Horoscop luna Decembrie 2018: oportunități financiare pentru unele zodii

14.NOIEMBRIE.2018
Evenimentul principal al acestei lunii va avea loc pe data de 22 Decembrie la ora 12:23, ora României, când va avea loc solstițiul de Iarnă. După 7 Decembrie

2018, planetele persoanale (Venus, Mercur, Marte) vor fi în mers direct, ceea ce reprezintă o mai bună vizibilitate asupra vieții, plus că începând cu această dată începem să simțim cu adevărat energia schimbărilor venite din Noiembrie 2018, intrarea lui Jupiter în Săgetător, Nodul Nord în Rac. Partea mai interesantă este că după 2 ani în petrecuți cu Mercur retrograd de Sărbătorii, în 2018 o să avem parte de liniște, evenimente frumoase etc.

Evenimentul principal al acestei luni va avea loc pe data de 22 Decembrie la ora 12:23, ora României, când va avea loc solstițiul de Iarnă. Practic în această zi ar fi bine să ne facem un plan, pentru a-l dezvolta în următoarele 6 luni până Soarele va ajunge la apogeu. Tot ce se începe după această dată aduce va avea mereu tendința să crească, să se dezvolte.

Horoscop luna decembrie Berbec
Luna Decembrie aduce nativilor Berbec idei, oportunități financiare, propuneri etc. După revenirea lui Mercur la mers direct pe casa banilor veniți de la alții, o să vă concentrați atenția pe familie, pe concedii, șanse de a face bani din activități extra profesionale. În principiu totul se va organiza pe ultima sută de metri, deoarece Marte, guvernatorul vostru va fi plasat pe casa psihicului și vă aduce situații din cele mai încurcate din partea celor dragi, cu alte cuvinte răbdarea o să vă fie testată.

Pe partea afectivă Sărbătorile de iarnă, pot să vă aducă o relație nouă dacă sunteți singuri, vestea venirii pe lume a unui copil, posibil chiar mutarea într-o casă nouă. Dacă ați fost cuminți în 2018, ceea ce este puțin probabil, o să primiți cadou un bun mai valoros. Important este că o să fiți alături de cei dragi, o să luați în calcul ideea de a vă construi în 2019 căminul vostru. Atenție la exagerări, alcoolul, drogurile, excesele culinare pot să aducă deplasări la spital. Dacă plecați la munte, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți la picioare, pericolul acolo vă pândește.

Horoscop luna decembrie Taur
Pentru nativii Taur, finele lui 2018, mai exact după 7 Decembrie, o dată cu revenirea lui Mercur la mers direct în casa căsătoriei, aduce pace în relație. Mulți Taurii vor face un bilanț, vor vedea că au trecut peste multe obstacole, și-au învățat lecțiile, știu ce vor acum de la viață. Însă coșmarul prin care ați trecut în 2018, se va mai relua din martie 2019, dar până atunci este bine că ați reușit să vă îndepliniți toate obiectivele la care ați aspirat pe parcursul vieții: cămin, copil, relație, afacere etc. Practic planurile voastre pentru 2019 se concentrează pe studiu, bani, consolidarea relațiilor întemeiate în ultimii 7-8 ani.

Eclipsele ce vor veni in Ianuarie 2019, deja le resimțiți, prin urmare o să începeți să comunicați celui drag tot ce doriți să schimbați prin casă, unde doriți să plecați. De Sărbători, vedem ca să fiți plecați alături de familie, prieteni, copii, într-o deplasare, dacă veți rămâne acasă, cel mai probabil o să organizați un eveniment, multă lume va fi alături de voi. Trecutul este posibil să umbrească buna dispoziție, nativii Taur vor avea unele regrete, vorbim în acest caz de cei ce s-au despărțit în 2018. În ansamblu veți fi mulțumiți de voi.

Horoscop luna decembrie Gemeni
Ce poate fi mai frumos, după un an extrem de greu, din toate punctele de vedere, decât să fii alături de persoane noi, să te bucuri de faptul că în final ai parte de liniște. Gemenii care activează pe cont propriu nu vor avea liniște și pace, unii clienții îi vor solicita și de Sărbători, simțiți că este nevoie să puneți punct unor situații complicate. Cel mai probabil discuțiile importante vor veni între 6-21 Ianuarie 2019, când veți avea Eclipse pe casele de discuții, bani, negocieri.

La nivelul capitolului afectiv, vedem iubire, înțelegere, tentații, oportunități. Dacă sunteți singuri, aceste provocări sunt extrem de binevenite, însă dacă sunteți deja în relații se pare că Universul vă supune la test, cel mai probabil o să dați curs acelei oportunități. Atenție la cheltuieli, nativii Gemeni vor dori să își salveze imaginea în fața celor dragi prin cadouri, deoarece în 2018 au fost mai mereu absenți. Chiar dacă pe sănătate acum este liniște, vă recomandăm să nu lăsați Universul să decidă, încercați să vă schimbați stilul de viață, mâncați mai sănătos.

Horoscop luna decembrie Rac
Mulți Raci pot să se îndrăgostească de Sărbători, faptul că între 6-21 Ianuarie vor veni eclipse pe axa de relaționare, bani, bunuri la comun, aduce posibilitatea de a beneficia din timp de aceste oportunități. Practic 2019 este anul vostru, prin urmare o să începeți de acum să vă schimbați viziunea asupra lumii, nu o să mai tolerați toate părerile celor din jur. După cum știm voi sunteți familiști, de aceea vedem șanse mari ca petrecerile organizate de noul an să le trăiți alături de cei dragi: copii, părinți, iubiți, prieteni. Nativii Rac care și-au achiziționat casă în 2018, vor veni cu propunerea de a organiza un eveniment la ei, pentru a arăta lumii roadele muncii lor. 

Șanse mari sunt ca în cuplurile unde există un Rac să apară un copil. Multe vești bune vă vor bucura, toate acestea se bazează pe intuiția voastră bună, simțiți că în viitor se va schimba ceva la voi. Dați curs la orice oportunitate, deoarece pot să vină persoane care să vă remarce un talent, să vă propună o colaborare. La cumpăna dintre ani ar fi bine dacă suferiți în relație să treceți în capul listei... să fiți fericiți în 2019, deoarece această dorință sunt șanse să se împlinească .

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,35  17
VOTURI
21927
4.35
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop erotic PESTI. Plăceri în pat femeia si barbatul Pesti
Femeia Pești are un instinct sexual amplificat în momentul în care consumă un vin roșu.
KUA 3, Împăratul
Trigrama ZHEN este cea care determină caracteristicile numărului KUA 3. Trigrama ZHEN este
Horoscop sexual BALANTA. Femeia Balanta în pat și totul despre barbatul Balanta
Femeii Balanţă îi plac bărbații chipeși, care au grijă de ei din toate punctele de vedere.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.