a vă ajuta în acest proces.

Discuțiile, afișările în public, negocierile sunt bine susținute, însă încercați să lăsați acele tendințe de a vă impune când vine vorba de partener, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate, mai cu seamă că Mercur, guvernatorul discuției în această săptămână, va face opoziție cu Jupiter retrograd din Scorpion, de pe casa relațiilor.

Dacă sunt probleme în căsnicie și au fost trecute nu vederea, se pare că în acest interval totul se va spune direct, fără menajamente. Ceea ce veți auzi din partea celui drag vă poate destabiliza, determina să luați o decizie radicală, plus că și voi veți avea tendința de a ridica tonul, pentru a vă face auziți.

Finele săptămânii aduce păreri de rău, de aceea veți căuta o modalitate de a aplana orice conflict, însă tensiunea se va mai resimți încă 2-3 săptămâni.

Norocul surâde celor singuri, care pot să se îndrăgostească fie la o petrecere, nuntă, fie într-o deplasare.

Sănătatea nu ridică probleme, cei care se știu cu boli cronice pot simți o ameliorare sau pot să se orienteze spre terapii naturiste. Recomandăm Taurilor multă diplomație, chiar dacă au ceva de spus copiilor, partenerului, șefilor, totul va fi receptat mai bine dacă se va folosi un dialog civilizat.

Horoscop săptămânal 21-27 Mai 2018 pentru:

Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  4
VOTURI

Mai jos, găsești articole pe același subiect

PUBLICITATE
loading...
PE ACELAȘI SUBIECT
Secrete dezvăluite

Cumpărături referitoare la articol:

Top vizualizate

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop azi pe zodii
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.