Horoscop 2018: Anul Câinelui de pământ pentru Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

07.IANUARIE.2018
Horoscop 2018: Anul Câinelui de pământ pentru Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:my-fortune-teller.com

Conform calendarului chinezesc tradițional pe 1000 de ani, data de 4 Februarie 2018, ora 05:31 reprezintă începutul noului An Chinezesc. Anul Câinelui de

Pământ vine cu energii noi, conform pozițiilor stelelor zburătoare în casele zodiacale. Află în ce mod vor fi influențați nativii și ce energii vor guverna în noul an

DE INTERES: Horoscop chinezesc 2018: Anul Câinelui de Pământ

Nativii beneficiază de energii diferite, după cum sunt dispuse stelele zburătoare în casele zodiacale în 2018.

Maimuță
În 2018, totul va intra pe un trend ascendent și pe plan profesional veți descoperi noi oportunități de a face bani. În calea fluxului de energie divină adusă de steaua 6, a norocului, nu vi se pun piedici, sunt șanse mari de oficializare a relațiilor. Nu exagerați cu munca pentru a nu acumula stres și oboseală.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Maimuță

Cocoș
Câiele și Cocoșul formează aspectul negativ Pedepse, de aceea e posibil să tânjiți după atenția celor din jur. În dragoste pot apărea unele provocări, dar pe plan financiar combinația HoTu 2-7 vă poate aduce câștiguri financiare. Atenție la sănătate, sunteți sub acțiunea energiei de boală.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Cocoș

Câine
Îl găzduiți pe Marele Benefic Jupiter și beneficiați de combinația HoTu 1-6 care vă aduce multă energie, vă susține să atingeți scopurile în afaceri și carieră. Veți fi mai pasionali pe plan afectiv, însă veți uita de tandrețe și de romantism. Sănătatea nu va pune probleme majore.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Câine

Mistreț
Energia victoriilor adusă de steaua 1 face combinație HoTu 1-6 în casa zodiei voastre și vă aduce succes profesional. Nu lăsați banii să devină un scop și nu intrați în competiții cu cei care vă iubesc, pentru a nu-i răni. Adoptați un stil de viață sănătos pentru a vă păstra sănătatea.
Totul despre Horoscop chinezesc 2018 Mistreț

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.