ZODIAC CHINEZESC dragoste. Horoscop Noiembrie 2018

02.NOIEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Luiza Teodorescu FOTO: pixabay.com
Șanse de dragoste la prima vedere, dar și risc de infidelitate, suferință și tensiuni în cuplurile unor nativi. Pe 7 noiembrie 2018, ora 19:34, intrăm în

zodia Mistreț, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum în această lună influența zodiei Mistreț va fi foarte puternică, zodiile care nu se înțeleg bine cu Mistrețul vor avea mai mult de suferit în dragoste decât în lunile trecute. Printre acestea se numără Șarpele și Maimuța.

Vezi ce zodie chinezească ești.

Șobolan
Începutul iernii se pare că va fi destul de problematic pe plan sentimental pentru Șobolanii care nu-și pot ține în frâu lăcomia pentru bani. Ce-i drept, astrele le vor scoate în cale multiple oportunități de a-și îmbunătăți partea financiară, însă prețul plătit va fi detașarea de planul afectiv. Ba mai mult, unii Șobolani, ca urmare a apariției bunelor rezultate pe plan profesional, vor intra în competiții cu partenerii de viață, se vor crede superiori acestora, ceea ce pe termen lung va atrage suferință și tensiuni în cuplu.

Loading...

Bivol
Ne putem aștepta la o lună fabuloasă pentru nativii Bivol, partenerii lor de viață se vor arăta acum mai deschiși să-și manifeste liber sentimentele de afectivitate. Sunt posibile cereri în căsătorie, iar pentru nativii Bivol care sunt singuri recomandăm să socializeze cât mai mult, deoarece șansele de a-și întâlni sufletul pereche sunt mari. Pe de altă parte, există riscul de a se ajunge la certuri din cauza banilor, în cazul în care Bivolii își vor nega sentimentele de afectivitate și se vor focaliza numai pe obținerea câștigurilor materiale.

Tigru
Se prefigurează o lună destul de încărcată pe plan profesional pentru nativii Tigru. Oportunitățile financiare vor fi la tot pasul și merită să fie valorificate, deoarece acțiunile demarate acum vor aduce câștiguri substanțiale în viitorul apropiat. Având în vedere aceste aspecte, nu este exclus ca nativii Tigru să neglijeze partea sentimentală, de unde riscă să se trezească pe parcursul acestei luni cu reproșuri din partea celor dragi. Pe cât posibil, ar fi bine ca Tigrii să încerce să mențină echilibrul, pentru a nu se ajunge la suferință. Aici vorbim și despre aspectul de Distrugere pe care îl vor face în acestă lună cu zodia Mistreț, care pe lângă certuri, poate aduce și infidelitate, chiar și în cuplurile cele mai stabile.

Iepure
În luna noiembrie Iepurii vor fi mai irascibili decât le stă în fire, deoarece energia certurilor ajunge în sectorul lor zodiacal. Prin urmare, Iepurii nu își vor putea ține în frâu emoțiile negative (mândrie, furie, invidie), se pare că acum este momentul în care aceștia vor începe să-și ceară drepturile în cazul în care partenerii de viață au greșit în trecut. Astfel, vom observa cum nativii Iepure vor începe acum să creeze tot felul de scenarii prin care să-i manipuleze pe cei dragi, pentru a obține beneficii proprii, satisfacții de ordin amoros. Însă acest demers nu va fi susținut de astre, pe termen lung tertipurile lor vor ieși la suprafață, iar riscul de a rămâne singuri este destul de mare.
Șanse de dragoste la prima vedere pentru cei care sunt în căutarea iubirii, dar și risc de infidelitate pe fondul formării aspectelor de combinare Iepure-Mistreț, Iepure-Câine. S-ar părea că unii nativi Iepure să își câștige acum statutul de Casanova din toate zodiile din horoscop .

Dragon
După o lună mai puțin bună pentru Dragonii dornici de iubire și afectivitate, acum vine momentul în care aceștia își găsesc alinare în compania persoanelor potrivite. Cererile în căsătorie și dragostea la prima vedere vor face ca Dragonii să fie acum în culmea fericirii și să uite de problemele din trecut. Totul se va datora energiei pozitive apărută în sectorul lor din zodiac, ca urmare a apariției stelei romantismului.
Astfel, timp de o lună nativii Dragon ar putea folosi energia pe care le-o aduc acum astrele pentru a-și îmbunătăți relațiile. Femeile Dragon care se gândesc să facă un copil ar trebui să nu mai amâne acest demers, pentru că fertilitatea este bine aspectată.

Șarpe
La capitolul afectiv poate că Șerpii vor fi cei mai defavorizați, din pricina ciocnirii Șarpe-Mistreț se pare că norocul în dragoste nu le va surâde nici în această lună. Totuși, există unele speranțe pentru nativii Șarpe care sunt singuri, aceștia vor întâlni unele oportunități, însă nu trebuie să-și facă iluzii, pentru că nu va curge numai lapte și miere în relațiile începute acum. Din contră, dragostea va fi cu năbădăi, iar nativii Șarpe vor fi predispuși la suferințe.
Pentru Șerpii care sunt deja într-o relație de cuplu sunt posibile certuri din cauza infidelității lor sau a partenerilor de viață. Prin urmare, se recomandă mai mult autocontrol la apariția tentațiilor cu două picioare.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
4496
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia SOBOLAN Bani, muncă și carieră. Horoscop Femeia Sobolan
Pur și simplu nu suportă să nu aibă bani. Lipsa acestora atrage după sine adevărate drame
Zodia SOBOLAN Dragoste. Horoscop Femeia Sobolan. ZODIACOOL
Se implică în viața de familie cu mult respect
Zodiac chinezesc 2019 SOBOLAN, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.