#reclama0#

Gemeni – influența Eclipsei de Soare până în ianuarie 2018

#reclama10#
18.AUGUST.2017
Gemeni – influența Eclipsei de Soare până în ianuarie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

Gemenii au de-a face cu 6 luni de dragoste cu năbădăi, creativitate, gesturi de afecțiune, trezite la viață de eclipsa. Cel mai important eveniment
#reclama1#

astrologic al anului 2017, Eclipsa de Soare din 21.08.2017, a activat pentru Gemeni casa comunicării, a drumurilor (vacanțelor) scurte, a călătoriilor de afaceri etc.

DE INTERES: Compatibilitate zodii în dragoste și afaceri

Această energie a Eclipsei oferită de Univers vine să facă ordine în ceea ce privește modul de a aborda orice discuție, provocare venită pe partea oficială, pentru a semna unele contracte.

Dacă nu s-a concretizat nimic din ceea ce se prevedea în jurul zilei de 21 August, nu vă dezamăgiți, deoarece șansele ca eclipsa să nu fi produs efecte majore se puse pe seama lui Mercur care este retrograd și zădărnicește orice demers care se dorește a fi pus în practică.

#reclama7#

În plus, deoarece ca zodie sunteți guvernați de planeta Mercur, vă veți bucura de aceste șanse puse la dispoziție de Eclipsă în special după data de 5 Septembrie 2017.

Cu alte cuvinte, această Eclipsă va mai fi resimțită în următoarele 3-4 săptămâni de zile într-un procent de 85-90% din potențialul ei maxim, iar șansele ca voi să semnați contracte, să susțineți un discurs, să efectuați o călătorie importantă în această perioadă sunt mari, urmând ca până pe 31 Ianuarie 2018 (următoarea Eclipsă de Soare) ele să scadă undeva la 50-65%, ceea ce nu este chiar așa de dramatic.

#reclama3#

Șansele de a semna un contract cu o persoană importantă și de a demara o activitate cu acea persoană în următoarele luni este mare, iar odată cu cealaltă Eclipsă (din 2018) veți culege rezultatele sub formă de câștiguri financiare. Prin urmare, dacă nu ați observat nicio schimbare efectivă în ultimele săptămâni, trebuie să rămâneți focalizați pe scopurile pe care vi le-ați propus și să aveți răbdare până ce apar rezultatele dorite.

Ar fi indicat să țineți cont de sfaturile pe care ZODIACOOL vi le pune la dispoziție din dorința de a vă ajuta să maximizați ceea ce vă oferă Universul odată cu Eclipsa din 21 august.

#reclama11#

Aspectele pozitive pentru Gemeni (zodie sau ascendent)

Tot ce ține de partea de comunicare, călătorie, discuție, căutarea spiritualității în această perioadă este activ pentru nativii Gemeni, cu toate că planeta guvernatoare, Mercur, este retrogradă și, prin urmare, vor veni unele idei, oportunitați, ele trebuiesc însă amânate pe cât posibil până după data de 5 septembrie pentru a fi concretizate, finalizate, semnate, oficializate.

Eclipsa din data de 21 August vine să confirme nativilor Gemeni că ceea ce au spus în trecut prietenilor, colaboratorilor și asociaților a fost adevărat. Se va dovedi că tot ce au realizat în ultimele 6 luni va fi acum ca o carte de vizită.
Partea sentimentală va fi destul de activă în această perioadă, veți face declarații de dragoste, vă veți simți iubiți, ceea ce va face să exagerați cu gesturile de afecțiune.

Dragoste cu năbădai timp de 6 luni după eclipsa de Soare

Saturn conjunct cu Lilith în Jupiter nu va face decât să pună paie pe foc, sufletul Gemenilor va prinde viață întrucât vă puteți îndrăgosti la prima vedere de o persoană care pare să vă promită Luna de pe cer.
Gemenii se pot reîntoarce la o iubire din trecut care nu s-a sfârșit într-un mod plăcut, totuși lecția sentimentală va fi una destul de dură acum. Vă veți bucura din plin de aceste provocări, veți trăi la maximum sentimentele de iubire, veți descoperi noi plăceri pe care le-ați mai experimentat, vă veți restabili echilibrul interior.

Să nu uitați că totul are un preț, de aceea, dacă acum veți fi în centrul atenției s-ar putea ca pe parcurs lucrurile să se schimbe, se recomandă să încercați pe cât posibil să nu spuneți ce se gândiți cu voce tare, deși va fi greu să nu vă cereți drepturile.

Exagerările vă pot costa scump

Dacă veți merge în vizită la rudele partenerului, căutați pe cât posibil să nu atrageți atenția asupra voastră, deoarece aveți un talent desăvârșit în această perioadă să exagerați, să vă bazați pe unele afirmații false, iar din acest motiv, cei care vor ști adevărul nu vor ezita să vă facă mincinoși.

Dacă ați fost mințiți pe plan sentimental, acum totul va ieși la suprafață printr-un e-mail, SMS, apel în noapte. Știm că Mercur este retrograd în semnul Fecioarei, prin urmare nativii Gemeni nu vor face echipă bună cu tehnologia și pot greși destinatarul mesajului pe care vor să îl transmită.

Rudele familiei din care provine partenerul se pot interesa de trecutul nativilor Gemeni, încercați să nu fiți superficiali, căutați în profunzime ceea ce se înțelege din acele situații bizare în care veți fi atrași.

Probleme de infidelitate, cu banii

Relațiile care vin peste noapte vă vor testa fidelitatea, iar șansele ca să cedați instinctului afectiv sunt mari, iar consecințele acestora vă vor aduce suferință.
Banii în această perioadă vor fi o problemă, fie o să cheltuiți la jocuri de noroc, fie încercați pe cât posibil să vă bucurați de tinerețe și să vă oferiți un moment de răsfăț, însă după această perioadă o să suferiți pe plan financiar.

Nu dați bani cu împrumut prietenilor, mai ales celor care sunt plecați în străinătate. Mulți vor dori să profite de bunătatea voastră, doar pentru că ați avut un moment de slăbiciune și v-ați lăudat cu roadele muncii pe care ați depus-o în ultimele 6 luni de zile. Nu acceptați orice propunere ce pare a fi concretă, puteți să fiți înșelați cu bani falși, să vi se schimbe cardul, să uitati portofelul la un eveniment.

Recomandări utile nativilor Gemeni în perioada: august 2017-ianuarie 2018

 • evitați să mergeți în vizită la rude
 • amânați renovarea în casă
 • nu vă mutați domiciliul în această perioadă
 • nu vă apucați să reparați un aparat electrocasnic, risc crescut de accidente
 • nu acceptați propurile prietenilor de a pleca în vacanță, vor fi șanse ca mașina voastră să se defecteze
 • nu purtați discursuri sau prezentări publice
 • nu vă dați cu părerea la adresa unor persoane pe care nu le cunoașteți
 • nu vă implicați în viața sentimentală a fraților
 • nu stabiliți întâlniri romantice în zone pe care nu le cunoașteți
 • amânați orice discuție serioasă de a oficializa relația, doar de dragul de a nu vă pierde partenerul
 • nu consumați alimente în exces, întrucât pot apărea probleme ale sistemului digestiv
 • feriți-vă de speculații financiare
 • fiți mai cumpătați și urmăriți să dați impresia de stabilitate
 • faceți ordine în gânduri, în planuri, urmând ca odată cu 5 septembrie 2017 să treceți la acțiune.
CITEȘTE ȘI:
#reclama12#
2180
4.83
SHARE
#reclama2#
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.