Horoscop CHINEZESC DECEMBRIE 2017 pentru Maimuță, Câine, Capră, Dragon

4689
4.50
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Bune dar nu prea! Previziunile astrologice pentru luna decembrie pe dragoste, bani și sănătate

În prima decadă a lunii decembrie 2017 suntem influențați de zodia Mistreț, în decadele 2 și 3 ale lunii, de zodia Șobolan

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Pentru Dragon, Maimuță, Câine, Capră, energiile lunii, după 7 decembrie, sunt:

DRAGON
Energia norocului divin va fi adusă în casa zodiei voastre de steaua 6, odată cu sărbătoarea de Moș Nicolae. Vor mai persista unele probleme legate de relații, în special pentru nativii de sex masculin, care se vor confrunta cu un zbucium interior, însă nu vă descurajați, aveți mari șanse de a întâlni omul potrivit la locul potrivit, care să vă ajute. În afaceri, se recomandă să vă ocupați de planurile începute în luna octombrie. Sănătatea va fi amenințată de răceli cu tuse, febră și nas înfundat.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 23, 29

CAPRĂ
Deși v-ați dori să vă distrați de Sărbători, entuziasmul adus de steaua 4, a dragostei, v-ar putea fi diminuat de persoane din familie care vă spun tot felul de lucruri mai puțin plăcute despre cel drag. Nu dați curs furiei și geloziei înainte de a avea probe concrete. În afaceri, se întrevăd oportunități financiare, însă datorită aspectului de Rănire cu Șobolanul, zodia lunii decembrie, atrageți persoane pesimiste care nu vă susțin și de aceea ezitați să acționați. Aveți grijă cum călcați pe suprafețe alunecoase, sunt posibile mici accidente la încheieturi, luxații.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 25, 31

MAIMUȚĂ
Aveți toate șansele să vă distrați de Sărbători datorită energiei benefice a stelei 4, care vă aduce bună dispoziție, romantism. Însă nu vă bucurați așa de tare, fiți cât se poate de rezervați, nu dați curs tentației de a flirta, pentru a nu rămâne singuri de Revelion. Nu uitați că încă vă aflați sub acțiunea nefastă a stelei 7, a pierderilor, care va părăsi casa voastră zodiacală abia în februarie 2018. În afaceri, ar fi bine să vă faceți planuri noi pe care să le puneți în aplicare în primăvara anului viitor. Sistemul imunitar va pune probleme, de aceea riscul de răceli, viroze va crește.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 25, 31

CÂINE
Veți avea parte de evenimente fericite împreună cu familia, veți surprinde cu cadouri generoase, datorită energiei benefice adusă de steaua 8, a bogăției. În afaceri sunt șanse crescute să culegeți roadele muncii depuse din luna martie și până acum. Încercați să vă țineți sub control impulsul de a face noi investiții, chiar dacă simțiți că sunteți pe val. Aveți în vedere că trebuie să vă odihniți cât mai mult posibil, să vă reîncărcați bateriile pentru anul 2018 în care veți avea activitate intensă pe plan profesional. Acordați atenție sporită alimentației, sunt posibile probleme digestive din cauza excesului de grăsimi.
Zile nefavorabile: 4, 8, 14, 17, 27, 30

Sursa foto: forrelationshiphelp .com

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul

4,5  2
VOTURI

Pe același subiect

HOROSCOP AZI 21 februarie 2018
De interes

Cumpărături referitoare la articol:

Pe același subiect

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Citește articole din categoria

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.