Culorile anului 2017 – Pantone

08.IANUARIE.2017
Culorile anului 2017 – Pantone

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool

Care sunt culorile norocoase ale anului 2017, o paletă coloristică optimistă, elegantă și care promite un echilibru emoțional. Cu siguranță te-ai întrebat

ce este bine să porți în anul 2017. După cum deja ai citit în previziunile astrologice pentru anul 2017, atât cele calculate prin metoda de astrologie europeană, cât și prin metodele astrologice chineze, apele nu vor fi prea liniștite în anul ce urmează. Poate chiar te-ai speriat și ai devenit preocupat de găsirea metodelor de rezolvare ale posibilelor conflicte.

Pantone, care și-a cucerit un loc de seamă în alegerea noilor trenduri coloristice, a sugerat pentru anul 2017 nuanțe pastelate și liniștite, ceea ce ne face să credem că ei lucrează în tandem cu previziunile astrologice mondiale.

Culorile chiar ne pot ajuta să vibrăm pe anumite frecvențe specifice și, ca urmare, să ne modificăm prin vestimentație sau prin design-ul interior stările sufletești și mentale. Este logic ca într-un an ce se prefigurează a fi zbuciumat să nu folosești culori foarte tari, agresive, precum roșu intens. Cei de la Pantone nu au inclus niciun ton agresiv de roșu, ci au optat pentru variațiuni pe tema roz și violet.

Verdele revine în tendințe în forță. Credem că se dorește prin aceasta conectarea cu natura și liniștirea minții agitate, în scopul creării unui mediu armonios. Atâta vreme cât sufletul este liniștit, starea de sănătate se poate menține mult mai ușor.

O idee ce pare a fi genială este introducerea nuanțelor calde de maro în vestimentație și design. Acest lucru ne duce cu gândul la previziunea făcută prin metoda de astrologie chineză, care demonstrează, prin calcule precise, că elementul pământ lipsește din elementele anului 2017. Astfel, este normal să folosim nuanța caldă de maro în jurul nostru.
Nuanțele de gri și-au mai scăzut din putere, lucru care bucură pe mulți dintre noi, deoarece, în general, această culoare poate transmite stări de depresie.

Energia generală a paletelor coloristice pentru 2017 este optimistă, elegantă și promite echilibru emoțional.

Cu aceasta considerăm că deja îți poți împrospăta garderoba. Ba mai mult, fă o reamenajare în casă. Ce zici?

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.