Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Decembrie 2018

04.DECEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pixabay.com
Dragoste la prima vedere, dar și pretenții mari ce țin de planul amoros, drame romantice, crize sentimentale. Pe 7 decembrie 2018, ora 12:29, intrăm în zodia

Șobolan, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.

Cum în această lună influența zodiei Șobolan va fi foarte puternică, zodiile care nu se înțeleg bine cu aceasta vor avea mai mult de suferit în dragoste decât în lunile trecute. Printre acestea se numără Calul, Iepurele, Capra și Cocoșul.

Șobolan
Luna decembrie, pentru nativii Bivol care sunt singuri posibil că va fi cea mai proastă din acest an. Cu toate că aceștia vor fi seducători din cale afară, din păcate dragostea nu va ține decât o perioadă scurtă de timp, ceea ce le va crea ulterior blocaje la nivel sentimental. Mai bine ar fi să nu-și facă așteptări prea mari în ceea ce privește o posibilă relație reușită, să încerce să nu-și ofere inima pe tavă, pentru a evita suferința.

Loading...

În ceea ce-i privește pe Șobolanii care sunt deja într-o relație de ceva vreme, situațiile nu vor fi deloc pe placul lor. Fie partenerul va emite pretenții mari ce țin de planul amoros, pe care aceștia nu le vor putea satisface, fie nativii Șobolan vor deveni extrem de geloși și puși pe ceartă. Se recomandă prudență.

Bivol
Vorbim acum despre o zodie ce va fi greu încercată în această lună, cu toate că Bivolul face aspect de combinare armonioasă cu Șobolanul, prietenul său secret. Însă cum în sectorul zodiacal energia negativă a certurilor se combină cu cea a pierderilor, rezultatul nu va fi în favoarea Bivolilor. Ar fi bine ca nativii care sunt singuri să evite acum să socializeze în medii mai puțin bine văzute, riscul de a face alegeri greșite este la cote ridicate, se întrevăd drame romantice, despărțiri.

Șanse mari ca nativele Bivol să creadă tot ce li se spune, însă cum energiile din sectorul zodiacal nu sunt favorabile iubirii, ele se pot aștepta la trădări și infidelitate. De asemenea, este foarte posibil ca cineva din anturaj să profite de bunătatea Bivolilor, pentru a obține anumite beneficii.

Tigru
Totul pe plan afectiv va fi pus sub semnul instabilității în luna decembrie, în plină iarnă unii nativi nu-și vor găsi liniștea la căldura șemineului alături de cei dragi, ci vor căuta senzații tari prin așternuturi străine. Însă riscul ca totul să iasă la suprafață mai devreme sau mai târziu este mare, prin urmare fiecare va răspunde pentru alegerile pe care le va face.

Șanse minime pentru nativii Tigru care sunt singuri să-și întâlnească acum marea dragoste. Se pare că relațiile noi formate acum nu le vor aduce fericire conjugală, de aceea ar fi bine să nu-și facă așteptări prea mari.

Pentru nativii Tigru care sunt extrem de aventurieri nu sunt excluse îmbolnăvirile în urma unor experiențe amoroase necontrolate.
Din aceste escapade totuși nativii Tigru vor avea în final și ceva de învățat, s-ar putea ca unii să-și dea seama cum să se aprecieze la adevărata lor valoare.

Iepure
Nativii Iepure vor avea parte de o lună promițătoare în ceea ce privește dragostea, apar șanse de oficializare a relațiilor în luna decembrie. Cei singuri pot spera să-și întâlnească sufletul pereche, însă apare și riscul ca relația să se termine brusc. Aici vorbim despre aspectul de pedeapsă Iepure-Șobolan, care aduce o energie negativă ce predispune la suferințe emoționale.

Pe de altă parte, sorții le-ar putea fi mult mai favorabili la capitolul financiar, unde vor avea parte de energie pozitivă în urma formării combinației HoTu 2 cu 7. Prin urmare, Iepurii ar fi bine să-și concentreze eforturile pentru a demara ceva nou pe cont propriu sau pentru a cere o mărire de salariu. Nu sunt excluse bonusurile cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, însă trebuie să nu cheltuie tot ce primesc cu prietenii, pentru că oricum vor stârni invidie în anturaj.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
7710
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.