Culorile anului 2017 – Pantone

08.IANUARIE.2017
Culorile anului 2017 – Pantone

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL

Care sunt culorile norocoase ale anului 2017, o paletă coloristică optimistă, elegantă și care promite un echilibru emoțional. Cu siguranță te-ai întrebat

ce este bine să porți în anul 2017. După cum deja ai citit în previziunile astrologice pentru anul 2017, atât cele calculate prin metoda de astrologie europeană, cât și prin metodele astrologice chineze, apele nu vor fi prea liniștite în anul ce urmează. Poate chiar te-ai speriat și ai devenit preocupat de găsirea metodelor de rezolvare ale posibilelor conflicte.

Pantone, care și-a cucerit un loc de seamă în alegerea noilor trenduri coloristice, a sugerat pentru anul 2017 nuanțe pastelate și liniștite, ceea ce ne face să credem că ei lucrează în tandem cu previziunile astrologice mondiale.

Loading...

Culorile chiar ne pot ajuta să vibrăm pe anumite frecvențe specifice și, ca urmare, să ne modificăm prin vestimentație sau prin design-ul interior stările sufletești și mentale. Este logic ca într-un an ce se prefigurează a fi zbuciumat să nu folosești culori foarte tari, agresive, precum roșu intens. Cei de la Pantone nu au inclus niciun ton agresiv de roșu, ci au optat pentru variațiuni pe tema roz și violet.

Verdele revine în tendințe în forță. Credem că se dorește prin aceasta conectarea cu natura și liniștirea minții agitate, în scopul creării unui mediu armonios. Atâta vreme cât sufletul este liniștit, starea de sănătate se poate menține mult mai ușor.

O idee ce pare a fi genială este introducerea nuanțelor calde de maro în vestimentație și design. Acest lucru ne duce cu gândul la previziunea făcută prin metoda de astrologie chineză, care demonstrează, prin calcule precise, că elementul pământ lipsește din elementele anului 2017. Astfel, este normal să folosim nuanța caldă de maro în jurul nostru.
Nuanțele de gri și-au mai scăzut din putere, lucru care bucură pe mulți dintre noi, deoarece, în general, această culoare poate transmite stări de depresie.

Energia generală a paletelor coloristice pentru 2017 este optimistă, elegantă și promite echilibru emoțional.

Cu aceasta considerăm că deja îți poți împrospăta garderoba. Ba mai mult, fă o reamenajare în casă. Ce zici?

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.