Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Decembrie 2018

04.DECEMBRIE.2018
Horoscop chinezesc dragoste. Horoscop Decembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pixabay.com

Dragoste la prima vedere, dar și pretenții mari ce țin de planul amoros, drame romantice, crize sentimentale. Pe 7 decembrie 2018, ora 12:29, intrăm în zodia

Șobolan, conform cu calendarul tradițional chinezesc Solar.

Cum în această lună influența zodiei Șobolan va fi foarte puternică, zodiile care nu se înțeleg bine cu aceasta vor avea mai mult de suferit în dragoste decât în lunile trecute. Printre acestea se numără Calul, Iepurele, Capra și Cocoșul.

Șobolan

Luna decembrie, pentru nativii Bivol care sunt singuri posibil că va fi cea mai proastă din acest an. Cu toate că aceștia vor fi seducători din cale afară, din păcate dragostea nu va ține decât o perioadă scurtă de timp, ceea ce le va crea ulterior blocaje la nivel sentimental. Mai bine ar fi să nu-și facă așteptări prea mari în ceea ce privește o posibilă relație reușită, să încerce să nu-și ofere inima pe tavă, pentru a evita suferința.

În ceea ce-i privește pe Șobolanii care sunt deja într-o relație de ceva vreme, situațiile nu vor fi deloc pe placul lor. Fie partenerul va emite pretenții mari ce țin de planul amoros, pe care aceștia nu le vor putea satisface, fie nativii Șobolan vor deveni extrem de geloși și puși pe ceartă. Se recomandă prudență.

Bivol

Vorbim acum despre o zodie ce va fi greu încercată în această lună, cu toate că Bivolul face aspect de combinare armonioasă cu Șobolanul, prietenul său secret. Însă cum în sectorul zodiacal energia negativă a certurilor se combină cu cea a pierderilor, rezultatul nu va fi în favoarea Bivolilor. Ar fi bine ca nativii care sunt singuri să evite acum să socializeze în medii mai puțin bine văzute, riscul de a face alegeri greșite este la cote ridicate, se întrevăd drame romantice, despărțiri.

Șanse mari ca nativele Bivol să creadă tot ce li se spune, însă cum energiile din sectorul zodiacal nu sunt favorabile iubirii, ele se pot aștepta la trădări și infidelitate. De asemenea, este foarte posibil ca cineva din anturaj să profite de bunătatea Bivolilor, pentru a obține anumite beneficii.

Tigru

Totul pe plan afectiv va fi pus sub semnul instabilității în luna decembrie, în plină iarnă unii nativi nu-și vor găsi liniștea la căldura șemineului alături de cei dragi, ci vor căuta senzații tari prin așternuturi străine. Însă riscul ca totul să iasă la suprafață mai devreme sau mai târziu este mare, prin urmare fiecare va răspunde pentru alegerile pe care le va face.

Șanse minime pentru nativii Tigru care sunt singuri să-și întâlnească acum marea dragoste. Se pare că relațiile noi formate acum nu le vor aduce fericire conjugală, de aceea ar fi bine să nu-și facă așteptări prea mari.

Pentru nativii Tigru care sunt extrem de aventurieri nu sunt excluse îmbolnăvirile în urma unor experiențe amoroase necontrolate. Din aceste escapade totuși nativii Tigru vor avea în final și ceva de învățat, s-ar putea ca unii să-și dea seama cum să se aprecieze la adevărata lor valoare.

Iepure

Nativii Iepure vor avea parte de o lună promițătoare în ceea ce privește dragostea, apar șanse de oficializare a relațiilor în luna decembrie. Cei singuri pot spera să-și întâlnească sufletul pereche, însă apare și riscul ca relația să se termine brusc. Aici vorbim despre aspectul de pedeapsă Iepure-Șobolan, care aduce o energie negativă ce predispune la suferințe emoționale.

Pe de altă parte, sorții le-ar putea fi mult mai favorabili la capitolul financiar, unde vor avea parte de energie pozitivă în urma formării combinației HoTu 2 cu 7. Prin urmare, Iepurii ar fi bine să-și concentreze eforturile pentru a demara ceva nou pe cont propriu sau pentru a cere o mărire de salariu. Nu sunt excluse bonusurile cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, însă trebuie să nu cheltuie tot ce primesc cu prietenii, pentru că oricum vor stârni invidie în anturaj.

Dragon

Vine vremea ca nativii Dragon să accepte acum să-și tempereze natura pătimașă, să nu dea curs provocărilor din partea familiei, copiilor, prietenilor din anturaj, pentru a nu regreta mai târziu că au stricat bunele relații din cauza unor crize de moment.

Nu este o lună potrivită pentru cereri în căsătorie, s-ar putea ca acestea să nu aibă la bază iubirea, ci unele posibile avantaje de ordin financiar. Adevăratele intenții vor ieși destul de repede la iveală, de aceea recomandăm prudență.

Ce-i drept, în această lună nativii Dragon pot beneficia de pe urma alianței cu Șobolanul și a formării combinației HoTu 3 cu 8, însă decât să piardă totul în dragoste, mai bine ar fi să-și concentreze eforturile pe planul profesional, unde vor avea succesul asigurat.

Șarpe

Înțelepciunea proverbială a Șerpilor ar putea fi pusă la încercare acum din pricina energiei mândriei, care vine în sectorul zodiacal și se suprapune peste energia banilor. Nu este exclus ca Șerpii să fie supuși la fel și fel de teste în ceea ce privește dragostea.

Posibil că unii Șerpi vor fi tentați să-și vândă sufletul de dragul bogățiilor și să facă alianțe cu persoane pe care nu le iubesc, dar le stimează pentru valoarea contului din bancă. Însă Universul nu va susține acest demers, ci va aduce în scurt timp certuri, separare. De aceea se recomandă prudență în alegeri.

Cal

Stele bune luna are pentru nativii Cal însetați de dragoste. Se întrevăd oficializări, noile relații se vor dovedi a fi reușite, vor rezista în timp. Prin urmare, ar fi bine ca nativii Cal să socializeze, pentru a-și mări șansele de a întâlni sufletul pereche. Cu toate că nu vor urmări în primul rând câștigurile materiale, ci satisfacțiile de natură afectivă, noile relații le vor aduce îmbunătățiri și la nivel financiar.

De asemenea, nativii Cal care sunt deja într-o relație s-ar putea să fie tentați să demareze o afacere împreună cu partenerul iubit. Nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește profitul, rezultatele vor fi conform cu așteptările.

Riscul de infidelitatea este minim în această lună, prin urmare dragostea va pluti în aer și nativii Cal au șanse să ajungă în culmea fericirii.

Capră

O lună spectaculoasă se anunță pentru nativii Capră pe plan profesional, însă pe plan afectiv lucrurile nu vor fi pe placul lor. Nu este exclus ca mândria de a avea acum mai mulți bani să le dea de furcă în relația cu partenerii iubiți. Vor fi tentate să creadă că pot dizolva certurile, prin faptul că vor fi într-o dispoziție extrem de generoasă și vor face daruri scumpe celor dragi.

Totuși, nu ar trebui să cheltuie prea mulți bani pentru a compensa lipsa lor de acasă în interesul serviciului, pentru că cei dragi nu vor avea reacția la care Caprele se așteaptă. Din contra, tot vor primi reproșuri, tot vor fi ținta nemulțumirilor, iar aici vorbim despre aspectul de Rănire Capră-Șobolan în care vor fi implicate în această lună.

Maimuță

O lună fabuloasă se anunță pentru distinsele Maimuțe, multiple oportunități pe plan profesional își vor face apariția, banii nu vor fi o problemă. Însă întrebarea care se pune este dacă acestea vor reuși să păstreze echilibrul între muncă și relaxare, planul financiar și cel romantic?

După cum stau astrele în sectorul zodiacal, am putea spune că Maimuțele vor petrece clipe de neuitat cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. În căminul conjugal va domni liniștea, cadourile extravagante nu vor lipsi de pe lista lor de priorități. Posibil că Maimuțele vor alege să ofere celor dragi bilete de vacanță în destinații exotice, ceea ce va fi pe placul tuturor.

Cocoș

Se anunță o lună foarte bună și pentru nativii Cocoș, s-ar părea că acum a venit vremea pentru ca aceștia să-și împlinească visele în ceea ce privește o vacanță reușită împreună cu partenerii de viață, ceea ce va crește temperatura în dormitor, chiar dacă afară este iarnă. Cu toate acestea, ar fi bine să nu facă excese ce țin de planul amoros, deoarece la nivel fizic încă nu sunt într-o formă maximă.

Cocoșii care sunt singuri au șanse mari să găsească partenerii potriviți într-o călătorie, pentru că vor fi susținuți de energia norocului ceresc în sectorul lor zodiacal. Prin urmare, nativii Cocoș vor simți acum că sunt pe val, vor face cuceriri la tot pasul, se vor îndrăgosti la prima vedere.

Câine

Se pare că nativii Câine nu vor încheia anul 2018 prea bine. Vorbim aici despre energia dezastrelor, adusă de steaua 5 în casa zodiei. Prin urmare, luna decembrie îi va predispune pe nativii Câine la introspecție, de aceea ar fi bine să-și facă un bilanț, pentru a vedea părțile bune ale anului 2018 și a nu-și pierde încrederea în sine.

Totuși, unii nativi Câine se vor adânci în suferință, își vor pune întrebarea de ce oare își pierd vremea cu anumite persoane și vor încerca să rezolve anumite probleme mai vechi, ce țin de partea afectivă. Însă nu trebuie să-și facă așteptări prea mari, s-ar putea să încheie luna fără să găsească soluția potrivită.

Mistreț

La finele lui 2018 Mistreții nu se vor putea baza pe sprijinul celor dragi. Deși și-ar dori foarte mult ca Sărbătorile de iarnă să le aducă satisfacții pe partea afectivă, totuși Mistreții se vor simți singuri.

Nu este exclus să încerce să compenseze lipsa de împlinire la shopping, însă nici această metodă nu va da rezultatele dorite. Prin urmare, decât să cheltuie bani peste măsură, mai bine ar fi să-și deschidă sufletul în fața partenerului de viață, pentru a elimina depresia, lipsa poftei de viață.

Pe cât posibil Mistreții ar trebui să evite în această lună oficializarea relațiilor, mai bine ar fi să se focalizeze pe ceea ce au de făcut pe plan profesional, unde chiar dacă nu vor fi foarte eficienți, vor da dovadă de mai multă responsabilitate și până la urmă își vor îndeplini sarcinile.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.