ZODIAC CHINEZESC dragoste. Horoscop Noiembrie 2018

ZODIAC CHINEZESC dragoste. Horoscop Noiembrie 2018
Șanse de dragoste la prima vedere, dar și risc de infidelitate, suferință și tensiuni în cuplurile unor nativi. Pe 7 noiembrie 2018, ora 19:34, intrăm în zodia Mistreț,

conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar. Cum în această lună influența zodiei Mistreț va fi foarte puternică, zodiile care nu se înțeleg bine cu Mistrețul vor avea mai mult de suferit în dragoste decât în lunile trecute. Printre acestea se numără Șarpele și Maimuța.

Vezi ce zodie chinezească ești.

Șobolan

Începutul iernii se pare că va fi destul de problematic pe plan sentimental pentru Șobolanii care nu-și pot ține în frâu lăcomia pentru bani. Ce-i drept, astrele le vor scoate în cale multiple oportunități de a-și îmbunătăți partea financiară, însă prețul plătit va fi detașarea de planul afectiv.

Ba mai mult, unii Șobolani, ca urmare a apariției bunelor rezultate pe plan profesional, vor intra în competiții cu partenerii de viață, se vor crede superiori acestora, ceea ce pe termen lung va atrage suferință și tensiuni în cuplu.

Bivol

Ne putem aștepta la o lună fabuloasă pentru nativii Bivol, partenerii lor de viață se vor arăta acum mai deschiși să-și manifeste liber sentimentele de afectivitate. Sunt posibile cereri în căsătorie, iar pentru nativii Bivol care sunt singuri recomandăm să socializeze cât mai mult, deoarece șansele de a-și întâlni sufletul pereche sunt mari.

Pe de altă parte, există riscul de a se ajunge la certuri din cauza banilor, în cazul în care Bivolii își vor nega sentimentele de afectivitate și se vor focaliza numai pe obținerea câștigurilor materiale.

Tigru

Se prefigurează o lună destul de încărcată pe plan profesional pentru nativii Tigru. Oportunitățile financiare vor fi la tot pasul și merită să fie valorificate, deoarece acțiunile demarate acum vor aduce câștiguri substanțiale în viitorul apropiat. Având în vedere aceste aspecte, nu este exclus ca nativii Tigru să neglijeze partea sentimentală, de unde riscă să se trezească pe parcursul acestei luni cu reproșuri din partea celor dragi.

Pe cât posibil, ar fi bine ca Tigrii să încerce să mențină echilibrul, pentru a nu se ajunge la suferință. Aici vorbim și despre aspectul de Distrugere pe care îl vor face în acestă lună cu zodia Mistreț, care pe lângă certuri, poate aduce și infidelitate, chiar și în cuplurile cele mai stabile.

Iepure

În luna noiembrie Iepurii vor fi mai irascibili decât le stă în fire, deoarece energia certurilor ajunge în sectorul lor zodiacal. Prin urmare, Iepurii nu își vor putea ține în frâu emoțiile negative (mândrie, furie, invidie), se pare că acum este momentul în care aceștia vor începe să-și ceară drepturile în cazul în care partenerii de viață au greșit în trecut.

Astfel, vom observa cum nativii Iepure vor începe acum să creeze tot felul de scenarii prin care să-i manipuleze pe cei dragi, pentru a obține beneficii proprii, satisfacții de ordin amoros. Însă acest demers nu va fi susținut de astre, pe termen lung tertipurile lor vor ieși la suprafață, iar riscul de a rămâne singuri este destul de mare.

Șanse de dragoste la prima vedere pentru cei care sunt în căutarea iubirii, dar și risc de infidelitate pe fondul formării aspectelor de combinare Iepure-Mistreț, Iepure-Câine. S-ar părea că unii nativi Iepure să își câștige acum statutul de Casanova din toate zodiile din horoscop .

Dragon

După o lună mai puțin bună pentru Dragonii dornici de iubire și afectivitate, acum vine momentul în care aceștia își găsesc alinare în compania persoanelor potrivite. Cererile în căsătorie și dragostea la prima vedere vor face ca Dragonii să fie acum în culmea fericirii și să uite de problemele din trecut. Totul se va datora energiei pozitive apărută în sectorul lor din zodiac, ca urmare a apariției stelei romantismului.

Astfel, timp de o lună nativii Dragon ar putea folosi energia pe care le-o aduc acum astrele pentru a-și îmbunătăți relațiile. Femeile Dragon care se gândesc să facă un copil ar trebui să nu mai amâne acest demers, pentru că fertilitatea este bine aspectată.

Șarpe

La capitolul afectiv poate că Șerpii vor fi cei mai defavorizați, din pricina ciocnirii Șarpe-Mistreț se pare că norocul în dragoste nu le va surâde nici în această lună. Totuși, există unele speranțe pentru nativii Șarpe care sunt singuri, aceștia vor întâlni unele oportunități, însă nu trebuie să-și facă iluzii, pentru că nu va curge numai lapte și miere în relațiile începute acum.

Din contră, dragostea va fi cu năbădăi, iar nativii Șarpe vor fi predispuși la suferințe.
Pentru Șerpii care sunt deja într-o relație de cuplu sunt posibile certuri din cauza infidelității lor sau a partenerilor de viață. Prin urmare, se recomandă mai mult autocontrol la apariția tentațiilor cu două picioare.

Cal

O lună plină de iubire se anunță pe plan sentimental pentru nativii Cal care sunt singuri și vor mai multă dragoste în viața lor. În casa zodiei au parte de energia pozitivă rezultată în urma combinării Ho Tu a stelelor 4 cu 9, care le sporește șarmul personal și îi pune în lumina reflectoarelor.

Prin urmare, Caii își vor evidenția acum puterea de seducție și nu vor rata noile ocazii de a forma un cuplu. Pe de altă parte, ar fi bine ca cei care își găsesc acum marea iubire să nu se grăbească să oficializeze relația, riscul de a lua o decizie pripită este mare. Mai bine ar fi să aștepte ca relația să treacă testele timpului și apoi să ajungă la altar.

Capră

Chiar dacă în această lună am fi tentați să credem că nativii Capră o vor duce bine în mariaj, se întrevăd și unele probleme ce nu pot fi ignorate. Acestea pot să apară fie din pricina faptului că părinții intervin în relațiile lor și creează tensiuni, fie din cauza apariției unor tentații la locul de muncă.

Avertizarea îi privește mai mult pe bărbații din zodia Capră, care pot cădea în năvodul femeilor mai în vârstă decât ei, posibil în schimbul unor beneficii de ordin financiar. Însă ar fi bine să dea dovadă de demnitate, pentru a nu-și strica buna reputație și a nu ajunge “oaia neagră” de la locul de muncă.

Maimuță

Din păcate, în această lună pe nativii Maimuță îi urmărește ghinionul din mai multe părți. Pe de o parte vor fi implicați în aspectul de Rănire cu Mistrețul, iar pe de altă parte steaua bolilor le aduce o energie distructivă în sectorul zodiacal. De aceea orizontul în dragoste nu va fi deloc roz, în cuplurile deja formate vor apărea unele complicații legate de planul amoros (probleme de fidelitate sau de fertilitate).

Ar fi bine ca acum Maimuțele să facă un efort pentru a-și menține relațiile în echilibru. Aici am putea sugera invitațiile la o cină romantică, vacanțe de weekend sau chiar scurte plimbări în natură împreună cu cei dragi, pentru a-și consolida relațiile.

Cocoș

Nativii Cocoș au șanse mari fie de a se căsători în luna noiembrie, fie de a-și găsi perechea potrivită. Aici vorbim despre faptul că în sectorul zodiacal vine o energie pozitivă ca urmare a formării combinației HoTu 2 cu 7. Cei care vor să oficializeze acum relația vor fi surprinși să primească daruri de nuntă de valoare, în special din partea femeilor din anturaj.

Cum carisma Cocoșilor va fi la cote maxime și ei vor observa acest lucru imediat după 7-10 noiembrie, unii nativi vor fi tentați să se folosească de acest atuu pentru a obține beneficii financiare, ceea ce nu vor regreta pe termen lung, pentru că demersurile începute acum sunt sortite succesului.

Câine

Luna noiembrie promite o viață bună pentru nativii Câine care sunt în căutarea iubirii. Acum aceștia vor avea parte de surprize plăcute din partea celor dragi, vor întâlni oportunități de tot felul pentru a-și îmbunătăți relațiile, cel mai probabil în urma unor călătorii.

Cele mai răsfățate se vor simți femeile din această zodie, deoarece vor observa că partenerii lor sunt într-o dispoziție fantastică de a cheltui mulți bani pentru a le satisface unele capricii. Se întrevăd invitații la evenimente fericite, nunți, botezuri, petreceri de tot felul, însă nu trebuie să exagereze cu distracțiile pentru a nu-și perturba sănătatea (viroze, răceli, cistite etc.).

Mistreț

O lună cu bune dar și cu rele se anunță pentru nativii Mistreț. Pe de o parte în sectorul zodiacal apare combinația HoTu 1 cu 6, care le aduce satisfacții pe plan profesional și financiar. Însă nu putem ignora formarea aspectului de pedeapsă Mistreț-Mistreț, care îi va determina să ia unele decizii greșite în ceea ce privește propria persoană.

Scenariul cel mai probabil va fi ca în urma unei călătorii Mistreții să încheie afaceri profitabile și apoi să sărbătoarească succesul, însă riscul de a fi luați de val este mare. Unii nativi pot cădea acum în patima alcoolului, ceea ce nu va fi pe placul partenerilor de viață. Prin urmare, se recomandă prudență.

Citește și Horoscop Chinezesc

5054
5.00
SHARE
AFLĂ MAI MULT:
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.