Horoscop luna Decembrie 2018: oportunități financiare pentru unele zodii

Horoscop luna Decembrie 2018: oportunități financiare pentru unele zodii

Evenimentul principal al acestei lunii va avea loc pe data de 22 Decembrie la ora 12:23, ora României, când va avea loc solstițiul de Iarnă. După 7 Decembrie

2018, planetele persoanale (Venus, Mercur, Marte) vor fi în mers direct, ceea ce reprezintă o mai bună vizibilitate asupra vieții, plus că începând cu această dată începem să simțim cu adevărat energia schimbărilor venite din Noiembrie 2018, intrarea lui Jupiter în Săgetător, Nodul Nord în Rac. Partea mai interesantă este că după 2 ani în petrecuți cu Mercur retrograd de Sărbătorii, în 2018 o să avem parte de liniște, evenimente frumoase etc.

Evenimentul principal al acestei luni va avea loc pe data de 22 Decembrie la ora 12:23, ora României, când va avea loc solstițiul de Iarnă. Practic în această zi ar fi bine să ne facem un plan, pentru a-l dezvolta în următoarele 6 luni până Soarele va ajunge la apogeu. Tot ce se începe după această dată aduce va avea mereu tendința să crească, să se dezvolte.

Horoscop luna decembrie Berbec

23324
4.35
SHARE

Luna Decembrie aduce nativilor Berbec idei, oportunități financiare, propuneri etc. După revenirea lui Mercur la mers direct pe casa banilor veniți de la alții, o să vă concentrați atenția pe familie, pe concedii, șanse de a face bani din activități extra profesionale. În principiu totul se va organiza pe ultima sută de metri, deoarece Marte, guvernatorul vostru va fi plasat pe casa psihicului și vă aduce situații din cele mai încurcate din partea celor dragi, cu alte cuvinte răbdarea o să vă fie testată.

Pe partea afectivă Sărbătorile de iarnă, pot să vă aducă o relație nouă dacă sunteți singuri, vestea venirii pe lume a unui copil, posibil chiar mutarea într-o casă nouă. Dacă ați fost cuminți în 2018, ceea ce este puțin probabil, o să primiți cadou un bun mai valoros.

Important este că o să fiți alături de cei dragi, o să luați în calcul ideea de a vă construi în 2019 căminul vostru. Atenție la exagerări, alcoolul, drogurile, excesele culinare pot să aducă deplasări la spital. Dacă plecați la munte, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la picioare, pericolul acolo vă pândește.

Horoscop luna decembrie Taur

Pentru nativii Taur, finele lui 2018, mai exact după 7 Decembrie, o dată cu revenirea lui Mercur la mers direct în casa căsătoriei, aduce pace în relație. Mulți Taurii vor face un bilanț, vor vedea că au trecut peste multe obstacole, și-au învățat lecțiile, știu ce vor acum de la viață.

Horoscop luna decembrie Berbec

Eclipsele ce vor veni in Ianuarie 2019, deja le resimțiți, prin urmare o să începeți să comunicați celui drag tot ce doriți să schimbați prin casă, unde doriți să plecați. De Sărbători, vedem ca să fiți plecați alături de familie, prieteni, copii, într-o deplasare, dacă veți rămâne acasă, cel mai probabil o să organizați un eveniment, multă lume va fi alături de voi. Trecutul este posibil să umbrească buna dispoziție, nativii Taur vor avea unele regrete, vorbim în acest caz de cei ce s-au despărțit în 2018. În ansamblu veți fi mulțumiți de voi.

Horoscop luna decembrie Gemeni

Ce poate fi mai frumos, după un an extrem de greu, din toate punctele de vedere, decât să fii alături de persoane noi, să te bucuri de faptul că în final ai parte de liniște. Gemenii care activează pe cont propriu nu vor avea liniște și pace, unii clienții îi vor solicita și de Sărbători, simțiți că este nevoie să puneți punct unor situații complicate. Cel mai probabil discuțiile importante vor veni între 6-21 Ianuarie 2019, când veți avea Eclipse pe casele de discuții, bani, negocieri.

La nivelul capitolului afectiv, vedem iubire, înțelegere, tentații, oportunități. Dacă sunteți singuri, aceste provocări sunt extrem de binevenite, însă dacă sunteți deja în relații se pare că Universul vă supune la test, cel mai probabil o să dați curs acelei oportunități.

Atenție la cheltuieli, nativii Gemeni vor dori să își salveze imaginea în fața celor dragi prin cadouri, deoarece în 2018 au fost mai mereu absenți. Chiar dacă pe sănătate acum este liniște, vă recomandăm să nu lăsați Universul să decidă, încercați să vă schimbați stilul de viață, mâncați mai sănătos.

Horoscop luna decembrie Rac

Mulți Raci pot să se îndrăgostească de Sărbători, faptul că între 6-21 Ianuarie vor veni eclipse pe axa de relaționare, bani, bunuri la comun, aduce posibilitatea de a beneficia din timp de aceste oportunități. Practic 2019 este anul vostru, prin urmare o să începeți de acum să vă schimbați viziunea asupra lumii, nu o să mai tolerați toate părerile celor din jur.

După cum știm voi sunteți familiști, de aceea vedem șanse mari ca petrecerile organizate de noul an să le trăiți alături de cei dragi: copii, părinți, iubiți, prieteni. Nativii Rac care și-au achiziționat casă în 2018, vor veni cu propunerea de a organiza un eveniment la ei, pentru a arăta lumii roadele muncii lor.

Șanse mari sunt ca în cuplurile unde există un Rac să apară un copil. Multe vești bune vă vor bucura, toate acestea se bazează pe intuiția voastră bună, simțiți că în viitor se va schimba ceva la voi. Dați curs la orice oportunitate, deoarece pot să vină persoane care să vă remarce un talent, să vă propună o colaborare. La cumpăna dintre ani ar fi bine dacă suferiți în relație să treceți în capul listei... să fiți fericiți în 2019, deoarece această dorință sunt șanse să se împlinească.

Horoscop luna decembrie Leu

Leii vor fi focusați în Decembrie pe muncă, multe proiecte s-au anulat, amânat, iar voi trebuie să faceți față stresului, plus că este posibil ca o parte din prieteni să fi plecat din jurul vostru. Chiar dacă în 2018 ați experimentat numeroase eșecuri, dezamâgiri etc, sărbătorile de iarnă ale lui 2018 vă ajută să faceți un bilanț.

Nativii Leu vor vedea cât de mult au evoluat, de bucurie o să doriți să petreceți, să vă distrați alături de persoanele noi ce au venit în viața voastră. Șanse mari ca să plecați în altă țară, fie la rude, fie la un partener nou. În cuplurile formate recent poate să vină vestea apariției unui copil.

Leii singuri mai au o șansă de a întâlni partenerul mult dorit, deoarece în 21 Ianuarie 2019 o să beneficiați de o ultimă eclipsă pe casa iubirii, această vă activează din nou acest sector, aducând persoane noi în viața voastră. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu exagerați cu viciile, șansele de a întâmpina probleme sunt mari.

Nivelul agresivității este mare, prin urmare șansele de a intra într-un scandal sunt mari, totul poate pleca de la bani, femei, copii, secrete, rude.

Horoscop luna decembrie Fecioară

Fecioarele vor avea ocazia în Decembrie să spună ceea ce simt familiei, copiilor etc. Marte se află în casa relațiilor, prin urmare aduce tendință de agresivitate, iar pe fondul lui Mercur retrograd până în 7 Decembrie nu o să reușiți să vă abțineți și o să îi confruntați pe cei din jur. La solstițiu de iarnă, din 22 Decembrie, atenția o să vă fie îndreptată spre copii, iubire, creativitate, distracție, proiecte artistice etc.

Cei mai avantajați nativii Fecioară sunt cei singuri, deoarece își vor găsi partener, cei ce au găsit deja pe cineva vor dori să oficializeze totul, iar cuplurile căsătorite vor aduce copii pe lume. Cei ce desfășoară activități artistice: cântăreți, actori, pictori etc. vor avea parte de inspirație, creațiile voastre se vor vinde ca pâinea caldă.

Dacă partenerul este plecat în străinătate, cel mai probabil va veni acasă, prin urmare o să simțiți magia unui Crăciun de poveste. Schimbări mari pot să apară și pe plan financiar, Decembrie poate să aducă vestea unei avansări, măriri de salariu, oportunități de a pleca în străinătate. Ideal ar fi ca Fecioarele să nu mai fie sceptice la cei din jur, prietenii noi sunt pe aceeași lungime de undă ca voi.

Horoscop luna decembrie Balanță

Balanțele în Decembrie vor lua legătura cu rudele îndepărtate, se vor întâlni cu familia partenerului, practic vor fi în centrul atenției, ceea ce nu vă face fericiți, dar dacă va fi necesar o să intrați în joc. Pe partea afectivă, după 7 Decembrie se instaurează armonia, o să comunicați mai eficient cu partenerul, copii, o să faceți planuri de a pleca alături de aceștia într-o mini vacanță.

Dacă o să rămâneți acasă o să fiți gazdele unor persoane care se auto invită la voi. Nativii Balanță au nevoie de liniște, pace, doresc să își conceapă un plan pentru 2019. Sfera profesională acum pune stăpânire pe voi, iar faptul că în Ianuarie 2019 vin 2 eclipse deja se resimte. Dacă este posibil o să luați în calcul ideea obținerii unei moșteniri, a unei achiziții.

Practic planul vostru pe 2019 este să vă achiziționați propria casă, dacă deja o aveți vedem să fie șanse mari să o reparați, renovați, vindeți etc. Atenție la persoanele mai în vârstă din familie, pot să se confrunte cu probleme pe partea de sănătate, de aceea mai multă atenție față de regimul alimentar al acestora.

Horoscop luna decembrie Scorpion

Luna Decembrie aduce nativilor Scorpion deblocare financiară. După 7 Decembrie, o dată cu revenirea lui Mercur la mers direct în semnul vostru, o să aveți parte de carismă, energie, încredere, susținere, o să semnați contracte, o să faceți impresie bună. Abia după 22 Decembrie o să vă focusați pe familie, frați, copii, până atunci vedem să fiți preocupați de a extinde o afacere, de a achiziționa un bun, de a efectua o plată etc.

Partea bună este că totul se aranjează pe ultima sută de metri, o să fiți printre cei mai favorizați nativi de sărbători. Practic pentru voi 2018 a adus protecție, iubire, copii etc. dar nu o să arătați să sunteți mulțumiți, de aceea o să cereți mai mult de la Univers.

Relația de familie în continuare este tensionată, iar pe fondul unor gelozii vedem să luați decizia de a vă retrage din acea situație, cel mai probabil aceste modificări vor veni în Ianuarie 2019. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă focusați pe voi, pe activitățile de relaxare, doar așa o să vă încărcați bateriile. Petrecerile zgomotoase vă vor obosi, agita, face să cheltuiți prea mult în situații inutile.

Horoscop luna decembrie Săgetător

Nativii Săgetător până pe 7 Decembrie, se vor confrunta cu intrigi, bârfe, dezamăgiri, rupturi sentimentale, secrete etc. Partea bună este că se face curățenie în viața voastră, deoarece după această dată, Mercur va reveni la mers direct și vă va oferi noi premise pentru 2019.

Săgetătorii trec în noul an cu gânduri mărețe, Jupiter, protectorul vostru vă este în semn și vă îndrumă pe calea cea bună, prin urmare o să vă focusați atenția pe bani, sănătate, iubire, carieră, copii etc. Practic Decembrie 2018 vă ajută să concepeți o listă, în proporție de 90% tot ce o să cereți de la 2019 o să vi se dea, posibil ca Universul să vă ofere mai mult decât ați putea duce, va fi de bine.

Pe partea afectivă, apar certuri, dacă relația nu mai funcționează, totul se poate depăși printr-o deplasare alături de cel drag. Vă recomandăm să aveți mai multe activități practice. Ideal ar fi pe un astfel de context astral favorabil să nu stați acasă de sărbători, ascultați-vă intuiția acționați.

Horoscop luna decembrie Capricorn

Decembrie este luna nativilor Capricorn, de aceea aici Moș Crăciun va fi darnic, după un an greu alături de 2 malefici în semn, vedem acum să vă relaxați să trageți linie pentru a face un bilanț. Totul se va calma în opinia voastră din 22 Decembrie, odată cu solstițiul de iarnă, practic de atunci începe să se resimtă valurile de schimbare ce vor veni în Ianuarie 2019. Eclipsele ce vor avea lor între 6-21 Ianuarie, vă vor activa sfera afectivă și financiară, de aceea o să începeți să faceți planuri cu privire la aceste domenii.

Financiar vedem în cazul vostru oportunități, câștiguri neașteptate, daruri scumpe, călătorii etc. Cei ce sunt singuri se pot îndrăgosti la un eveniment, iar cei ce doresc să oficializeze o relație vor avea prilejul de a trece la acest nivel. Practic toate deciziile mărețe ce vor veni acum au un impact major pentru următorii 30 de ani. Ideal ar fi să nu împrumutați bani în această perioadă, vedem ca Lilith de pe casa banilor să se joace cu resursele voastre.

Horoscop luna decembrie Vărsător

Vărsătorii în Decembrie vor avea atenția focusată asupra prietenilor, relațiilor sociale, muncii, plecărilor. Partea bună este că după 7 Decembrie o să vă concentrați la locul de muncă, o să finalizați un proiect, bilanț, demers, cel mai probabil vedem să vină o sumă de bani importantă din această activitate.

Pe partea afectivă nativii Vărsător vor mai acorda o șansa unui partener, care în 2018 i-a făcut să sufere, să își perdă încrederea în aceasta. Iubirea va pluti în jurul vostru, de aceea vedem șansa de a aduce pe lume un copil în următoarele luni.

Relațiile cu rudele partenerului se vor mai îmbunătăți, cel mai probabil pe fondul unor evenimente ce o să fie organizate de voi. Pe partea financiară astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu exagerați, o să aveți tendința de a cheltui mai mult de cât este necesar pentru unele situații, ocazii etc. Pe lista lui 2019 ar fi bine să treceți mai multe deplasări în străinătate, un loc mai bine plătit, un corp de invidiat etc.

Horoscop luna decembrie Pești

Peștii după multe luni de chin, pe partea profesională, în luna Decembrie 2018 pot să facă o impresie bună, să primească o ofertă, să semneze un contract avantajos, să urce în ierarhia socială într-o conjunctură neașteptată.

După 22 Decembrie o să vă focusați pe petreceri, familie, organizarea unor evenimente pentru a fi alături de cei dragi. Afectiv apar multe divergențe, voi doriți să mai amânați unele situații, în timp ce partenerul vă presează, posibil ca unii Pești să aibă ieșiri necontrolate, violente.

Dacă o să practicați un sport vedem să fie posibil să vă accidentați. Dacă o să conduceți fără simț de răspundere o să fiți sancționați. Practic Universul vă vrea acasă, pentru a vă pune gândurile în ordine. Peștii singuri pot să se îndrăgostească, să își găsească jumătate, care să le fie alături în următorii 30 de ani.

Alte persoane au căutat și
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!